• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sorumsuzlugundan bıktım

erkek kardeş mi bide? yaşı kaç? kaç yaşında adam sürekli para ister mi ya hu çok kötü alıştırmışsınız. laf arasında eşinizle aranızın açıldığından falan bahsedin direkt olarak değil belki ama buna sebep olduğunu bilsin.

erkek kardeş mi bide? yaşı kaç? kaç yaşında adam sürekli para ister mi ya hu çok kötü alıştırmışsınız. laf arasında eşinizle aranızın açıldığından falan bahsedin direkt olarak değil belki ama buna sebep olduğunu bilsin.
Evet erkek canim 27 yasinda evli calisiyor ama cok tutumsuz, para vermiyorum cunki benim gecimim var kiradayim. Surekli arabayi istiyor veriyoruz gotuRuyor getirmiyor istedigimizde kabahatli oluyoruz. Her pazar araba istenir mi bide gelip almiyor buraya getirin diyor bebegim var ggel al diyorum, gelmiyorda esimde bi daha araba falan yok ona dedi dun tlfda isterken esim yok de dedi. Kardesimde duydu, tamam gerek yok dedi kapatti. Esimin is yeri toplantisi vardi (mangal partisi gibi isciler ve patron is yerinde her sene toplanip yapiyor) ora gidiyorduk. Annem ben esim hep beraber icimize zehir oldu. Tartistim esimle ama kardesim sorumsuz olsada yok diyemiyorum esimede hak veriyorum iki arada kaliyorum....

Back