Selam Kizlar, öncelikle tüm Annelerin Anneler günü kutlu olsun.
Direk konuya girecem. Evliyim ve 3 kardesim var. Anneme kardeslerimle birlikte cok güzel bi Anneler günü sürprizi yaptiktan sonra eve geldim ve Annemle yazistik, cok sacma sapan bi konu yüzünden tartistik.
11 yasinda bi erkek kardesim var. 4 aylik kizim dogdugundan beri nerdeyse her gün bize gelmek istiyor, bizde kalmak istiyor. Yani haftada 3 kere falan soruyodur herhalde. Esim hic karismiyor kalmasina. Bende ilk zamanlar bisey demedim. Ama artik sürekli "bugün sizde kalabilir miyim" diye sormasi beni sIkmaya basladi. Hayir demeye basladim. Ve disarda islerimde oluyor her zaman evde degilim müsait olmuyorum ama ona hayir diyince bi yandanda üzülüyorum kirdigimi düsündügüm icin. O yüzden Annemle konustum dedim Anne anlat ona öyle hergün sorulmaz falan diye. Ama bunu Anneme bile anlamadi maglesef. Sonra kardesime dedim bizzat "canim bak bize gelebilirsin sorun yok ama hergün sorulmaz müsait degilim her zaman" diye. Oda anlamadi.
Cuma günü bugün icin izin istemisti tamam gel kal demistim sonra onu unuttum. Annemlerdeydim eve dönecem kardesim geldi bende gelecektim diye. Bende fark etmez dedim ama istemedigimi belli ettim dogrusu. Babamda "olmaz Oglum napcan orda Evde kal" dedi.
Neyse Esimle biz eve geldik Annem bana bidaha sözünde durmicaksan cocuga söz verme falan yazdi. Bende tekrar anlatmaya calistim sürekli sormasi sIkiyor diye. Annemde alindi." kardesten sIkildiginida ilk defa senden duyuyom iyiki bizim zamanimizda böyle degildi" falan demeye basladi.
Sizce ben mi anormalim? Sürekli sordugu icin sIkilmam anormal mi kardesim bile olsa?
Ne yapmaliyim?
Fikir ve görüslerinizi bekliyorum...