Kardeşler

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim. Eşim de ben de 2 kardeşiz. Ama eşim iki erkek olduğu için sanırım daha sıkı bir ilişkileri var. Evlendiğimizden beri kardeşinin telefon faturasını biz ödüyoruz. İstediği bir şey vardı eşim bana sormadan almış sonradan haberim oldu. Bugün de doğum günü için yine bir hediye almış. Ben ise kardeşime, anneme vs evlendiğimizden beri hiçbir şey almadım desem yeridir. Evlendiğimi için çok rahat hissedemiyorum bu konuda. Sanki ikimizin parası ile çok almamam gerekiyor gibi geliyor hep. Ama eşimin bugün kardeşine doğum günü için hediye aldığını duyunca öyle kötü hissettim ki kendimi. O alıyor diye değil sorunum kardeşi. Ama ben yanlış mı yapıyorum dedim. Benimki kardeş değil mi? Yanlış mı yapıyorum nolur söyleyin? Çok kötü hissediyorum kendimi

Evet bugün ben de öyle düşündüm. Neden böyle yapıyorum diye

Sizin kardeşinize bir şey almanıza kızıyor mu ?

Bana çok önemsiz geldi ayrıca.Abartmayın isterseniz.Evlendiniz,siz bir ailesiniz ama o insanlar da yabancı değiller.Aynısı sizin aileniz için de geçerli.Siz de alın kardeşinize bir şeyler.

Neden almasın ki? Ufak tefek şeyler hediye edilir. Telefon faturası da 50-60tl falandır. Siz de ailenizden birini sevindirin arada. Uzaksa Kargo gönderin. Abartılmadığı müddetçe sorun olamamalı bence.

Evlenmek ailemizin özel günlerini kutlamamak yada ihtiyaç halinde yanlarında olmamak değil ki
Eşiniz olması gerekeni yapıyor bence, anlattığınız şu durumda yanlış yapan sizsiniz.

E abisi yapar yahu o kadar da degil :)
Sizi maddi olarak zor duruma düşürmüyorsa bunlar sorun yapmaya gerek Yok.
Ayrıca siz de kardeşinize Doğum gününde hediye alabilirdiniz. Buna engel olur muydu eşiniz?

Siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız belki kafanızda bunu büyütmüşsünüzdür. Hani ben de çalışsaydım aileme hediye alırdım vs diye. Sık olmasa da özel zamanlarda hediye alın yakınlarınıza. Eşinizden çekinmeyin.

Eğer sizin ailenize almasına laf ediyorsa o ayrı ama etmiyorsa yapabilir. Alabilir. Bende kardeslerime hediye alırım esimde kardeşlerine. Bu kadar buyutmemek lazım tabi is somurme boyutuna gelmediyse.

Şu an çalışmıyorum. Belki de bu yüzden

içinizden geliyosa alın içinden geliyosa alsın. ne kadarlık hediyedir en fazla.böyle şeylere kafanızı takmayın.

Kardeşim askere gittiğinden beri telefon faturasını ben ödüyorum. Rutin harçlığını yatırıyorum. Gitmeden evvel de çok sık para verir,pahalı hediyeler alırdım. Eşim de kardeşine yapar bunları. Sizin ekmek paranızı ona yedirmediği,zora sokmadığı müddetçe sıkıntı yok bence.

sen de al neden almıyosun
ben kardeşimin tel faturasını ödüyorum
bi de bilgisayar aldım
eşim de 3 tane kardeş var
kimine para gönderir, kimine kontör yükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…