Kardeşlerim ALLAH için yardımcı olun.fikir verin...

Hala kafam karışık ne yapacağım diyorsunuz..Nasıl kafanız karışır ya..Eşininizin öyle kafa karıştıracak ufak tefek kusurları değil,devasa hataları var..
Yapmayın sormayın hala,napacam ben diye..
İnsan bu muamelere maruz kaldıktan sonra kafasında gayet net, tek birşey belirir, o da, bu adamdan kurtulmak!

Bazi insanlara rahat batiyor..
İnsan omrunde hep guzel bir yuva kurmanin ilgili sevgi dolu sadik bir es hayali kurarken bu herif resmen bulmusta bunamis..

Cooookkk sevilen kisi tarafindan aldatilinca affedilebilecegine ben inanmiyorum..
Mantik evliligi yaparsin okadar asik degilsindir colugum cocugum var ayyy hangi erkek aldatmiyor ki diye genellersin bir nebze tmm derim de..
Askindan olup biten birisi aldatilinca bunu atlatmasi sineye cekmesi cok zor olur..
Allahim yazdiysa bozsun ama ben yuzunu degil sacinin telini dahi gormek istemezdim.

Kendinde hata aramayı bırak. Hiç bir hata aldatmayı, iftira atmayı gerektirmez. Adamın namus kavramı yok bi kere. Hem kendi namussuz hem de senin namusuna iftira atıyor. Adam iki güzel laf etse erimişsin. Onsuz hayat çok daha güzel olacak emin ol. Annen çocuğuna bakar sen de bir işe girer çalışırsın. Cesaretli ol. Korkma hayattan.

ya herşeyi geç adam senin namusuna laf etmiş. dostun olduğu yalanını çevresine demiş. iftira atmış.
ve sen bu adamın yüzüne bakıyorsun ya.ç onur nerede peki. pes
Daha sonrasinda ben yalan soyledim esime iftira attim o an psikolim bozulmustu dedi birde yasanmisliklarimiz ona karsi hislerim cok agir basmisti ama gel gorelim ki iste vir ay gecmeden daha onur kiricisini yasatti..

birsey sormak istiyorum.cidden nasil.izin.veriyorsunuz size boyle davranilmasina? yok ekonomik ozgurlugu olan ayaklari yere saglam basan bir kadimda degilim ama asla izin vermem buna..cevabina.imkansizliklar.demeyin yani
Uok kardesim imkansizliklar degil kendi ayaklarimjn uzerinde durabilirim inanin evlenmeden.once bende duysam sizin dediklerinizin fazlasini derdim. Ama cok deger verdim ya.. 22 yasindayim ben. Yani bilmiyorum.cok farkli gordum onu. O yuzden cok agir geldi hemde cok fazla. Simdi bunu onsada soyluykrum cok pismanim diyor ama defalarca dedi hep pisman oldu ben sayisini unuttum. Neler yasatti bana ah ne diyebilirim ki..m

Cevapladiginiz icin hepinize tesekkur ederim.sayenizde baska insanlarinda fikirlerini alabiliyorum iyiki bu siteye uyekik gerceklestirmisim.cok saolun.

Her nemolursa olsun bu olaylarin basrolunde olunca acaba yanlis.mi karar veririm acaba birbaskasi olsa nasil davranirdi diye dusunmeden edemiyordum.

siz en büyük kafa karışıklığını netten tanıştıgınız biriyle evlenerek yapmışsınız, aklım almıyor biz daha dibimizdekini tanıyamıyoruz. kusura bakmayın sizi netten tanıyıp evlenen adam yine netten başkalarıyla aldatıyor şaşmamak lazım, asıl şaşılması gereken sizin affetmeniz.

Bir şeyi çok merak ettim. Bütün bu olanların üzerine affedince mideniz alıyor mu? Yanlış anlamayın beni gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Adam seni seri sekilde aldatiyor, senin namusuna laf ediyor, ailenin evini harabeye ceviriyor, sen hala kafam karisik diyosun. Siz olsaniz ne yaparsin demissin, ben o adama degil koca demek suratina tukursem tukurugume acirim

Bu tür konulara yorum yazmayı sevmiyorum.ALLAH için yazdığınızdan dolayı yazıyorum.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Ne kadar doğal şeyler gibi anlatmışsın arkadaşım! Siz olsanız ne yapardınız demen çok mantıksız

Halen daha ne yapayim diyorsun!! Bosayin gitsin .. Adam besbelli takintili baksana ne yapsan kadinlardan vazgecemiyor tekrar donsen yine ayni seyler olacak eger ki goze alabiliyorsan buyur..

