- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.381
- 798
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Benim esim de ne kardesine benzer ne de ana babasinaKesinlikle katılıyorum eşim bazı günleri kutlar hepsini değil konu geçtiğinde kv der ki ee babadan görmemiş ondan.biz nisanliyken eşim neler yapardı içinden gelirse yapıyorlar
Ne hosiyi ki seninki farkli cikmis senin adina sevindim
Alakasız olucak ama flo da kapıda ödeme var :) beğenmezseniz mağazada değişim de oluyor ben sürekli alışveriş yaparım ordan ve hep kapıda ödeme alırım :):)Kredi kartı kullansaydim yapicaktim:)
Alakasız olucak ama flo da kapıda ödeme var :) beğenmezseniz mağazada değişim de oluyor ben sürekli alışveriş yaparım ordan ve hep kapıda ödeme alırım :):)
Ne bilwyim içinden 42 numara ayakkabı çıkacağını)
konu sahibi bak bu fikir güzel, ayakkabıyı götürün mağazadan kendinize uygun ayakkabıyla değiştirin, eşinize de numarası bana büyük oldu dersinizAlakasız olucak ama flo da kapıda ödeme var :) beğenmezseniz mağazada değişim de oluyor ben sürekli alışveriş yaparım ordan ve hep kapıda ödeme alırım :):)
Aynen öyle bence en güvenli ödeme yöntemi kapıda ödeme :) normal alışveriş gibi sipariş verip sadece ödeme yöntemini kapıda ödeme seçiyorsunuz ve onaylıyorsunuz ürününüz geliyor :)Yani kredi kartı yerine sadece adres mi veriyosunuz bilmiyordum
her sene için 100 tl mibugün 5. senemız doluyor, aynı zamanda hafta sonu anneler gunu.
baktım bısey yapmayacak masaya 500 tl bırak aksama dedım. anladıysa artık öküz
öküzlerdir ne yapsalar yeridir. pis erkekler bıktım yeminlen
Benim hic beklentim bile yok malesefher sene için 100 tl mibende telefonda yüzük ölçümü verdim kızıma örgütleme yaptm anneme şunları alalım de diye oda telde soyledi bakalım napcek benim sapsik
En iyisi hayal kırıklığında az olur ..ben çok umursamam aslında sadece kâra geçmeye çalışıyorum olmadı 2 çeyrek al dedim 5i bi yerde alalım diyoBenim hic beklentim bile yok malesef
İnsallah o gunleri gorurum bendeEn iyisi hayal kırıklığında az olur ..ben çok umursamam aslında sadece kâra geçmeye çalışıyorum olmadı 2 çeyrek al dedim 5i bi yerde alalım diyookulda anneler günü etkinliği hazırladım çocuklarla anneler geldi çiçekler verdiler onlara özel taşlı saksılar yaptırdım çok sevindiler benum kızımda orda bana çiçek verdi ya dünyalar benim oldu gerisi hikaye senin kızında verince çok mutlu olacaksın ilerde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?