Kardeşlerim ALLAH için yardımcı olun.fikir verin...

Zaten daha onceki durumdan dolayi korumamfa var. Kabul etmezssen se in pesinden kosmam sen bulunmaz hint kumasi degilsin ama cocugu dusun onu perisan ediceksin..aslinda bir yerde ucunu yine bana dokunduruyor yani

Son düzenleme:
Suda varki hakkini yiyemem. Bir kez olsun evini ihmal etmedi . Dolabini hep doldurdu . Iyi bir ev erkegiydi ama iyi br kcoa olamadi bunu yuzune karsida soyledim. Hatalarim xok olmustur. Ama hepsi kiskancliktan . Evide terk ettigim oldu cok kez ayrildik lakin tek sebebi kadinlardi ve her dwfasimda tovbe etti ama hep yine yapti

Zaten daha onceki durumdan dolayi korumamfa var. Kabul etmezssen se in pesinden kosmam sen bulunmaz hint kumasi degilsin ama cocugu dusun onu perisan ediceksin..aslinda bir yerde ucunu yine bana dokunduruyor yani

Barışırsan sanki çocuk sağlıklı bir yuvada mı büyüyecek ..
Senin kafanı karıştırmak istiyor .

Bazı ekisler var ki hiçbir artı bırakmıyor ..
Eşininkiler de öyle bence .

kafanız neden karışık.
kac kez özür diledi bu adam sizden. ve kackez tuttu sözünü. hiç
o zaman yapılıcak bellidir.
lütfen biraz mantıklı düşünün. evladınız var diye siz o adama muhtac degilsiniz!
bunu iyi kavrayın.

sayısını hatırl
sayısını hatırlamıyorum bile.
o hep benimde hatalarım oldugunu vurguladı hakkıda var muhakkakvardır.
ben babamı çok kuck yasta kaybettim annem hem anne hem baba oldu bize
o yuzden anneme düşkündüm. ama hiçbir zman evimi ihmal ettiğimi kabul etmiyorum. anneme gelmeden önce yemeğimi temizliğimi yapar oyle giderdim.

ya kardeşim karnım burnumda sabahın köründe kalkıp ütüsünü yapıyodum ayakkabısına kadar silip gönderiyordum bir kez öf demedim çok kevga ettik ama yine onun omzunda agladım. şimdi bunlar çok agır geliyor ya

ben ona kaçtım . çok zorluklar çektik biz. evimizi düzenimizi kurmak hiç kolay olmadı . şimdi düşünüyorum wallahi içim acıyor. ama tekrar guvenicek cesaretim yok. ne zaman guvensem hep aynısını farklı insanlarla yasadım yani.

bunları düşünme. kendini dahada kötü hissetme.
o bunları hak etmemiş. edicegee benzemior.
karar vermeye calış. ve kararında istikrarlı ol.

Bazen maddi sıkıntılar da erkekleri yanlış şeyleri yapmaya sevk ediyor ondan sordum. Ailesi de size sıkıntı veriyorsa o tarafta hic destekciniz yok demektir. Şu halde kavuşmanız pek de mantıklı gözükmüyor. Keşke bebek için acele etmeseydiniz.. bosanirsaniz bebeği ilerde alırım falan diyor mu? Bebeğe be kadar bağlı onun için soruyorum

Yok canim ailesi istanbuk disinda bize uzaklar. Maddi sikintida yasamadik.calismayi seviuidu evede bakiyodu tek sorunu heyecan ariyorum diyodu kadinlarla konustuktan sonrada ozur dilerim diyidu hep mesela arabadan indikten sonra ailemin yaninda kalmaya bsladim 14 ayri kizla konusmus . Yeni arkadas ceresi edinmis hepsi serseri kadin duskunu insanlar . Hatta kadinin biri whatsap profil resmi yapnis. Benide engellemisti ama gordum . Soruncada hepsiyle dalga geciyodum onlar hak ediyordu ama senu ozluyodum hep diyordu

Okurken Çok üzüldüm ya nedir bu bayanların çektiği ve bu erkeklerin açgözlülüğü..Annen sana destek sanırım..Dönme bence sen hayatına bak çocugunu yetiştir kendini geliştir.. Hayat kısa ve öyle bir adam için kendini heba etmeye değmez.

anladım cnm. Görünen o ki eşine bir eş bir baba olmak yetmiyor. O eski bekar hayatına devam etmek istiyor. Böyle tek taraflı evlilik yürümez yürüse de senin çabanla olur o da seni ve bebeğini çok yıpratır. Sanırım annen destek veriyor sana bu konuda şanslısın.
Kendince hesap yap dönersem ne değişir, ne düzelir ve hayatıma ne katar. Kalırsam beni neler bekliyor yeni bir sayfaya hazır mıyım vs. artısıyla eksisiyle düşün ne taraf ağır basıyorsa o tarafa yönel. Evliliğin ne kdar kötü olsa da insan tek kalemde bitir her şeyi de diyemiyor. sonuçta hayat senin karar senin...
Hakkında hayırlısı olsun.

