• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sevgilisi

Kardeşin hayatını yaşamak istemiştir :) üniversite biterken bi haller geliyo. Lan okul bitti çalışmaya başlicam skor 1 :D

Bizim de eşimle uzun ilişkiydi. Okul biterken evlilik mevzuları başladı ayrıldık. 6 ay kadar ayrı kaldık. İkimiz de araya başka insanlar sokmuştuk birkaç tane hem de :D

Dayanamadık barıştık. Bilmem kaç yıldır beraberdik ve anladık ki üniversite hayatında birbirimizi fazla kapatmıştık. İster istemez. Tecrübesizlik başka insanlar tanımamanın verdiği acemilik.

O kısacık 6 aylık arada sanki kişiliğim oturdu benim. İkimiz de çok farklı ve olgun başladık o aradan sonra. He başlayamayabilirdik. Farketmezdi. O ayrılık gerekliymiş sanki diyorum hep. Hemen evlendik zaten sonra. Bu da böyle bi anımdı :D

Müdahale etme ama ara kızı. Beni karıştırtmıyo de. Beklesin biraz. Erkeklerin jeton geç düşüyo. Özler belki bir iki aya :) özlemezse de zaten bitmiş..

Denizde kum Müge de de dertler bitmiyor canlarım :KK14::confused:
Yine ben, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Erkek kardeşimin liseden beri devam eden bir ilişkisi var üniversite de son sınıfta şu anda uzatmazsa mezun yani :) Kızla da tanışıyoruz, bir muhabbetimiz yok ama facebookta filan ekliyiz. Hani kızlar meraklı olur ya sevgilisinin ailesinden biriyle yakın olup neler dönüyor aile de öğrenmek isterler filan o hesap :KK70:

Kardeşim kızdan ayrılmış bir hafta olmuş, bu gün facebooktan kız mesaj atmış müge abla konuşabilir miyiz diye. Neyse biz konuştuk, saçma sapan bir nedenle kızdan ayrılmış uzun zamandır da soğuk davranıyormuş zaten. Yazık kız pek ağladı telefonda. Bilmediğim bir şey mi var artık dayanamadım meraktan seni rahatsız ediyorum dedi.

Bende kardeşimi aradım tabi. Sordum neden ayrıldın kızdan.. Çok kıskanç, çok sıkıldım bıktım bu ilişkiden ayrıldım bitti bu mesele sen karışma sakın bir daha görüşme diye beni de tersledi. Başka biri filan yok dimi dedim yok saçmalama filan dedi ama bilemiyorum. Eli yüzü düzgün bir çocuk arada böyle takılanlar oluyordu bana çıtlatıyordu. Belki de öyle bir şey var bilemiyorum.

Son seneleri olunca kızcağız ben artık evleniriz mezun oluyoruz diye hayaller kuruyordum dedi durdu.
Haklı da tabi. Kaç senedir beraberlerdi ve doğru dürüst bir sebep bile yok ortada.

Şimdi ben bu kıza ne diyecem?
O anın üzüntüsü ve gazıyla sana dönerim konuşurum dedim :KK53:
Acaba hiç karışmasam mı?
Arayıp ne diyeceğimi de bilemedim. Benim kardeşim tam bir pislikmiş kusura bakma yetiştirememişiz öküzü mü diycem :confused: Ya bide başka kız filan çıkarsa. İhtimal vermiyorum ama bdv de takılmaya başladıktan sonra babama bile güvenmez oldum :rolleyes:

Tam olayı da anlayamadım belki de haklı bizim oğlan. Kardeşcağızımı da gömmek istemiyorum bir yandan.
Ay napsam kızlar ya?

Mügecim konunu yazış şeklini sevsinler okurken pek güldüm :KK70:
Karışma sen.. Kardeşimi aradım bu konuyla ilgili konuşmak istemedi dersin olur biter..
Bıkmışlardır birbirlerinden.. Benim burnuma başka bir kız var kokusu geliyor :-)

Kardeşin hayatını yaşamak istemiştir :) üniversite biterken bi haller geliyo. Lan okul bitti çalışmaya başlicam skor 1 :KK70:

Bizim de eşimle uzun ilişkiydi. Okul biterken evlilik mevzuları başladı ayrıldık. 6 ay kadar ayrı kaldık. İkimiz de araya başka insanlar sokmuştuk birkaç tane hem de :KK70:

Dayanamadık barıştık. Bilmem kaç yıldır beraberdik ve anladık ki üniversite hayatında birbirimizi fazla kapatmıştık. İster istemez. Tecrübesizlik başka insanlar tanımamanın verdiği acemilik.

