- 3 Şubat 2021
- 3.009
- 9.411
- 108
- 37
Kesinlikle bana da aynu o küçük o senin kardeşin dendi hepValla kucukkende bu böyleydi. Abininkini de yapiver ediver. Alıştı tabi. Zor geldi hayat sorumluluğu (!)
Kimse o senin ablan demedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bana da aynu o küçük o senin kardeşin dendi hepValla kucukkende bu böyleydi. Abininkini de yapiver ediver. Alıştı tabi. Zor geldi hayat sorumluluğu (!)
O zaman rest cekemeyecek kadar küçüktük. Artık değiliz.Kesinlikle bana da aynu o küçük o senin kardeşin dendi hep
Kimse o senin ablan demedi
Evet benim babamda da çok hata var, küçükken bana bir kere sen kızsın erkek çocukla bir misin demiştiAh bu anneler, hep onlar bu hale getiriyor. Erkek çocuklarına kıyamıyorlar el bebek gül bebek büyütüyorlar. Sonra önünü alamıyorlar.
Çok teşekkür ederimBenimkinde farklı farklı olaylarda var inan :) Burdan yazamıyorum. Canin sıkılırsa kafana eserse yaz özelden hep dinlerim.
Evet psikolojik rahatsızlık çok kötüdür eminim. Çevremde 3 tane yakın tanıdığım, olanlara şahit oluyorum.Haaaaa bak benim ki de çalışmaz. Okul okumayı totosu yemez. Çalışsa kullanirlarmiş emir altına giremezmiş. Babam zorla işe soktu adam istemiyorum bu ne dedi çıkarttı. Çekilecek çile değiller. Sürünecekse sürünecek kendi bilir.
Hem de nasıl kullanmakEvet psikolojik rahatsızlık çok kötüdür eminim. Çevremde 3 tane yakın tanıdığım, olanlara şahit oluyorum.
Bence bu tarz insanlar rahatsızlıklarını bahane ederek yakınlarını kullanıyorlar. Bakın biri çok yakın akrabam, maddi,manevi hepimizi tüketti, nedeni annem çünkü sınır koymadı, hepimizin tepesinde şimdi, diğeri işyerinden yeri gelince insanlara benden güzel laf sokar, yeri gelince hasta, biri arkadaşımın abisi, hastaneye yatmaz, ev tutarlar kalmaz, hergun arar para ister arkadaşım gönderir.
İyi niyeti suistimal hepsi. Siz en güzelini yapmışsınız.
En çok oğluna zarar vermiş bu zihniyetle. Kardeşin senin sorumluluğun değil unutma. Kendi hayatına bak, vicdan da yapma. Hastaysa hastaneye yatsın, tedavi olsun.Evet benim babamda da çok hata var, küçükken bana bir kere sen kızsın erkek çocukla bir misin demişti
Görüyor şimdi kim kime birmiş değilmiş
İnanın bizde tükendik her anlamda özellikle sabır. Bizimki de laf sokar bağırır. Yatar kalkmaz. Beddua eder ! Benim ki para isteyemez. İsterdi hemde yüzsüzce. Parçalayacaktim zor aldılar elimden istemedi bir daha. Azıcık yüz versem yine ister. Kesinlikle suistimal. O kadar doktora götürdük ve tembellik dedi hepsi. Hatta öyle ki kovun evden diyen bile oldu. Ben onu def etmeseydim kendim sinir hastası olacaktım.Evet psikolojik rahatsızlık çok kötüdür eminim. Çevremde 3 tane yakın tanıdığım, olanlara şahit oluyorum.
Bence bu tarz insanlar rahatsızlıklarını bahane ederek yakınlarını kullanıyorlar. Bakın biri çok yakın akrabam, maddi,manevi hepimizi tüketti, nedeni annem çünkü sınır koymadı, hepimizin tepesinde şimdi, diğeri işyerinden yeri gelince insanlara benden güzel laf sokar, yeri gelince hasta, biri arkadaşımın abisi, hastaneye yatmaz, ev tutarlar kalmaz, hergun arar para ister arkadaşım gönderir.
İyi niyeti suistimal hepsi. Siz en güzelini yapmışsınız.
Erkek çocuğuna baksın o zaman yapacak bişey yok.Evet benim babamda da çok hata var, küçükken bana bir kere sen kızsın erkek çocukla bir misin demişti
Görüyor şimdi kim kime birmiş değilmiş
Sonuçta sinirlendiginizi anlayıp para istemeyi kesecek kadar akıllı demek ki.İnanın bizde tükendik her anlamda özellikle sabır. Bizimki de laf sokar bağırır. Yatar kalkmaz. Beddua eder ! Benim ki para isteyemez. İsterdi hemde yüzsüzce. Parçalayacaktim zor aldılar elimden istemedi bir daha. Azıcık yüz versem yine ister. Kesinlikle suistimal. O kadar doktora götürdük ve tembellik dedi hepsi. Hatta öyle ki kovun evden diyen bile oldu. Ben onu def etmeseydim kendim sinir hastası olacaktım.
