- 18 Ocak 2018
- 3.143
- 8.741
- 158
- 33
- Konu Sahibi Ensevdimrenkbeyaz
Belki de o sizin aramanızı bekliyordur. Bence de kardeşin araması daha doğru olurdu ama belki koca arama sürecinde siz hiç aramadiysaniz, sizden bekliyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu cümleyi anlamadım gagalamak ne demek hani kakalamak diye birşey duydum ama yanlis mj anlıyorum. Ben gagalamak deyince erkek birisi var sandım. Kim kimi gagaladı anlayamadim.Cahil bır cocuga gagalanan kiz kardesinizin (ne cırkın bir cumle bu) nişanına gitmeyin bence.
Turkcesının iyi olmadıgından bahsetti konu sahıbı. Bencede kakalamak demek istediBen bu cümleyi anlamadım gagalamak ne demek hani kakalamak diye birşey duydum ama yanlis mj anlıyorum. Ben gagalamak deyince erkek birisi var sandım. Kim kimi gagaladı anlayamadim.
Bana gorede sen yorumdan anlamıyorsunYorumlarını beğendiğim favori üyelerden biribenneyanginlargordum . Sen büyük ihtimalle yorumdan anlamıyorsun
![]()
Neden kardesine karsi bukadar nefret dolusun tek goruste asik olmak cahillikmiSelam yeni üye olaraktan ilk konumu açıyorum.
Hollandada yaşıyorum bekarım, annemden babamdan ayrı evde yaşıyorum kız arkadaşımla.
Nişanlımdan ayrıldımda taşındım.
Benden iki yaş küçük kız kardeşime (24 yaşında) geçen sene harıl harıl koca aradık (kulağa komik gelsede inanın böyle oldu) kardeşimin burdan farklı farklı sevgilileri oldu hepside çok berbat insanlardı hırsız mı ararsınız herşey gördük malesef. Uzaktan akraba ya kayseride köylümüze kızlarını gagalamayı başardılar. Hata bütün aile çok konuştular arkalarından. Cocuk ağızı var dili yok, kardeşimi tek bir fotoda gördü ama aşık olmuş. Yani cok cahiller.
3 aya kadar yakın nışan olcak mış kayseride. Babamın pek gönlü olmadığından yakın zamanda nışan olması kardeşim bütün aileye uçak biletlerini aldı.
Ben ise tam tarih nezaman bilmiyorum ve kimse bilet almadan bana sormadı. Gerçekten yurtdışından türkiyedede pek ucuz değil uçak biletleri. Çok kırıldım açıkçası bana haber etmemesi. Ne yapmalıyım sizce kendim araştırıp alıyımmı kendi biletimi? Cok üzgünüm. Yanı tam bir tarih bile bilmigorum bu durumda ben araştırmam mı lazım doğrusu kardeşim abla bu zaman nişanı yapmayı düşünüyoruz demeliydi sanki ama.
Çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesemmi diye ama iste bütün aile de orda olcak felan ben olmamam göze batar.
Iyi akşamlar sevgiler:)
Kizzzzzzz yasa hemi agzimdan aldinSenin aile kavramın yok.
Senin aile kavramın yitik.
Senin aile kavramın kayıp.
Harıl harıl koca aradılar denmez, kardeşim doğru seçimler yapamadığı için hayırlı kısmet aradı denir.
Kardeşin için kakalama tabirini kullanman terbiyesizliğin dik alası.
Senin gibi ailenin fitne fücur üyesini çağırmamaları gayet akıllıca. Gitme.
Evde kalmis atarli aplaAblasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya
Kardesi için ne kadar assalik sifatlar kullanmis bence bi oturup özelestirisini yapmaliAblasına haber etsin ozaman siz konu sahibini kötüleşeninize bacısının yapdıgı hareketi doğru mu buuyorsunuz ? Zaten evden uzak bari ablamı arayım konuŞim haberi olsun der Biraz empati ya
Yani. Resmen kardeşini gömmüş. Çok ayıp.Kizzzzzzz yasa hemi agzimdan aldinfitne fucur a hahaha mune banlama beni yaaa