Bnde yoldaki çizgilerde yürürken sag ayagmla bastgm zaman dıger cızgıde sola basmam illa ki gerekiyo ama çizgilerin arasndaki mesafe aynı ve aynı adımlarda yrudgm ıcn bnm ayak tekrar saga gdnce hemen czgnın ustune gelip sol ayagmla bastra bastra gdyrm :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mesela sağ ayağımda sarı renge bastıysam sol ayağımlada basmam gerekiyor turlu turlu şeyler

Bende eskiden arabaların plakalarındaki sayıları toplardım. Diyelim toplam 36 , 3le 6yıda toplardım 9bu araba 5, bu araba 8 falan dıye kafam hep hesap mak. Halindeydi. Noldu bilmem kendiliğinden kayboldu o takıntım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah tan kaybolmuş yani çok kötü bişey :)))
İlla ki plakaları okuyup ezberleyecegim yoksa kafayı yerim ve elimde kalem kağıt olmamasına rağmen yazıyorum hatta ayak parmağımla yazıyorum ( çok ilginç ) bir insan gördüğüm an hemen ayak parmağımla yüzünü çiziyorum kafasını her yerını bildiğin portre çıkartıyorumçocukluğumdan beri süregelen bir şey ve muhakkak ki her şey düzenli olmalı yoksa uyuyamam cildiririm.. fayanslara ve kaldırım taslarindaki çizgilere basmadan karelerin içinden yürümem lazım. .
Offf daha o kadar çok şey var ki ve bu yüzden geceleri sürekli başım agrir...
aynen öyle ya bende insanlara baktığımda gözlerini burnunu burun deliklerini kulaklarını falan hep sayıyorum :D