O kısacık 6 aylık arada sanki kişiliğim oturdu benim. İkimiz de çok farklı ve olgun başladık o aradan sonra. He başlayamayabilirdik. Farketmezdi. O ayrılık gerekliymiş sanki diyorum hep. Hemen evlendik zaten sonra. Bu da böyle bi anımdı :KK70:

Müdahale etme ama ara kızı. Beni karıştırtmıyo de. Beklesin biraz. Erkeklerin jeton geç düşüyo. Özler belki bir iki aya :) özlemezse de zaten bitmiş..

Ayy maşallah size :) Ne güzel birbirinizi gerçekten seviyormuşsunuz demek ki. Kopamamışsınız.
Müdahale edemem zaten aman karışmayım hakkaten işlerine.
Arayıp öyle diyeceğim kıza. Ağlamasın garibim.
Sağol canım tavsiyen için

Mügecim konunu yazış şeklini sevsinler okurken pek güldüm :KK70:
Karışma sen.. Kardeşimi aradım bu konuyla ilgili konuşmak istemedi dersin olur biter..
Bıkmışlardır birbirlerinden.. Benim burnuma başka bir kız var kokusu geliyor :-)

Canım benim :)
Ay valla şüphelenmedim değil eşekten. Yani onca sene görüş et şurda ne kalmış mezun olmalarına kızı terket sıkıldım diye tuhaf geldi. Bir de zırt pırt terkeden bir tip olsaydı aman çocuk der geçerdim. Bu öyle değil dediğim dedik bir tip bir kere dedimi yapar neyse söylediğini. Biraz zor barışır kızla. O yüzden belki de valla başka bir kız var. Ayy yellozun tekine tutulmamıştır inşallah :D

Canım benim :)
Ay valla şüphelenmedim değil eşekten. Yani onca sene görüş et şurda ne kalmış mezun olmalarına kızı terket sıkıldım diye tuhaf geldi. Bir de zırt pırt terkeden bir tip olsaydı aman çocuk der geçerdim. Bu öyle değil dediğim dedik bir tip bir kere dedimi yapar neyse söylediğini. Biraz zor barışır kızla. O yüzden belki de valla başka bir kız var. Ayy yellozun tekine tutulmamıştır inşallah :KK70:

:KK70::KK70: Müge çok tatlısın . ablam ve kız kardeşim yok
Valla senin gibi biri olsun isterdim :KK200: Öpüldün....

Denizde kum Müge de de dertler bitmiyor canlarım :KK14::confused:
Yine ben, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Erkek kardeşimin liseden beri devam eden bir ilişkisi var üniversite de son sınıfta şu anda uzatmazsa mezun yani :) Kızla da tanışıyoruz, bir muhabbetimiz yok ama facebookta filan ekliyiz. Hani kızlar meraklı olur ya sevgilisinin ailesinden biriyle yakın olup neler dönüyor aile de öğrenmek isterler filan o hesap :KK70:

Kardeşim kızdan ayrılmış bir hafta olmuş, bu gün facebooktan kız mesaj atmış müge abla konuşabilir miyiz diye. Neyse biz konuştuk, saçma sapan bir nedenle kızdan ayrılmış uzun zamandır da soğuk davranıyormuş zaten. Yazık kız pek ağladı telefonda. Bilmediğim bir şey mi var artık dayanamadım meraktan seni rahatsız ediyorum dedi.

Bende kardeşimi aradım tabi. Sordum neden ayrıldın kızdan.. Çok kıskanç, çok sıkıldım bıktım bu ilişkiden ayrıldım bitti bu mesele sen karışma sakın bir daha görüşme diye beni de tersledi. Başka biri filan yok dimi dedim yok saçmalama filan dedi ama bilemiyorum. Eli yüzü düzgün bir çocuk arada böyle takılanlar oluyordu bana çıtlatıyordu. Belki de öyle bir şey var bilemiyorum.

Son seneleri olunca kızcağız ben artık evleniriz mezun oluyoruz diye hayaller kuruyordum dedi durdu.
Haklı da tabi. Kaç senedir beraberlerdi ve doğru dürüst bir sebep bile yok ortada.