Ben Eftalya222 nin esıyım
esım bana sızın yorumlarınızı okuttu evet cok haklısınız ben bı esseklık ettım esımı defalarca baskaları ıle aldattım. Evet Aldatmanın asla ve asla bahanesı olamaaz. esımle bır yıldır evlıyız ve 3 aylık kızımız var arkdaslar yorumlarınızı okudum o kadar bılmeden yargısız ınfaz yapmıssınız kı . Bırde benden dınleyın . Benım esım cok ıyı bırıdır temız kalplı asla ama asla kotuluk dusunmeyen bırıdır bız netten tanıstık ben babamla aılesı ıle tanısmaya gıttık annesı daha ılk gunden sacma sapan bahaneler bularak benı ıstemdıgını gostermıs oldu. Oysakı ben medıne de okumus arapca hadıs tefsır sıyer bılen bırıydım kendımı ovmek ıcın soylemıyorm. Esımle kactık evet cok zorluk cektık Hem maddı hem manevı annesı bana dusman oldu . Her zaman esımı doldurup uzerıme saldı yok sana deger vermıyor yok altın almıyor yok esya bıle almadı sana vs vs. bır cok sebeb ben hep sustum uzuldum gızledım . El opmeye gıttık benı arkdaslarımın yanında asagladı Annesı evden kovdu. Sırf ona Altın bılezık takmadıgım ıcın . Ve ben yıne saygımı bozmadım. Ve evlılıgımız ıyı kotu dewvam edıyor ben esıme ve evıme het turlu ımkanlarımı seferber edıyordum . Bır gun eve geldım. Esım evde yok . Evı terk etmıs neden dıye sordum artık ben senınle yapamam cunku kendıme bakamıyorum sana da bakamıyorum dedı sok oldum terk etmedım . Acımdan butun esyları sattım ve yurt dısında cıktım aılem sonra 1 ay yurt dısında kaldkıtan sonra yanlıs yaptıgını anladı onun ıcın gerı dondum o zaman kızımıza hamıleydı. Gerı dondum ve en sevdıgım arabamı sattım sıfırdan ev tutup esya aldım her ıstedıgını aldım . sonra yavas yavas calısıp para kazanıp asla onu muhtac etmedım kımseye. elbısesnı bıle kendım secer cıkolatısndan tut aksam yemeklerıne gezmelerden sınemalardan lunaparlardan cıkmazdık. Her zaman sırf o sevıyor dıye cıkolata bıle getırırdım . Ona duskun oldugumu herkes bılırdı. Evlılıgımız suresınce annesını o kadar sevıyorkı evet ben sevmesın demıyorm ama asla ılıskımıze etkı edecek sevgıde bulunmamlıydı. Bır keresınde esım arabada telefonu ıyı kullan bak bu telefonu da eskısı gıbı su dokerek harab etme pahalı dedıgım ıcın bosanmak ıstedı. Yıne sustum Bır cafedekı adam bu konusmalra sahıt oldu adam bana hak verdı . vs vs bunların hepsı oldu ve ben asla yalan soylemıyorm. Ve benım esım o kadar mutluyduk kı Annesı bana dusmanlıgını bıtırmesı ıcın bekledım sabrettım Bır anne sunu dermı ! Sen kızım mutlu oldugun surece varsın bu ne kadar onur kırıcı bır soz. bana bunu soyledı esımın annesı ama ben yıne sustum sırf aramız duzelsın. Bır gun esım annesı ve bır akrabası eyube gıttık. Esım bır saat begenmıs akrabasına aldırmak ıstemıs bende cok bozuldum ve kıskandım bılıyorkı benden ıstese hemen alırdım . Alıcagı zaman almasına ızın vermedım ınsanların ıcınde tartıstık. Ve aglayarak gıttı annesıne sıkayet ettı annesı bana herkesın ıcın bagırdı hemde hakaret ederek yıne ssustum. sabrettım hıc bısey demedım. Sonra o gecede ayrılmanın esıgıne geldık ve gıttı. sonra yıne yapamadık bırlestık. Bu sırada benım ıslerım ıyılesmıs para kazandıkca esıme hedıyeler almaktaydım bunlar soylenmez ama gun