Kardeşlerim ALLAH için yardımcı olun.fikir verin...

Konu fake es falan da gelmedi. Ya hu eglenmek icin konu aciyorsunuz bari yazim hatalarina kadar ayni yapmayin. Her iki yazida da p yerine b kullanilmis. Ayni insan yazmis.

ne bicim cift

Konu fake es falan da gelmedi. Ya hu eglenmek icin konu aciyorsunuz bari yazim hatalarina kadar ayni yapmayin. Her iki yazida da p yerine b kullanilmis. Ayni insan yazmis.
Çok dindar insanlar nedense harfleri sertleştirerek kullanıyor. İsimler zeyneb ahmed falan oluyor. Cevab, sebeb falan yazarlar. Sebebini bilmiyorum.

Bence de hiç inandırıcı değil E eftelya222 ... Hadi diyelim ki inandık, sen nasıl dindar bir insansın ki saçma sapan sebeplerle karını aldatıyorsun. Yok arapça biliyormuş yok emlak müdürüymüş. Sen önce Türkçe yazmayı öğren sonra uydur bu yalanları. Lise mezunu olduğundan bile şüpheliyim. Maddi sıkıntılardan bahsederken birden defalarca ev kurmalara, taşımalara, yurt dışı seyahatlerine varmışsınız. Burası da tutarsız.
Bundan sonra senaryolarınıza çalışın öyle gelin.

ALLAHIM YARABBİM YAA ... ya bu adam annenizin camlarını indiriyor,sonra kadınlığınıza laf ediyor tabi bu arada devamlı afediyorsunuz.Sonra kızlarla gözünüzün içine baka baka aldatıyor.elinizde ne var ne yok alıyor çocuğunuz ile yol ortasında bırakıyor.Siz bize neyapardık diyemi soruyorsunuz,pes yani CEVABI gerçekten çok zor,DÜŞÜNEMK İÇİN zaman lazım.

yaşadığın gerçekten çok çok üzücü ben okurken şiştim rabbim yardımcınız olsun ben o meleğe üzülüyorum ki böyle bir babaya sahip.............

aa yok artık işleri güçleri kalmamış herhalde bu tip insanların
yasmın Ben Ben ıstanbulun en buyuk sırketınde Emlak müdürüyüm Esım sızın gıbı ınsanları sırdas edındıgı ıcın yazmak zorunda kaldım. Sacma sapan konusmayın . Kımı Fake der kımı bılmem ne der . Musrık oldugunuzu bu kadar bellı etmeyın.. Ve Allah derkı Musrıklerı sırdas edınmeyın Ama gelın gorunkı esım buraya yazmıs banada cevap hakkı dogdu bende yazdım daha da yazmam YA BU NEDIR BIRTANE AKILLI YOKMU BURDA.

Allahim sen böyle adamlardan koru. Tam pislik ya bu kadar olur

sizin ne iş yaptığınızdan öncelikle banane.kaldıki ben şaşırdığımı belirttim müdürseniz önce yazılanları dikkatlice bi okuyun sonra bana cevap verin ben fakseniz demedim dikkatinizi çekerim

Arkadasım sen intihar etmek mı istiyorsun? Bu kadar yaşanilandan sonra ne Dönmesi ne barismasi

Mesut abi sana Medine'de Zinanın günah olduğunu öğretmediler mı?

Yok anasi yok danası. Bir Sürü halt yemişsin ayet hadis yazınca temizleniyor musun? Sizin yüzünüzden dinden soğuduk

Mesut bey siz cok yanlış gelmişsiniz :)
Yanlıs gelmıssınız derken Ya benım ısım olmaz boyle yerlerde esım benı yazmıs bana soyledı gırdım baktım dogru soyledıklerı ama sebeplerı vardı Su ANDA DA cok pısmanım ne yapabılırım onu cok sevıyorum kızımıda ne yapabılırım kı artık Beklıyorm ama oyle aptalca yorumlar var kı k.bakmayın .

Var o da sensin.

Dinle ilgili eğitim alıp nasl büyük şirkette üst düzey yöneticiliğe geldiniz onu anlamadım mesut bey. Bir de emlak müdürü dediğimiz şey benim bildiğim devlet memuru oluyor, bu hangi şirket ki devlet gibi çalışıyor mübarek.

Aptalca mi? Senin yemediğin halt kalmamış, hrrseyi bırak karınla cocugunu sokak ortasında bırakınca Vicdanın sızlamadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…