- 10 Eylül 2016
- 5
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi cute gone wrong
-
Canım benim.
Her derdin bir çıkış yolu vardır elbet. Ne kadar iyi bir abla olmuşsun kardeşine.
Annen seni neden almıyor
Bunca yıl çocuk orada ise şimdi nasıl birden annesine alışacak
Hiç yanlarına gıtme sansın yok mu
Canim cok uzuldum bosanmalarda olan cocuklara oluyor.Annen neden seni yanina almiyor ki
Teşekkür ediyorum ablacım, daha iyi hissettim şimdiden.Canım ya kıyamam sana ben.
abla olmak nasıl bişey biliyorum.
Bu yaşta bunları düşünmek zorunda bırakıldığın için de ayrı üzüldüm.
Allah yardımcın olsun..
Hiç yol yok ise de yine üzülme.. fırsat oldukça git gör onu güzel vakit geçir.. annen de getirsin sık sık.. sınavın öncesinde gerilme yarın oburgun uni de olacaksın.. kardeşinle uzun bi ömür var önünüzde.. hiç kopmazsiniz sen böyle sahiplenici bi abla olduğun sürece.. gönlünü ferah tut çok iyi bi bölüm kazan inşallah..
Inşallah, zaten en büyük istediğim onu yanıma almak üniyi bitirince. Elimden geldiği kadar güzel yaşasın istiyorum. Bunun için de çalışıyorum aynı zamanda. Güzel dilekleriniz için ayrıca Teşekkür ediyorum.Allah o melek kalbine uygun melek gibi insanlar çıkarsın hep. Güzellikler peşini bırakmasın. Tertemiz kalbinin karşılığını kat kat versin Rabbim.
Umarım ablacım. Teşekkür ediyorum.Ne güzel bir ablasın..Sık sık görürsün,telefonlaşırsın kardeşinle .Okulun bitince daha sık görme fırsatın da olur.
Yani haklısın abla o konuda, anneannem okuma bilmiyor, dedem de hastaydı. Ben uğraşıyordum genelde tabii söylenmiyorum bundan dolayı hiç.Güzelim o minik kuş sana dert ortağı, can yoldaşı olmuş besbelli. Olayları ayrıntılı bilemediğimden annenin neden 7 yıl sonra kardeşini yanına aldığına dair pek yorum yapamıyorum. Ama anladığım kadarı ile lise sondasın. Derslerin ve okuduğun okul iyi olduğundan olsa gerek annenle gidip ortamını değiştirmeye yanaşmıyorsun veya annen yanaşmıyor. O halde biraz polyannacılık oynayalım. Bu ayrılığı bir fırsata dönüştür. Kardeşinin sorumluluğunu 1 seneliğine annene devrettiğini ve bu seneyi de derslerine ayıracağını farz et. Annenin bulunduğu şehirde iyi bir üniversite varsa orayı kazanmak için çok çalış.
Umuyorum annen kardeşinin ihtiyacı olan ilgi ve sevgiyi hakkıyla verir.
İkinize de başarı ve mutluluklar dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?