Şimdi ben bu kıza ne diyecem?
O anın üzüntüsü ve gazıyla sana dönerim konuşurum dedim :KK53:
Acaba hiç karışmasam mı?
Arayıp ne diyeceğimi de bilemedim. Benim kardeşim tam bir pislikmiş kusura bakma yetiştirememişiz öküzü mü diycem :confused: Ya bide başka kız filan çıkarsa. İhtimal vermiyorum ama bdv de takılmaya başladıktan sonra babama bile güvenmez oldum :rolleyes:

Tam olayı da anlayamadım belki de haklı bizim oğlan. Kardeşcağızımı da gömmek istemiyorum bir yandan.
Ay napsam kızlar ya?
karışmayın

BDV de takıldıktan sonra babama bile güvenmez oldum lafınıza kahkaha attım resmen :D:D:D:D Karışmayın tabi ama karışmakla konuşmak arasındada ciddi bir fark var.Kıza dönün diyinki kardeşim dediki anlaşamıyorduk kıskanclıklar sorunlar beni yıprattı bu yüzden istemiyorum dedi de. Sonrada konu hakkında yorum yapma o bişeyler söyler bilemiyorumki ablacım zamana bırakın filan de.Yorum yapmak müdahale etmek karışmak olur.Gerisi karışmaya girmez :) kızada dönücem sana demişsiniz zaten bekler haberinizi.

:KK53::KK53::eek::eek::eek: bu ne ki?
Gerçek mi bu?
Kalp ritmim değişti

Kız gerçekk hemde ne gerçekk.. Evleneceği kız hakkkında kötü kızmış diye dedikodular çıktı diye facebookunda saydı sövdü resmen gazetecilere millete benim evleneceğim kıza nasıl iftiralar atarsınız diye :) Kızda çirkin mi çirkin püff. Neyse artık Tarkanımız sevdiyse bizde sevicez napak :D

Onlar barışır sonra senin ettiğin bi laf kızın aklına yerleşir filan. Adın kötü görümce olur. Boşver.

Doğru diyorsun hayatım, aradım konuştum.
Seni ilgilendirmez dedi bana da söylemedi zamana bırakın filan dedim artk

BDV de takıldıktan sonra babama bile güvenmez oldum lafınıza kahkaha attım resmen :KK70::KK70::KK70::KK70: Karışmayın tabi ama karışmakla konuşmak arasındada ciddi bir fark var.Kıza dönün diyinki kardeşim dediki anlaşamıyorduk kıskanclıklar sorunlar beni yıprattı bu yüzden istemiyorum dedi de. Sonrada konu hakkında yorum yapma o bişeyler söyler bilemiyorumki ablacım zamana bırakın filan de.Yorum yapmak müdahale etmek karışmak olur.Gerisi karışmaya girmez :) kızada dönücem sana demişsiniz zaten bekler haberinizi.

Kız öyle oluyo insan bir paranoyaklasıyorum ben burda konuları okudukca her seyden suphe duyar oluyorum hhahahah :D
Konuştum bana bir şey anlatmadı sen karışma dedi dedim. Zamana bırakın dedım bende aynen hayırlısı olsun uzulme fılan.. klasık tesellı cumlelerı. Ay veletler yaa. uzuldum ıste kızın halıne. Erkekler okuz be aman.

'Canim sordum ama hic bi cevap vermiyor, anlamadimki bende" de. Bu kadar. Haberim yok de.

Amaan hiç bulasma benim abimler benim huyumu bilir o yüzden kız arkadaşlarıyla hayatta tanıştırmaz..Ben hiç sevmem öyle vıcık görümce syağına yalancıktan samimi olanları:63:

Herkes karismayin demis de karismissiniz suan gecmis ola
Kizi aramasaniz olmaz bence
Arayip anlatmadi ya laf alamadim sen karisma dedi cekildi falan demek en iyisi galiba

Aradım ama konuşmak istemedi,bende üstelemedim ,ilişkilerde bu tür kavgalar olur,biraz zamana bırak,siniri geçince mantıklı düşünür karar verir.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah diyebilirsin.

o
Kız gerçekk hemde ne gerçekk.. Evleneceği kız hakkkında kötü kızmış diye dedikodular çıktı diye facebookunda saydı sövdü resmen gazetecilere millete benim evleneceğim kıza nasıl iftiralar atarsınız diye :) Kızda çirkin mi çirkin püff. Neyse artık Tarkanımız sevdiyse bizde sevicez napak :KK70:
O değil şekerim.
Yukarıdaki doktor.
Nasıl bir doktor o ya.
Allah hastalarına sabırlar versin :KK45::KK45:

Back
X