Kargo kuryesinin kimlik istemesi

Mvikdn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
4.645
6.844
108
39
Merhabalar arkadaşlar, ben bir ürün aldığımda kargo bazen kod ile teslimat yapiyor bazen kod bile istemeden direkt teslimat yapıyor. Ancak anneme teslimat yapılırken (ayri yaşıyoruz, kardeşimin kargolari eve gelince) devamli annemden kimlik istiyorlarmış, kod olmayinca.Ben neden bilmiyorum ama işkillendim bu durumdan ,halen kimlik ile kargo teslimatı mı kaldı?Fikrinizi ve deneyimlerinizi almak istedim, teşekkürler

Teslimat kodu geliyorsa; arayıp annenize kodu söylemiyor musunuz ?
Kimlik istemelerinde anormal bir durum yok. Teslim alan kişiyi teyit amaçlı kimlik istemişler.

Tc kimlik no isterler eger anneniz yasli ise belki bilmez diye kimlik istiyor olabilirler
Oyle mi ,ne bileyim bana cok eskide kalmış bir uygulama gibi geldi.Benden kesinlikle istemiyorlar ,coguzaman kod bile istemiyorlar

Tc istiyorlar. Aynı kargo getiriyorsa artık alışıyor kod da istemiyor tc de

Bazı kargolar kimliği okutuyor sıkıntı yaşamamak için misal teslim ediyor karşısında ki kişi aldığı halde almadım dediği için bir önlem

Artık çoğu kargo kod istiyor ama kardeşinizin kargosunun kodu annenize gelmeyeceği için yanlışlık olmasın diye kimlik ibrazı gerekiyor sanırım.

Tc. numarasını bazen alışveriş yaptığın siteye de bilgilerini doldurma kısmında da yazarsın zaten. Çoğu zorunlu kılmaz ama kılanlarda oluyor. Ve evet kod olmadığı zamanlarda kimlik numaranızı alıyorlar korkmanıza gerek yok bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…