Kardeşimle baş edemiyorum

Sanırım canı tatil yapmak istemiş kardeşinin
Sizi bu şekilde bezdirip sonucunda tatili kapacağını düşünüyor kanımca

Daha önce de sizden maddi şeyler talep edip karşılığını aldıysa ,
Aynı sonucu tekrar bekliyor olmalı ..

Niyeti sadece dertleşmek olsa, tatile gönderin gibi şeylerden bahsetmezdi sanırım
Siz yardımcı olacağınız kadar olmuşsunuz , doktora gidelim demişsiniz
Sabahtan akşama taciz boyutunda aranmayı benim de kafam kaldırmaz doğrusu
Engeli haketmiş
Hergün aynı şeyler
Okullar kapalı ben hiç gezemedim istediğim hiçbirşeyi yapamadım
Bunu birkaç kez değil yüzlerce kez dinledim daha önce maddi olarak evet yaptım ama herseferinde artıyor işin boyutu
Elim ayağım titiriyor öyle yattım herkesi engelledim tavana bakıyorum annemi de engelledim onun tlfnundan yazıyor diye

Hergün aynı şeyler
Okullar kapalı ben hiç gezemedim istediğim hiçbirşeyi yapamadım
Bunu birkaç kez değil yüzlerce kez dinledim daha önce maddi olarak evet yaptım ama herseferinde artıyor işin boyutu
Elim ayağım titiriyor öyle yattım herkesi engelledim tavana bakıyorum annemi de engelledim onun tlfnundan yazıyor diye
Enerjiniz baya düşmüş anlaşılan
Olaylara bi süre dahil olmayın , anneniz konuşmayı denesin
Sonuç olarak bu çocuğun ebeveyni sen değilsin, elinden daha ne gelebilir

Enerjiniz baya düşmüş anlaşılan
Olaylara bi süre dahil olmayın , anneniz konuşmayı denesin
Sonuç olarak bu çocuğun ebeveyni sen değilsin, elinden daha ne gelebilir
Annem aradı işte benim için üzülme biz başımızın çaresine bakarız onla da konuşma dedi
Onunla annem babam ben o kadar çok konuştıkki benim babam kanser atlattı bak adam ölebilir demekten bile anlamayan bir insan

Ona da yazık aslında ya. Anlatsın sen de dinle ne olur ki. Dinlenmedikçe anlaşılmadıkça daha da konuşma ihtiyacı duyuyordur. Yavaş yavaş konuşa konuşa terapiye ikna edersin. Başından atar gibi terapiye git dersen gitmez.

Ona da yazık aslında ya. Anlatsın sen de dinle ne olur ki. Dinlenmedikçe anlaşılmadıkça daha da konuşma ihtiyacı duyuyordur. Yavaş yavaş konuşa konuşa terapiye ikna edersin. Başından atar gibi terapiye git dersen gitmez.
Keşke bu böyle bir süreç olsa ve dinlesem sadece
Düşünün günde 3 kez işe giderken yemek yerken ölmek istiyorum diye mesajlar atan birini
Yaşayamıyorum artık

O kadar çok konuştum ki çözüm buldum gel gezelim dedim, seni gezidreyim dedim, kitap önerdim dizi önerdim, gel doktora birlikte gidelim dedim hiçbiribi yapmayıp gece gündüz bana dert yanmasına dayanamıyroum bu yeni bir süreç değl kaç senedir böyle

Neden bu kadar kötü ruh hali peki?
Ölmek istiyorum dedirten sebep ne ne anlatıyor?
Yüzünde sivilce izi varmış, gel doktora götüreyim seni izler için diyorum bu sadece bir örnek hayır gelmem kendisi geçsin bana krem bul geçirici diypr tamam diyorum yok o krem alerji yaparsa
Dertler böyle dertler yani, birkez başımdan atmadım tam tersine hep başımın üstünde taşıdım diye böyle oldu sanırım

Yüzünde sivilce izi varmış, gel doktora götüreyim seni izler için diyorum bu sadece bir örnek hayır gelmem kendisi geçsin bana krem bul geçirici diypr tamam diyorum yok o krem alerji yaparsa
Dertler böyle dertler yani, birkez başımdan atmadım tam tersine hep başımın üstünde taşıdım diye böyle oldu sanırım
Ergenlik sorunları galiba:)
O zaman çok ciddiye alma biraz dalgaya vur.
Ölmek istiyorum diye mesaj atarsa,
‘ ben de’ yaz mesela.
Kendi sorunlarını anlat. Arsız hırsız ev sahibini bastırır misali.