Yok ondan değil :) Sinirimi filan takmaz. Sinir krizi gecirsem öbür odaya geçer deli bu der. Delirtinceye kadar uğraştım demez de. Dövdürtmekle tehdim ettim :) Ucundan şöyle hırpaladılar ondan isteyemiyor.Sonuçta sinirlendiginizi anlayıp para istemeyi kesecek kadar akıllı demek ki.
Bence de evden kovmasalar da, tek kuruş vermemeleri lazım. Hiç mi sorumluluk vermediler? Nasıl bu kadar rahata alışmış?İnanın bizde tükendik her anlamda özellikle sabır. Bizimki de laf sokar bağırır. Yatar kalkmaz. Beddua eder ! Benim ki para isteyemez. İsterdi hemde yüzsüzce. Parçalayacaktim zor aldılar elimden istemedi bir daha. Azıcık yüz versem yine ister. Kesinlikle suistimal. O kadar doktora götürdük ve tembellik dedi hepsi. Hatta öyle ki kovun evden diyen bile oldu. Ben onu def etmeseydim kendim sinir hastası olacaktım.
Kendi işini yapamaz yemek yemeyi beceremez biri oldu çıktı, yetiştirdi böyle şimdi hepimize belaEn çok oğluna zarar vermiş bu zihniyetle. Kardeşin senin sorumluluğun değil unutma. Kendi hayatına bak, vicdan da yapma. Hastaysa hastaneye yatsın, tedavi olsun.
Vermiyorlar para zaten. Evet vermediler. Düşünündum siz sorunca. Vermediler doğru düzgün. O kadar tembel o kadar sorumsuz o kadar hayvan ki. Çocukluğum aklıma geldi yani insan az ötesinde ki kaşığı çatalı ister mi ya? İnanılmaz alıştı rahata. Ben yapmayınca kavga çıkardı annemle babamda ağzının uçlarıyla cevap verirlerdi. Şimdi diyorum oh olsun. Evlat ayırdınız sinaniyorsunuz diye...Bence de evden kovmasalar da, tek kuruş vermemeleri lazım. Hiç mi sorumluluk vermediler? Nasıl bu kadar rahata alışmış?
Kıyamam yaVermiyorlar para zaten. Evet vermediler. Düşünündum siz sorunca. Vermediler doğru düzgün. O kadar tembel o kadar sorumsuz o kadar hayvan ki. Çocukluğum aklıma geldi yani insan az ötesinde ki kaşığı çatalı ister mi ya? İnanılmaz alıştı rahata. Ben yapmayınca kavga çıkardı annemle babamda ağzının uçlarıyla cevap verirlerdi. Şimdi diyorum oh olsun. Evlat ayırdınız sinaniyorsunuz diye...
Benim annem kendi de bu ayrımcılığa maruz kalmış. Ama sen gördün niye evladına yapıyorsun ya. Bana da derlerdi sen kızsın diye diye. Hayır annem hem o ayrımcılığa maruz kalmış hem aynı bizimki gibi sıkıntılı bir kardeşi var. İnsan bir feyz alır tecrübe olarak katar kendine.O kadar öfke doluyum ki. Kesinlikle artarak devam etti. Eğer kesmeseydim iletişimi bilmiyorum artık daha neler isterdi. Sülük gibi yapisiyorlar insana. Kardeşten tiksindim. Çocuk yaparsam tek yapacağım. Benim gözümde kardeş insana yükten başka birşey değil.Kıyamam ya
Nedir bu erkek çocuk sevdası neden yani bu zihniyet çok korkunç
Bizi de ayırdılar o küçük o erkek, ben küçük olan olsam o abin sen kızsın derlerdi
Ben 26 yaşında işe giderdim geceleri kardeşimin bana araba alın kavgası yüzünden uykusuz perişan halde
Yıllar geçti düzen değişmedi, artarak devam etti
Benim anneme de çok ayrım yapılmış paramız yok diye üniversite sınavına sokmayıp evlendirmişler ama dayımı 2 senelik okula 8 sene yollayıp mezun edemedilerBenim annem kendi de bu ayrımcılığa maruz kalmış. Ama sen gördün niye evladına yapıyorsun ya. Bana da derlerdi sen kızsın diye diye. Hayır annem hem o ayrımcılığa maruz kalmış hem aynı bizimki gibi sıkıntılı bir kardeşi var. İnsan bir feyz alır tecrübe olarak katar kendine.O kadar öfke doluyum ki. Kesinlikle artarak devam etti. Eğer kesmeseydim iletişimi bilmiyorum artık daha neler isterdi. Sülük gibi yapisiyorlar insana. Kardeşten tiksindim. Çocuk yaparsam tek yapacağım. Benim gözümde kardeş insana yükten başka birşey değil.