kardeşler arası 11 yaş

Dilekmuratdilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
8
2
1
42
36 yaşındayım 2. çocuğuma hamileyim allah nasipn ederse kızımla araları 11 yaş olucak çok açtım arayı benzer durumda olan annelerimiz tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

hem yardımcınız olıur hem küçüğün oyun ablası olur. bence çok güzel. tek sorun bebek bakımında en başa dönmek ona da zamanlar alışılır zaten üzerinden çok geçtiği için özlemişsinizdir bile.

Uzmanlar tarafindan uygun gorulen bir yas araligi var tamam da (4 yas) bunun kesin bir ölcutu olamaz ki. Allah size simdi nasip etmis 2nciyi.
Ben pespese 1-2 yas arayla dogsun buyur gidercilerden asla olmadim, cevremde oyle olup da annelerinin ne denli yiprandigini ve cöktugunu gordugum icin. Kolay mi 2 kucuk cocuga ayni anda yet(is)mek.
11 -12 yas biraz fazla evet ama olsun sonucta bir kardesi olucak alisir ve severler birbirlerini ufaklik da buyudukce :)
Ilk zamanlar kiskanclik olabilir tabi, uzun sure tek cocuk buyumus, alismasi zor sevginin bolunmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…