Benzeri bende var. Ben defettim çünkü usandım. Mucize bekliyordu. Birşeyler olması için ayağa kalkmak gerek yapmıyordu. Benim hayatım ona ya da sorunlarına endeksli olamazdı.

Benzeri bende var. Ben defettim çünkü usandım. Mucize bekliyordu. Birşeyler olması için ayağa kalkmak gerek yapmıyordu. Benim hayatım ona ya da sorunlarına endeksli olamazdı.
Peki şuan ne durumda
Benimki de mucize bekliyor dahası hiç çalışmadan gezmek eğlenmek istiyor
İstesin ben veya ailem zaten bunları ona sunamayız
Benim tek derdim annemi babamı da yiyip bitiriyor olması
İnsan hastaysa tedavi olur, 25 yaşında bu çocuk ya

Bugün bana hakaretler yağdırdı sen insan değilsin terbiyesizsin benim derdimi ben kime anlatıcam dedi
Peki ben derdimi kime anlatıcam dedim, senin derdin yok dedi
Ne anlatayım ben buna engelledim geçtim ama aklımda hep annem

Çok doğru bir karar vermişsiniz izin verdikçe bir ömür böyle geçecek, ben hayatımda annemi babamı kardeşimi bir kez üzmedim, derdim varsa anlatmadım birde benim için üzülmesinler diye
Maddi manevi destek oldum seneler geçti ama kimse mutlu olmadı olamadı
Artık yapamıyorum anlatıyorum benim de böyle böyle diye

Peki şuan ne durumda
Benimki de mucize bekliyor dahası hiç çalışmadan gezmek eğlenmek istiyor
İstesin ben veya ailem zaten bunları ona sunamayız
Benim tek derdim annemi babamı da yiyip bitiriyor olması
İnsan hastaysa tedavi olur, 25 yaşında bu çocuk ya
Ya hiç görüşmüyorum muhtemelen sürünüyor dur. Kendisi hiçbir şey yapmayacak herşey ayağına gelecek. O sürekli şikayetlenecek. Benimkileri de yiyip bitiriyor. Ama ne yapayım ki yani. Doktorlara götürdük yok yani. Keyfi dedi bir çoğu. Benim ki 27 yaşında.

Bugün bana hakaretler yağdırdı sen insan değilsin terbiyesizsin benim derdimi ben kime anlatıcam dedi
Peki ben derdimi kime anlatıcam dedim, senin derdin yok dedi
Ne anlatayım ben buna engelledim geçtim ama aklımda hep annem
Benim ki de öyle. İnan hem bana hem anneme , babama ne laflar saydı. İnsan yemeğini yediği insana sığır der mi ya. Dedi valla.

Ya hiç görüşmüyorum muhtemelen sürünüyor dur. Kendisi hiçbir şey yapmayacak herşey ayağına gelecek. O sürekli şikayetlenecek. Benimkileri de yiyip bitiriyor. Ama ne yapayım ki yani. Doktorlara götürdük yok yani. Keyfi dedi bir çoğu. Benim ki 27 yaşında.
Benimki de 25, aynen hiçbirşey yapmayacak herşey ayağına gelecek benimkide birebir aynı annemi hizmetçi gibi kullandığı yetmiyor sıra bana geldi

Çok doğru bir karar vermişsiniz izin verdikçe bir ömür böyle geçecek, ben hayatımda annemi babamı kardeşimi bir kez üzmedim, derdim varsa anlatmadım birde benim için üzülmesinler diye
Maddi manevi destek oldum seneler geçti ama kimse mutlu olmadı olamadı
Artık yapamıyorum anlatıyorum benim de böyle böyle diye
Bende aynı şekilde. Hiç üzmedim üzemedim çünkü o kotayı hep abim doldurdu. Ben böyle yaptıkça beni çok rahat mutlu gördü bana sardı. Çek desteğini ne hali varsa görsün. Hayatını sevmiyorsa çabalamalı. O sızlanırken ben okul okudum sınava çalıştım. Tabi ki aynı şartlarda olmayacaktık. Onun bile lafı edildi...

Back
X