- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
Haklısınız bu kafaya takma ile fazla yaşamam herhaldeiçinizden geliyosa alın içinden geliyosa alsın. ne kadarlık hediyedir en fazla.böyle şeylere kafanızı takmayın.
Evet sanırım altında yatan sebep bu. Şu an çalışmıyorumAilelerin durumuna bağlı.
Ailem alamıyorsa ihtiyacını ben alırım tabii ki.
Onun dışında içimden geliyorsa ihtiyacı olmasa da alırım.
Siz çalışmıyor musunuz? Çekinme nedeniniz bu mu?
Bizimkilerin de ihtiyacı yok. Ben de dediğiniz gibi bir şey alırken kendime bile 3 kere düşünüyorumBenim eşimde kv telefonunu ve evdeki digitüek faturasını ödüyordu. Bende eşimin borçlarını bir an önce bitirmek için sıkıyordum kendimi . Ailesinin hiç ihtiyacı tok tabi . En sonunda patladım. . . Sende al ailene en iyilerinden hediye. Asla bu eşlere yaranılmaz . Harca gitsin
Fazla mı abartıyorum acaba diyorum? Evlendim evlenelim bir şeyi alırken en az 3 kez düşünüyorum
alakası yok asıl bütçe ben de ben ayarlıyorumEvlenmeden once de ayni olsaniz cimri diyecektim de evlenince olmuş. Bence esiniz sizi ev butcesinden uzak tutuyor, gelir giderden pek haberiniz yok heralde o yuzden mi harcarken biterse diye dusunuyorsunuz 3 kere? .sacma gibi ama aklima bu geldi.
Hayır düşünme al bence kendine de ne alabilirsin kendine en fazla ayakkabi bluz canta ... ben gecen cok guzel bir ayakkabi gördüm internette bide ona uygun canta buldum ihtiyacim da yok aldım esime fotosunu gosterdim soylettim bunu diye bisey demedi ama ben cok musrifim ve savurganBizimkilerin de ihtiyacı yok. Ben de dediğiniz gibi bir şey alırken kendime bile 3 kere düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?