• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sevgilisi

Cocuk başkasını buldu kesin size söylemiyor çünkü kiza soyleyeceginizi biliyor. Amacı kızı yedekte tutup yeni ilişkiyi yurutemezse bosluga düşmemek

Denizde kum Müge de de dertler bitmiyor canlarım :KK14::confused:
Yine ben, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Erkek kardeşimin liseden beri devam eden bir ilişkisi var üniversite de son sınıfta şu anda uzatmazsa mezun yani :) Kızla da tanışıyoruz, bir muhabbetimiz yok ama facebookta filan ekliyiz. Hani kızlar meraklı olur ya sevgilisinin ailesinden biriyle yakın olup neler dönüyor aile de öğrenmek isterler filan o hesap :KK70:

Kardeşim kızdan ayrılmış bir hafta olmuş, bu gün facebooktan kız mesaj atmış müge abla konuşabilir miyiz diye. Neyse biz konuştuk, saçma sapan bir nedenle kızdan ayrılmış uzun zamandır da soğuk davranıyormuş zaten. Yazık kız pek ağladı telefonda. Bilmediğim bir şey mi var artık dayanamadım meraktan seni rahatsız ediyorum dedi.

Bende kardeşimi aradım tabi. Sordum neden ayrıldın kızdan.. Çok kıskanç, çok sıkıldım bıktım bu ilişkiden ayrıldım bitti bu mesele sen karışma sakın bir daha görüşme diye beni de tersledi. Başka biri filan yok dimi dedim yok saçmalama filan dedi ama bilemiyorum. Eli yüzü düzgün bir çocuk arada böyle takılanlar oluyordu bana çıtlatıyordu. Belki de öyle bir şey var bilemiyorum.

Son seneleri olunca kızcağız ben artık evleniriz mezun oluyoruz diye hayaller kuruyordum dedi durdu.
Haklı da tabi. Kaç senedir beraberlerdi ve doğru dürüst bir sebep bile yok ortada.

Şimdi ben bu kıza ne diyecem?
O anın üzüntüsü ve gazıyla sana dönerim konuşurum dedim :KK53:
Acaba hiç karışmasam mı?
Arayıp ne diyeceğimi de bilemedim. Benim kardeşim tam bir pislikmiş kusura bakma yetiştirememişiz öküzü mü diycem :confused: Ya bide başka kız filan çıkarsa. İhtimal vermiyorum ama bdv de takılmaya başladıktan sonra babama bile güvenmez oldum :rolleyes:

Tam olayı da anlayamadım belki de haklı bizim oğlan. Kardeşcağızımı da gömmek istemiyorum bir yandan.
Ay napsam kızlar ya?
Kardeşin ne dediyse onu yap arama onların arasındaki mesele ben kocamı evden kovduğumda bile eşimin annesi bir defa aramadı insan arasın istiyor ama ne diceksinki bitmiş birşeyin arkasından.sonra biz barışmıştık kaynanam beni aradı düşün :)

Back
X