- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Kizlar kardesimle hic bir problemiz yok, ama parasini savurmasindan sonra gelip abla param yok demesinden biktim. Ben ayda 570 euro ev kirasi oduyuyorum elimden geldigi kadar yardimci olmaaya calisiyorum. Esimle kac kere tartistik, esim bana kardesin ayagini yorganina gore uzatmiyor cok savurgan luks icinde yasamak istiyor sonra paraya sıkışıp paara istiyor diyor haklida... Kardesim evlenmeden hatta nisanlanmadan ev tuttu, ayri evde oturmak istedi. Ev tuttu dort dortluk esya aldi herseyi takim. Biz ev tuttuk, mumkun oldugu kadar hem kaliteli hem ucuz esyalara yoneldik. Yatagimizi ayri magazadan komidileri ayri magzadan aldik takim cok pahali olur diye ben kardesimin herseyi olsun isterim ama herseyi zamansiz, biz yurt disindayiz, kardesim bu sene dugun yapti. Ben iki bilezik taktim, yardim olsun diye kardesim ve annem babam baya bir paraya sıkıştı. Kardesim bunu gormuyor sanki gitti. 5 yildizli otelde tatil yapti. Esimde dedi yine paraya sikisacak dedigi gibide oldu. Ben elimden geleni yapiyorum. Para vermedigim zaman ben sana yardim ettim sen bana etmiyorsun diyor, gecmiste hepimiz anenemin babamin yaninda kaliyorduk ve kazandigimiz cebimizde kaliyordu, birbirimize yardimci oluyoduk, ben simdi nasil yardim ediyim benimde evim var kirada kaliyorum, bebegim var, yine elimden geleni yapiyorum ama anlamiyor, esinin vizesi cikti beraber tr den yeni geldiler, isine yeni basladi. Annem herseyini aldi. Ama yine masraf yapiyor, esim anlatiyor dun bir suru masraf yapmislar, evde tencere var tencere almislar, fincan takimi vs, ben isterim herunseyi olsun ama once maasini al ondan sonra ne yaparsan yap kendinde para kalmadi anneme aldirmis aldiklarinin hepside evinde var. Ben napiyim bu kardesi kalbini kirmamaya calisiyorum ama yeter diyorum, soz verdiydim, alisverizi ben yapacam diye yapmak istemiyorum cunki bu kadar herseye para bulan biri evini yiyecegini iceceginide alsin bende ev gecindiriyorum kira oduyorum kac gundur uyuyamiyorum sıkıntıdan yeter artik...
sana bağımlı yaşamsını bırakması için biraz parasızlık çeksin,burnu sürtülsün..
acısanda bir müddet yardım etme...