Olay boşanmaya kadar gitmişken, evler ayrılmışken, herşey bu kadar kopmuşken bence tekrar eskiye dönmeyin, çünkü siz affettikçe o aynı hatayı yapmaya devam eder nasılsa affediyorsunuz diye.
Aşk bitse de saygı bitmemeli bir evlilikte ve malesef onun size saygısı yok, çok zor evet ama bırakın inceldiği yerden kopsun, huylu huyundan vazgeçmez.
Arkanzda aileniz var ve sizi hayata bağlayan bir çocuğunuz, ona ihtiyacınız yok sizin ..

Barı
Barışma tabiki bi kez affettinde ne Değişti bebeğinle bi hayat kur kendine bu adamın ne sana ne ailene ne çocuğuna saygısı var bare senin kendine Saygın olsun. Nasıl yakıştırmalar o öyle dostum falan

ya222, post: 38528114, member: 647888"]merhaba ben aranıza yeni katıldım . ismim zeyneb. şimdiden memnun oldum.

Yazım biraz uzun. ama fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden eşekkür ederim.

ben bir yıl önce internetten tanısarak evlendim. şu an 3 ayına giricek olan bir kızım var.

evliliğimiz boyunca evini dolabını ihmal etmiyen bir adamdı eşim.

ama evlendiğimiz gunden beri kadınlara zaafı olan biriydi.konuşmasını yakalamasam bakışlarını yakalıyordum bunu kendiside dile getiriyordu. şu bayan ne kdr hoş gibi..

bundan rahatsızlıgımı ona çok kez ifade ettim. evdede bana karşı ilgiliydi. ama sn cahilsin. sen şöylesin diye evliliğimizin 4 ayı kadar beni aşşağıladı. ailemle hiçbir zaman barışık olamadı.

neyse.. benim karnım buyudu tabi. ama hiçbir şeyini aksatmıyordum. allah yukarda. duştan çıktıgıdna giyiceği kıyafete kadar hazırlayıp ayakkabılarını silmeden işe göndermemeye gayret ediyordum. hatalarım illaki vardır . ama kıskançlıktan sevgiden öte gelen.

neyse kardeşlerim. dogumumdan hemen sonra onun face adresinde birçok kızla bekar oldugunu tanışmak istediğini vs anlatmış.
önceside bir iki kez kızlarla konuşmasını görmüştüm hatta öfkesinide benden çıkartmıştı.

son olayda hatasını yuzune vurdum ve sanırım biraz ileri gidip sert sözler sarf ettim. o gun annemin evindeydim ve gelip annemin tum camlarını kırdı kapısına saldırdı mahalleye karşı bir çok küfür.

çevresinede internette benim namussuz oldugumu dostum oldugunu ondan yaptıgını vs anlatmış. camları kırarken cam parmagına düsmüş ve parmagı kopma noktasındayken dikilmiş..

daha sonra çok kez pişmanlıgını hata yaptıgını parmagından dolayı bu olayların ibret oldugunu soyledı.

tekrar barıştım.

barışmamızdan 1 ay kadar sonra onun bir kadınla konuştugundan şüphe ettim ve bunu ona soyledım.

asla olmaz dedi tepki verdi. aglaamaya basladı p aglayınca bende aglamaya basladım hata ettim özür dilerim dedim.
lakin annesini arayıp konuyu farklı şekilde anlattı. sonrada boşanmak istiyorum dedi.

o sırada bana kendisinin almış oldugu telefonuda istedi. verdim. verirkende yazıklar olsun ben sana bir kez altınlarımın hesabını bile yapmadım.istemedim dedim. onlarda bana ait zaten ben aldım dedi.. neyse arabaya bindik arabada devamlı beni aşşağadı kadınlıgımı anneliğimi herşeyimi. sus diye çok söyledim. ama en son eski kız arkadaşını dile getirdi ve iki kez o haklıymış dedi. arabadan indim. yolun ortasında.

çunku kaldıramadım. gurururuma dokundu. üstümde 5 tl dahi para yok. telefonumu aldı. kucagımda bebek. eve geldim ücreti annem odedi.
neyse daha sonra kendine bir çok kız bulmuş

netten sadece devamlı konuşmuş.
daha sonra yine aradı barışmak istiyorum dedi.
şu an aklım çok karışık.
siz olsanız ne yapardınız.
şimdiden teşekkürşer
[/QUOTE]
Bak arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…