Kardesimin sürekli bende kalma istegi

O daha 11 yaşında ablası ne bilsin yolu yordami. sizler rahatsizsaniz yol gösterin çocuğa. degisiklik sever ister ablasinda kalmak. kızmayın ona. kırılmasın.

Bize gelsin bebeğim de var hem bebeğimin hoşuna gider hem ben işlerimi yapabilirim bize gelsin lütfen

Ergenliğe girdiğinde sen istesen de gelmeyecek. Büyüdüğünde de hiç gelmeyecek. Bebekle oynamak istiyordur çocuk. Laf dinliyorsa sıkıntı yok

Benim yeğenlerim de sık sık gelirler kalırlar ama ne ben ne de eşim rahatsız olmuyoruz. Aksine mutlu oluyorum. Yeğenlerimi çok seviyorum. Bebeğim de çok seviniyor.Abi abla diye peşlerinde dolanıyor.. Onlar oynarken bende işimi yapıyorum hem o sırada..

Evet kardesimin pek fazla arkadasi yok gercektende. Bi ugrasida yok. Genelde evde ve evde 2 büyük Abla daha var. Yani yasiti yok. Annem Babam yasli degil. Genc ve Modernler. Annem bazen benden daha mordern diyebilirim.
Üst katlarinda kuzenim oturuyor kardesimle yasitlar. Ama onunla birliktede oynasalar bile ikisinin elindede telefon.
Kardesim telefona cok bagli. Oda ayri bi konu zaten.

Kizlar hepinize verdiginiz tavsiyeler icin tesekkür ediyorum.

Evet söz verip sözümde durmamam cok yanlisti. Kabul ediyorum hataliyim orda gercekten.

Ben kardesimle konustum ve bi karar aldik. Ben müsait oldugum günler onu arayip evime cagiracam.

Hatta dün cagirdim cok mutlu oldu =)

Anormal degilsin icini rahat tut. Anormal olan annenin davranisi . Kardesinin gelebilecegi gunleri sen belirle, hafta da bir gelsin kalsin

Şahsen bende istemem hergün hergün. Hiç anormal değil bence normalsin.

Yazik Yaa KIYAMAM kiziniz icin geliyodur EMİN OLUN ..ben OLSAm ASLA reddetmezdim. Hatta şu 3 günlük tatilde kardeşim bana geldi çünkü çocuklarım için ölüyo. .

Kardesinizin size surekli gelmek istemesi anirmal .bence sizde buldugunu kendi evinde bulamiyor o yuzden surekli gelmek istiyor. Bence anneniz bunu sorgulamali. Bebek icin gelmek isteye bilir ama bu kadar sık olmamali. Bende olssam istemezdim bunun kardesinizi sevmediginiz anlamina sıkldiginiz anlamina gelmez. anormal olan kendi evinden neden kacdigi. davranislarini kontrol edin. Sizdeyken surekli bebeklemi ilgileniyor. Yada baska seyleremi odakli telefon vs. Dersleri kotu olur evinden kacmak isteyebikir . Aile baskisi olabilir bunalmis olabilir.benim gorumcem bebek oldugunda surekli bana gelip telefonuyla konusmak isterdi vs. Esime soyledim benim icinmi bebek icinmi geliyor anlamadim. Geliyor surekli telefonla ilgili. Bunu kayinvaldeme ilettik gelislerini kesti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…