Kardeşin nışanına gitmesemmi sizce? Harıl harıl koca arayışından sonra muradına ericek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de o sizin aramanızı bekliyordur. Bence de kardeşin araması daha doğru olurdu ama belki koca arama sürecinde siz hiç aramadiysaniz, sizden bekliyordur.

Cahil bır cocuga gagalanan kiz kardesinizin (ne cırkın bir cumle bu) nişanına gitmeyin bence.
Ben bu cümleyi anlamadım gagalamak ne demek hani kakalamak diye birşey duydum ama yanlis mj anlıyorum. Ben gagalamak deyince erkek birisi var sandım. Kim kimi gagaladı anlayamadim.

Ben bu cümleyi anlamadım gagalamak ne demek hani kakalamak diye birşey duydum ama yanlis mj anlıyorum. Ben gagalamak deyince erkek birisi var sandım. Kim kimi gagaladı anlayamadim.
Turkcesının iyi olmadıgından bahsetti konu sahıbı. Bencede kakalamak demek istedi

Senin aile kavramın yok.
Senin aile kavramın yitik.
Senin aile kavramın kayıp.

Harıl harıl koca aradılar denmez, kardeşim doğru seçimler yapamadığı için hayırlı kısmet aradı denir.
Kardeşin için kakalama tabirini kullanman terbiyesizliğin dik alası.

Senin gibi ailenin fitne fücur üyesini çağırmamaları gayet akıllıca. Gitme.

Selam yeni üye olaraktan ilk konumu açıyorum.

Hollandada yaşıyorum bekarım, annemden babamdan ayrı evde yaşıyorum kız arkadaşımla.
Nişanlımdan ayrıldımda taşındım.

Benden iki yaş küçük kız kardeşime (24 yaşında) geçen sene harıl harıl koca aradık (kulağa komik gelsede inanın böyle oldu) kardeşimin burdan farklı farklı sevgilileri oldu hepside çok berbat insanlardı hırsız mı ararsınız herşey gördük malesef. Uzaktan akraba ya kayseride köylümüze kızlarını gagalamayı başardılar. Hata bütün aile çok konuştular arkalarından. Cocuk ağızı var dili yok, kardeşimi tek bir fotoda gördü ama aşık olmuş. Yani cok cahiller.

3 aya kadar yakın nışan olcak mış kayseride. Babamın pek gönlü olmadığından yakın zamanda nışan olması kardeşim bütün aileye uçak biletlerini aldı.
Ben ise tam tarih nezaman bilmiyorum ve kimse bilet almadan bana sormadı. Gerçekten yurtdışından türkiyedede pek ucuz değil uçak biletleri. Çok kırıldım açıkçası bana haber etmemesi. Ne yapmalıyım sizce kendim araştırıp alıyımmı kendi biletimi? Cok üzgünüm. Yanı tam bir tarih bile bilmigorum bu durumda ben araştırmam mı lazım doğrusu kardeşim abla bu zaman nişanı yapmayı düşünüyoruz demeliydi sanki ama.
Çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesemmi diye ama iste bütün aile de orda olcak felan ben olmamam göze batar.

Iyi akşamlar sevgiler:)
Neden kardesine karsi bukadar nefret dolusun tek goruste asik olmak cahillikmi

Senin aile kavramın yok.
Senin aile kavramın yitik.
Senin aile kavramın kayıp.

Harıl harıl koca aradılar denmez, kardeşim doğru seçimler yapamadığı için hayırlı kısmet aradı denir.
Kardeşin için kakalama tabirini kullanman terbiyesizliğin dik alası.

Senin gibi ailenin fitne fücur üyesini çağırmamaları gayet akıllıca. Gitme.
Kizzzzzzz yasa hemi agzimdan aldin 😂😂😂fitne fucur a hahaha mune banlama beni yaaa

Sizden önce evlendiği için mi bu tepkiniz ?
Annenize sorup bilgi alabilirsiniz
Belki sizin bu gagalama gibi uslublarinizla kardeşinizle tartistiysaniz tabiki cagirmaz
Biraz cuvaldizjn iğnesini kendinize batırın.

Başlik aşırı saygısiz olmuş kusura bakmayın o sizin kız kardeşiniz kıskandığınızı bu kadar belli etmeyin bence siz nisan atmış olabilirsiniz ama bu kardeşinizin suçu değil .ve tabiki gidin nisana insan ablasınıda görmek ister güzel bir günde

Aranızdaki ilişkiyi bilmediğimizden sağlıklı bir görüş bildirmemiz zor ama kardeşinizden böyle bahsettiğinize göre belli ki aranızda birtakım sorunlar var.Ben olsam gitmezdim.O da aranızda bir sorun olmasa haber verirdi diye düşünüyorum.

Ablasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya
Evde kalmis atarli apla

Tuzu uzatsana feriide abbllaaaa

🙄🙄

Kardesinizden bahsetme üslubunuz cok ilginç geldi. Konu hakkinda tarafsiz yorum yapamayacagım bu yüzden. Alttan alttan kıskanıyormussunuz gibi....Bi de şu yurt dısında yasayanların türkçeyi tam bilmiyorum deyip de destan tadında dertlerini anlatmalarına ayar oluyorum😠.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X