- 30 Ekim 2013
- 20.307
- 56.935
- 798
Aa gercektenmu yazik kedicigdKargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa gercektenmu yazik kedicigdKargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
En korktuğum şey..Evet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.
Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.
Evet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.
Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.
Ay o nasıl ev ya cok korkunc bi onundeki cocuklarO değil de , bizim binamıza bir kez karga bir kez de yarasa girmişti . 1800’lü yıllardan kalma bir binada oturuyorum , binanın girişinde de ilk kuruluğu zamanlara ait bir fotoğraf var . O zamanlar kimsesizler yurdu olarak kullanılıyormuş . Hatta fotoğrafa dikkatle bakarsanız,sıra sıra dizilmiş, çocukları görürsünüz . Karanlık olduğu zaman resmen depar atıyorum binada , kargalar,yarasalar . Bu korkunç fotoğraf ..korku filmi gibi
Şimdi öyle görünmüyor tabii kiAy o nasıl ev ya cok korkunc bi onundeki cocuklar
Nerede bu ev hangi sehirŞimdi öyle görünmüyor tabii ki![]()
Bismillahirahmanirrahim.. gece gece:))O değil de , bizim binamıza bir kez karga bir kez de yarasa girmişti . 1800’lü yıllardan kalma bir binada oturuyorum , binanın girişinde de ilk kuruluğu zamanlara ait bir fotoğraf var . O zamanlar kimsesizler yurdu olarak kullanılıyormuş . Hatta fotoğrafa dikkatle bakarsanız,sıra sıra dizilmiş, çocukları görürsünüz . Karanlık olduğu zaman resmen depar atıyorum binada , kargalar,yarasalar . Bu korkunç fotoğraf ..korku filmi gibi
Yavruları varsa saldırma eyleminde oluyorlar geçen sene kedilere saldırıyoardı meğerse yavricikleri varmışKargalardan pek hazzetmiyorum, tekin gelmiyorlar bana ki onlar da benden hazzetmiyorlar muhtemelen.
Annemlerin arka balkon tarafında bunların ailesi mi var, sevişiyorlar mı paso nedir ora bura uçuşmalar, pike yapmalar filan, ne zaman o balkona çıksam "Gözünü oyarım bak, yürü git" tarzı bi elektrik alıyorum kendilerinden.
Evciliniz varmış, dikkat edin; belli olmaz bu serserilere. :)
Hadi yaa ccok olgincKargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
Bacim ben fotodan korktum sen gerceginden korkmuyomusun: ( perili kosk gibi essahtan
Piskopat lar :)))))Evet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.
bence yemek için yaptilar. Nasil cevizleri yüksek yerden atiyolar kirip icini yemek icin.Kedinizide etini yemek için yapmiş olabilirler. Çunku kargalar et yiyo benim bildiğim. Eskiden sokakta baktıgım bi kopek vardi ona verdigimiz tavuklari calip yerlerdi. tavuk yiyen kedide yerEvet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.