Hic boylesini gormedim , ne yorum yapacagimi bilemedim
Bebegin saglikli bir birey olabilmesi icin duzelir insallah kardesiniz yoksa bebek de normal bir birey olmayacak
Yok normal degil , en cok da cocuga zararli bu davranis sekliHah işte, merak ettiğim bu. Normal değil bu durum değil mi?
Annemler biz hepinizi olduğunuz gibi kabul ediyoruz. Onları da böyle kabul Edip seviyoruz diyorlar. Tamam haklılar, çok olunca davranıyorlar ama ben çıldırıyorum artık.
Olmamalı böyle ya.
Ben de diyorum anne konuş biraz su kızla çok abartiyor diyorum. O da böyle büyütmek istiyor çocuğunu diyor. Benim ailem çocuklarına fazla hoşgörülü. Birşey ifade etmiyor yani. Söylemez annem birşey.çook büyük sıkıntı çekicek sonrasında.anneniz alttan alttan uyarsa biraz?
Bizde de var böyle ya Deliricem artik çocuğu hiç kucağından indirmedigi için 2 yaşında nerdeyse zorla yürüdü cocuk artik oda bizim baskilarimizla. Şimdi biraz daha büyüdü çocuğu kucak savaşı bitti şimdide nefes alsa bile üstün zekalı bu cocuk baksanıza diyip duruyor daha ne kadar sabrederiz bilemiyorum ama
Kiskanclikla suclayamaz benim de 5 yaşında oğlum var sonuçta. Ama ben emziremedim, bir gogsumden ameliyat olmuştum, çok cabalasam da sütüm az oldu hep ve 5. Aydan sonra pek emziremedim 8 den sonra tamamen bıraktım. Ben birşey dediğim de hemen "emen çocuk böyle oluyor' diyor.Biraz daha üstüne giderseniz sizi kıskançlıkla itham edecek gibi geldi bana.
henüz küçük
biraz da sakin bir bebekse daha zorlamiyodur oyle...ama illa bıkıp kendine gelicek yani merak etme
İstemsizce manzarayı hayal edip güldüm. Buldumcuk olmuş resmen kardeşiniz.
Yalnız genelde çocuğuna böyle ölümüne bağlı tipler aynı oranda kıskanç da olur, kimseye vermez, sevdirmez.
Sizdeki iyice tuhaf yani hangi kategoriye giriyor çıkaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?