• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sevgilisi

Herkes karismayin demis de karismissiniz suan gecmis ola
Kizi aramasaniz olmaz bence
Arayip anlatmadi ya laf alamadim sen karisma dedi cekildi falan demek en iyisi galiba

Ayy zorla karıştırttılar benim suçum yok :( :) Neyseki atlattım inşallah :)

o

O değil şekerim.
Yukarıdaki doktor.
Nasıl bir doktor o ya.
Allah hastalarına sabırlar versin :KK45::KK45:

Hee Allah seni ben Tarkan sanıp nasıl gaza gelmişim bak :D
Bu doktor başka bi şey ya Hollywood un doktor tiplemesi gibi bir şey. İnsanın hasta olası geliyor :D

Ne tatliş bir görümce adayısın maşallah :)olayı okuyunca ilk düşündüğüm bu oldu bir bayan olarak karşındaki bayanla çok güzel empati kurmuşun ve kardeşinide ne olup bittiğini anlamadan gömmemişin :) taktirettim vala ,kaldımı böyle insanlar ayollllll :rolleyes:duruma gelince bencede karışma kız ararsada bunu söyle çık işin içinden. Kardeşin başka biriyle birlikteyse Allahından bulsun bea :KK70:

Denizde kum Müge de de dertler bitmiyor canlarım :KK14::confused:
Yine ben, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Erkek kardeşimin liseden beri devam eden bir ilişkisi var üniversite de son sınıfta şu anda uzatmazsa mezun yani :) Kızla da tanışıyoruz, bir muhabbetimiz yok ama facebookta filan ekliyiz. Hani kızlar meraklı olur ya sevgilisinin ailesinden biriyle yakın olup neler dönüyor aile de öğrenmek isterler filan o hesap :KK70:

Kardeşim kızdan ayrılmış bir hafta olmuş, bu gün facebooktan kız mesaj atmış müge abla konuşabilir miyiz diye. Neyse biz konuştuk, saçma sapan bir nedenle kızdan ayrılmış uzun zamandır da soğuk davranıyormuş zaten. Yazık kız pek ağladı telefonda. Bilmediğim bir şey mi var artık dayanamadım meraktan seni rahatsız ediyorum dedi.

Bende kardeşimi aradım tabi. Sordum neden ayrıldın kızdan.. Çok kıskanç, çok sıkıldım bıktım bu ilişkiden ayrıldım bitti bu mesele sen karışma sakın bir daha görüşme diye beni de tersledi. Başka biri filan yok dimi dedim yok saçmalama filan dedi ama bilemiyorum. Eli yüzü düzgün bir çocuk arada böyle takılanlar oluyordu bana çıtlatıyordu. Belki de öyle bir şey var bilemiyorum.

Son seneleri olunca kızcağız ben artık evleniriz mezun oluyoruz diye hayaller kuruyordum dedi durdu.
Haklı da tabi. Kaç senedir beraberlerdi ve doğru dürüst bir sebep bile yok ortada.

Şimdi ben bu kıza ne diyecem?
O anın üzüntüsü ve gazıyla sana dönerim konuşurum dedim :KK53:
Acaba hiç karışmasam mı?
Arayıp ne diyeceğimi de bilemedim. Benim kardeşim tam bir pislikmiş kusura bakma yetiştirememişiz öküzü mü diycem :confused: Ya bide başka kız filan çıkarsa. İhtimal vermiyorum ama bdv de takılmaya başladıktan sonra babama bile güvenmez oldum :rolleyes:

Tam olayı da anlayamadım belki de haklı bizim oğlan. Kardeşcağızımı da gömmek istemiyorum bir yandan.
Ay napsam kızlar ya?
Kızla hic konusmayın bence, iliskilerinin bir resmiyeti yokmus arada kalırsınız
Belki kendi kendilerine hallederler, dediginiz gibi isin icinde baska sorunlar olabilir.

Ne tatliş bir görümce adayısın maşallah :)olayı okuyunca ilk düşündüğüm bu oldu bir bayan olarak karşındaki bayanla çok güzel empati kurmuşun ve kardeşinide ne olup bittiğini anlamadan gömmemişin :) taktirettim vala ,kaldımı böyle insanlar ayollllll :rolleyes:duruma gelince bencede karışma kız ararsada bunu söyle çık işin içinden. Kardeşin başka biriyle birlikteyse Allahından bulsun bea :KK70:

Ayy tşk ederim hayatım o senin inceliğin :D Bizim oğlanı alan yaşadı işte :P
Ben zaten karışmak istemedim de kız arayıp öyle ağlayınca üzüldüm kayıtsız kalamadım.
İlişkilerini de bilmiyorum tabi ne olup bitiyor güzel bir dille teselli etmeye çalıştım artık kendileri bilirler
Valla zannetmiyorum öyle bir çocuk değil ama erkek milleti değil mi olur mu olur. Öyle çok her şeyini anlatmaz arada paylaşır çok kestiremiyorum o yüzden :) Hayırlısı bakalım :D

Karışmayın bencede neden derse bizim gelinde kardeşimle çarşıda kavga etmişler kız direk annesine gitmiş bizim akıllıda eve gelmiş sonra nemi oldu ablam gitti gelini ikna etmeye ben hiç karışmadım sonra bunlar barıştı karışan ablam karıştığı için kötü oldu adı ben karışmadığım için boşanmasını bekleyen görümce oldu yani sonuçda karışan ablam karışmayan bende bi şekilde kötü olduk ama bana laf bulamıyor pek ablama neler dediler karı koca oysa ablam nasılda üzülmüştü tüm saflığıyla gitmişti gelinin ayağına burdan tecrübe edildi bırak ne istiyorlarsa onu yapsınlar kocaman insanlar

Kızlara katılıyorum bu devirde iyilik yapsanda boş yarın bir gün iyi olurlarda seni suçlu bulurlar en iyisi hiç karışmamamak :)

Kız müge :-) Bakırköy bize yaramadı ciksak mi ne :))

Karışmayın bencede neden derse bizim gelinde kardeşimle çarşıda kavga etmişler kız direk annesine gitmiş bizim akıllıda eve gelmiş sonra nemi oldu ablam gitti gelini ikna etmeye ben hiç karışmadım sonra bunlar barıştı karışan ablam karıştığı için kötü oldu adı ben karışmadığım için boşanmasını bekleyen görümce oldu yani sonuçda karışan ablam karışmayan bende bi şekilde kötü olduk ama bana laf bulamıyor pek ablama neler dediler karı koca oysa ablam nasılda üzülmüştü tüm saflığıyla gitmişti gelinin ayağına burdan tecrübe edildi bırak ne istiyorlarsa onu yapsınlar kocaman insanlar

Aaa ne kötü! :o
çok eşeklik etmişler ablana. Ben gidip konuşcak filan değilim kızla tabi, kız beni arayınca üzüldüm haline, yoksa zaten kızla diyalogumuz yok. Güzel bir dille uğurladım :D Artık barışırlar barışmazlar kendileri bilirler :D

Karışma bence evli olsalar bir yuva var ortada bozulmasın derdin yardım ederdin ama yuva yok.

Back
X