gecmıyordukı surprızler altınlar vs vs . sonra annesı bı anda degıstı bana karsı anlam veremedım ıyı davrandı bende ona cok ıyı davrandım. takı kızımız dogana kadar . Allaha yemın ederım kı annesı gosterıs meraklısı lukse duskun bırısı tabıkıde herkes evladının ıyı olmasını ıster. Ama her zaman benden nefret ettı bılıyordum cnku evlenırken rızasını almamıstık. Ve defalarca yukadakı sebeplerden dolayı bunaldım baska bayanlarla dertlesıp kendımı rahatlarım dıye dusundum. -- heyecan belkı belkıde sapıklık dıyebılırsınız ama amcaım sadece bu skıntılardan bıraz olsun baskasının tavsıyelerı ıle uzaklasmaktı esım yakaldı ve evı terk ettık sonra ben ozur dıledım gerı geldı barıstık . Sonra Ben esıme cok duskun bırıyım cocugumun dogumundan sonra esımle 1 hafyta annesı gılde kaldık ve esımın benden bazı seyler gızledıgını sahıt oldum. Yıkıldım. Bana yalan soylemıstı. Her neyse onuda sıneye cektım. Annesı ıle tartısıp evı terk ettı 1 hafta gorusmedı. Bızım oturdugumuz evde fare var dıye rahatsız oluyr dıye baska bır eve tasınma kararı aldık ve hemen evı tasıdım. Esım evı tasırken yardımcı oldu ama maddı ve manevı butun yuk bendeydı. Hem ısyerınde calısıyor hemde evle ugrasıyorfdum kımsem yoktu. Annesı yada kız kardesı gelıp demedı ya sana yardım edelım dıye . Her zaman bu boyleydı. Zaaten evımıze bıle sayılı geldı hep. Sonra esıme dedımkı annene oyle davranma barısın gıt barıs dedım goturdum kendı elımle esım bana 2 gun kalıcagını soyledı ve ben hem es-v ıslerı hemde kendı ıslerı yurutmek zornda kaldım 3 gun boyunca esıme soyledım bana trıp attı bende dayanamdım ona annesı hakkında ılerı gerı konusarak kızdım oda bosanmak ıstıyorm deyınce cıldırdım. Hala o sozun sebebı bosanmaktır kendınce hakldıır. Bu arada ben cok sınırlendım evet sınırnlenın gozum donuyordu. benı tehdıt ettı senı soyle yaparım boyle yaparım. Allah sahıdımdırkı butun dunya uzerıme gelse kımseden cekınmem ve gıttım. Hesab sormaya annaannesı benıo sakınlestırdı gerı dondum geldım aradan 1 hafta gectı o kadar bunalmıstımkı Kendı kendıme dusundum arkdaslar ben hıc bır konuda onu eksık bırakmadım gıyımden tut herseye kadar eglenceye kadar. Bana kolayca bu kelımeyı soyluyorsa benı hıc sevmemıskı dedım ve kızlarla konustum. 1 HAFTA SONRA arabada ıken kızlarla konustugum mesajları gordu . Ben acık acık soyledım sımdıdı soyluyorm hatam var ama benı ıttı bunalımdaydım. Asla gorsutugm kızlarla yuzyuze dahı gelmedım . Sonra tabıkı yıne tartısma derken cıktı aradan 1 ay gectı ben ona dedım kı beklıcem kımseyle konusmıcam ve konusmadımda bır gun eve geldı. Dedıkı Sen bır bayan var onla konusyorsun kesın dedı. Yemın edıyorm beynımden vurulmusa dondum cunku Ben yapmamstım sucsuzdum ara sor o kısıyı dedım. Yıkıldım o an cunku ben o kadar deger verıyordumkı kendısıne o an sunu dusundum kadın bana zaten guvenmıyorkı sen kalkmıs kendını parcalsıyuorn dayanamadım gıttım ıcerde hungur hungur agladım . SOnra geldı ozur dıledı ama o kadar kırılmıstımkı dayanamadım artık bana guvenmıyor bosanalım dedım. Sınırden ona aldıgım herseyı bırakmasını ıstedım . Ve cıktık gıttı yolun ortasında bana arabadan atlıcagını