kargo geldi vee...

Kesinlikle katılıyorum eşim bazı günleri kutlar hepsini değil konu geçtiğinde kv der ki ee babadan görmemiş ondan.biz nisanliyken eşim neler yapardı içinden gelirse yapıyorlar
Benim esim de ne kardesine benzer ne de ana babasina
Ama bazi seyler de aileden gormeden olmuyor iste
Adamin ailesinde evlilik yildonumu yok anlamiyor gormemis. Ama dini bayramlri ailede kutlamadan gecmiyorlar. Madem onu da kutlama diyorum ben de giciklik olsun diye aramizda egleniyoruz. İslerine gelince aileden gorduklerini uyguluyorlar , islerine gelmeyen sey olunca da eee biz aileden gormedik diyorlar bence

Alakasız olucak ama flo da kapıda ödeme var :) beğenmezseniz mağazada değişim de oluyor ben sürekli alışveriş yaparım ordan ve hep kapıda ödeme alırım :):)
konu sahibi bak bu fikir güzel, ayakkabıyı götürün mağazadan kendinize uygun ayakkabıyla değiştirin, eşinize de numarası bana büyük oldu dersiniz

Sorunlarınız neydi bu arada bilmiyorum :) niye gönlünüzü alacaktır?

Konu sahibi az önce reklam da çıktı flo da hediye varmış alışveriş yapana eşiniz o yüzden almış olmasın :)

Yani kredi kartı yerine sadece adres mi veriyosunuz bilmiyordum
Aynen öyle bence en güvenli ödeme yöntemi kapıda ödeme :) normal alışveriş gibi sipariş verip sadece ödeme yöntemini kapıda ödeme seçiyorsunuz ve onaylıyorsunuz ürününüz geliyor :)

bugün 5. senemız doluyor, aynı zamanda hafta sonu anneler gunu.
baktım bısey yapmayacak masaya 500 tl bırak aksama dedım. anladıysa artık öküz
her sene için 100 tl mibende telefonda yüzük ölçümü verdim kızıma örgütleme yaptm anneme şunları alalım de diye oda telde soyledibakalım napcek benim sapsik

Benim hic beklentim bile yok malesef
En iyisi hayal kırıklığında az olur ..ben çok umursamam aslında sadece kâra geçmeye çalışıyorum olmadı 2 çeyrek al dedim 5i bi yerde alalım diyo okulda anneler günü etkinliği hazırladım çocuklarla anneler geldi çiçekler verdiler onlara özel taşlı saksılar yaptırdım çok sevindiler benum kızımda orda bana çiçek verdi ya dünyalar benim oldu gerisi hikaye senin kızında verince çok mutlu olacaksın ilerde canim

İnsallah o gunleri gorurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…