Kardeşlerim ALLAH için yardımcı olun.fikir verin...

Artık kısmetse gelecek sefere sizi öldürür.. Şaka mı yapıyorsun arkadaşım hemen boşan hemen.. Verilmiş sadakan varmış canını kurtarmışsın adam bildiğin hasta.. Ne güzel sana sahip çıkan bir ailen de varken arkana bile bakma artık..

ya herşeyi geç adam senin namusuna laf etmiş. dostun olduğu yalanını çevresine demiş. iftira atmış.
ve sen bu adamın yüzüne bakıyorsun ya.ç onur nerede peki. pes

Arkadaşım çok zor bir durumun içindesiniz. Bu yaşadıklarını ömür boyu çekebilirim dersen devam et. Ama çekilmez çünkü bu adam hasta. Sorunlu bi kişilik yani tam adını hatırlamıyorum ama kadın düşkünü. ... her defasında yine ve yeniden yyaşatacak bunları. Ailene Sığın ve kendini ve bebeğini kurtar.

Bide öyle sosyal medyadan falan eşini ailesini olmayan şeylerle teşhir eden biri nasıl bi erkektir aklım almıyor açıkçası. Igrenc bi adam bu. Yarın öbür gün o pislik adamın yazdıklarından yola çıkarak kendi arkadaşları falan size yaklaşmaya çalışırsa şaşırma. Çünkü eşin denen o surunesice herif resmen ..... Eminim Herkes anladı.
Kurtar kendini

Sakın sizce ne yapmalıyım deme sakın!! Bunun ötesi var mı okurken ruhum sıkıldı sen nasıl dayandın ve birde kafan karışık??? Lütfen bırak erkek sıfatını bile hak etmeyen bu canlıyla ömrünü heba etme!!

birsey sormak istiyorum.cidden nasil.izin.veriyorsunuz size boyle davranilmasina? yok ekonomik ozgurlugu olan ayaklari yere saglam basan bir kadimda degilim ama asla izin vermem buna..cevabina.imkansizliklar.demeyin yani

Ne temiz kalplisin.. bu temzliğin seni çok yıpratır ac gözlerini. Bebeğini kaptırma yüzünü bile görme. Satın bi deha hayatına sokma.. yapmıssın bi cahillk yanlış bi evlilik olmuş. Herkes hata yapebilir.. önemli olan hata üstüne hata yapmamak...
Adamda namus kavramı bile yok hadı seni geçtim.. bebeğine bile sevgisi saygisi yok.. ortada bırakıo... utanmaz..
Huylu huyundan vaz_geç_mezzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…