Bıktım artık bu çocuğun her şeyi yaptığı halde annemin birşey olmaz demesinden neymiş o da kötü şeyler yaşıyormuş sabah 7 de uyudum sabah 10.40 da kapıyı öyle bir açtıki Allah Allah diye yataktan sıçradım çocuk dediğim 10 yaşında acil birşey de yok odada kekler vardı onu alıcakmış ben uyanınca alsa olmuyor ben bu çocuğu dövsem olmuyor sevsem olmuyor bi anası var zaten ağzıma ed... aferim oğlum diyor bana da ne var bunda olgun olsa elin ablaları gibi diyip duruyor ben napıcam ya bıktım bu çocuktan bıktımmmm küfür ediyor canı istediğinde herşeyi yapıyor ve bana sadece susmak kalıyor ama katlanamıyorum annemin zembille inmiş oğluna aman birşey denmesin napiyim ne olur bi fikir verin ben para kazanıyorken işte olduğum zamanlarda annem kardeşime de oğlum ablana öyle laf denmez diyodu şimdiler de çalışmıyorum ve çocuğu istediğini yapıp istediğini söylemekte serbest annem de nefret ediyorum artık bu denli tek taraflı olup sen ablasın diye herşeyi bana yüklüyor bıktımm ya
On yasinda çocuk bu gayet normal. Ama sen bunlari düşünüp yazabiliyorsan ya hic ablalik yok kalbinde ya da sen de on bir yasinda falansin.Bıktım artık bu çocuğun her şeyi yaptığı halde annemin birşey olmaz demesinden neymiş o da kötü şeyler yaşıyormuş sabah 7 de uyudum sabah 10.40 da kapıyı öyle bir açtıki Allah Allah diye yataktan sıçradım çocuk dediğim 10 yaşında acil birşey de yok odada kekler vardı onu alıcakmış ben uyanınca alsa olmuyor ben bu çocuğu dövsem olmuyor sevsem olmuyor bi anası var zaten ağzıma ed... aferim oğlum diyor bana da ne var bunda olgun olsa elin ablaları gibi diyip duruyor ben napıcam ya bıktım bu çocuktan bıktımmmm küfür ediyor canı istediğinde herşeyi yapıyor ve bana sadece susmak kalıyor ama katlanamıyorum annemin zembille inmiş oğluna aman birşey denmesin napiyim ne olur bi fikir verin ben para kazanıyorken işte olduğum zamanlarda annem kardeşime de oğlum ablana öyle laf denmez diyodu şimdiler de çalışmıyorum ve çocuğu istediğini yapıp istediğini söylemekte serbest annem de nefret ediyorum artık bu denli tek taraflı olup sen ablasın diye herşeyi bana yüklüyor bıktımm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?