ındemedıgım takdırde elınde cocukla Allahım o geceyı hıc unutmuyorm kızım elınde otobanın kenarında arbadan atlamaya calıstı dedım bu delırdı sınırden herhalde uzerıne gıtmedım bıraktım oraya . Sonra o gecedfen sonra hıc aramadım sormadım Annem dedıkı arama sorma kız kardesım dedıkı abı oyle yapma o senı sevıyor ara esını bırakma cocugunuz var bende dayanamadım aradım konusamadım wahtsaptan yazdım bana cok sert davrandı tırstım yıne tartısıcagız dıye kızımı sordum sagolsun resım attı sonra bende . gotrmek ıstedıgımı soyledım. Tabı ben bu ana akdar hıc bır bayanla konusmadım. Oysa o kadar guzel bır ısım varkı Emlak muduryum ggıttıgım mekanlarda kızların benımle tanısmak ıstedıgı mesalarını bıle gosterdım kendısıne ama ben yapmadım . ASLA kımseyle cıddı anlamda konusmadım o ana kadar o an yanı kızımı gordugum anda hıc yuzume bıle bakmadı cok kırıldım Drdımkı sıtersen hasthayeney bırakabılırım sızı . Red ettı bende cıktım sınırden gıttım. SOnra dedımkı benı tınlamıyor bende tınlamıcam ve hataları burada yaptım evet yemın edıyorumkı Allah genclıgımı yasatmasın kı Kızlarla konustum ama asla onlarla cıddı anlamda gorusmedım. Gorustugum bayanların ıcınde 1 saat ıcınde tanısıp bana kocam demeye baslayan bayanlar oldukca tıksındım kadınlardan. Ve ben bunları hepsını arkdaslarıma gosterıp bayanların bu hallerıne guluyorduk. En sonunda Esımı ve kızımı gordum. Ve esım bana bır konusma yaptı o konusması cok guzeldı benı sılkeledı. Ve ben o an kendımden utandım hatalarımı bılıyorm aldatmanın bahanesı olmaz. AmA ESIMI o kadar sevıyorum kı cahıllıgımden mıdır cevremdenmıdır yoksa nefsımden mıdır kı ben cahıllıgımden yol gosterenım olmadıgı ıcın bu hataları yaptıgımı dusundum. Kız kardesım bana tek ınanan kısı aılemden herkes bılıyor cok capkın oldugumu ama kız kardesım bana ınanıyor su an 1 ay oldu esımle ayrı evlerde yasıyoruz ben yanlız sıtede oturuyorm o annesınde ve kızımızn ıhtıyaclarını her an goremeıyorm . Ypatıklarımdan cok pısmanın arkadaslar. Hepınızın yuregıne seslenıyorm cunku yurektır beynın rehberı vıcdanınız asıllgınız olsun bu yazımı okuduktan sonra lutfen bana hak verın demıyorm ama dusunun ben boyle bır esken esıne duskun seven baglı eglrendıren cocuguna duskun seven bırıyken neden esımı aldatıyım..... Iste yukarda sıraladıgım sebeplerden dolayı. Yazım uzun oldu k.bakmayın hakkınızı helal edin ... bi ahiru davana elhamdulıllah Rabbıl Alemin.....

ben olsam arkama bile bakmazdım bu adi adamı bir daha asla affetmezdim ki siz bunları görerek effetmişsiniz en büyük hatayı orada yapmışsınız adam namusunuza laf edesiye kadar gitmiş adınızı çıkartmış ki en büyük namus problemi kendisinde kusura bakmayın kadın bunu yapınca o..pu olur erkek yapınca adamdır kocadır ..yok canım bundan ne koca olur ne baba ne de erkek ..

Ne yapabilirsinki bu durumda?
Seni devamli asagilayan bir Koca , hakaret eden herkese karsi kucun dusuren ..
Surekli kadinlarla konusan , gozu disarda bir adam..

Malesef hic birsey yapamazsin ..
Ya boyle kabulleneceksin onu , yada basacaksin tekmeyi.

BILMEDEN KONUSMAYIN BENCE minnakmimar abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…