Evet bizden küçük.Sizi kimseye muhtaç etmediği taktirde sorun yok bence. Kaynınızın yaşı küçük sanırm :)
Evet bugün ben de öyle düşündüm. Neden böyle yapıyorum diyeSorun sizde. Siz almıyorsunuz. Siz aynısını yaptığınızda sorun çıkarıyorsa ozaman işin rengi değişir. Ama hayır çok rahatsızım diyorsanız eşinizle konuşun
Ayrıca doğum günü hediyesi gayet gayet norml bir durum.
Şu an çalışmıyorum. Belki de bu yüzdenSiz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız belki kafanızda bunu büyütmüşsünüzdür. Hani ben de çalışsaydım aileme hediye alırdım vs diye. Sık olmasa da özel zamanlarda hediye alın yakınlarınıza. Eşinizden çekinmeyin.
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim. Eşim de ben de 2 kardeşiz. Ama eşim iki erkek olduğu için sanırım daha sıkı bir ilişkileri var. Evlendiğimizden beri kardeşinin telefon faturasını biz ödüyoruz. İstediği bir şey vardı eşim bana sormadan almış sonradan haberim oldu. Bugün de doğum günü için yine bir hediye almış. Ben ise kardeşime, anneme vs evlendiğimizden beri hiçbir şey almadım desem yeridir. Evlendiğimi için çok rahat hissedemiyorum bu konuda. Sanki ikimizin parası ile çok almamam gerekiyor gibi geliyor hep. Ama eşimin bugün kardeşine doğum günü için hediye aldığını duyunca öyle kötü hissettim ki kendimi. O alıyor diye değil sorunum kardeşi. Ama ben yanlış mı yapıyorum dedim. Benimki kardeş değil mi? Yanlış mı yapıyorum nolur söyleyin? Çok kötü hissediyorum kendimi
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim. Eşim de ben de 2 kardeşiz. Ama eşim iki erkek olduğu için sanırım daha sıkı bir ilişkileri var. Evlendiğimizden beri kardeşinin telefon faturasını biz ödüyoruz. İstediği bir şey vardı eşim bana sormadan almış sonradan haberim oldu. Bugün de doğum günü için yine bir hediye almış. Ben ise kardeşime, anneme vs evlendiğimizden beri hiçbir şey almadım desem yeridir. Evlendiğimi için çok rahat hissedemiyorum bu konuda. Sanki ikimizin parası ile çok almamam gerekiyor gibi geliyor hep. Ama eşimin bugün kardeşine doğum günü için hediye aldığını duyunca öyle kötü hissettim ki kendimi. O alıyor diye değil sorunum kardeşi. Ama ben yanlış mı yapıyorum dedim. Benimki kardeş değil mi? Yanlış mı yapıyorum nolur söyleyin? Çok kötü hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?