- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Binadaki herkesi, aşağıdaki dükkanları aradım. Kimse almamış kargoyu.Bana da başkasinin kargosu gelmişti ve dalginlikla teslim almiştim cunku ben de kargo bekliyordum.
Hemen ardindan gidip şubeye geri biraktim, muhtemelen sahibine ulaştirmişlardir. Yani yanlis alan kisi durumu anlamiştir heralde. Umarim kargon ulaşir.
Teslim alan kişi benim adım soyadım.Belki de teslim etmemiştir
Kargocular o kadar Allah a emanet iş yapıyorlar ki
Kuzum geçmiş olsun sizin binadan birine teslim edilse anlarımda nasıl başka binaya götürüldü cidden şaşırtıcı kargo şirketini ara istersen oradan alıp sana getirsinler dalgınlık yapmışlarArkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?
Yarın sabah ilk işim şikayet etmek.Kargo şirketleri iyice saldı, işin ucu kaçtı resmen. Şikayet etmeniz gerekiyor, genel merkeze bile bildirin dönüş olacaktır...
Olsun şikayet edin. Apartmanda sitede vs güvenlik kamerası varsa teslim alsam görünür diyin tehditvari konusunTeslim alan kişi benim adım soyadım.
G.rizekalının biri benim adımı kullanıp teslim almış kargomu.
Teslim alan kişi benim adım soyadım.
G.rizekalının biri benim adımı kullanıp teslim almış kargomu.
Başlarım öyle keyifle. Kargom yok benim kaç gündür bekliyorumKargocular isini gerektigi gibi yapmayan bir meslek grubu diyebilirim. Tamamen adamın keyfine bağlısın.
Hayır o firma değil.Yurt içi kargoysa şöyle bir şey var
Sistemde Kargo çalışanının ismini giriyorlar bazen teslim aldı diye. Sonra geliyor sahibine
Öyle bir şey olmuş olabilir
Benim de başıma gelmişti ordan biliyorum
Öyle benim açık olan kapi zilime basıp beklemeden evde yoktunuz diye gitmisler. Aramadigi halde aradıkzgelmedigi halde geldik.Başlarım öyle keyifle. Kargom yok benim kaç gündür bekliyorum
Alan kisi sizin adinizi soyadiniz vermemistir. Kargo sirketi öyle girmistir.Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
Bu onların iddiası ...belki de kargoyu kaybedip sizin adınıza teslim tutanağı düzenlediler.Oturdugunuz yerde kamera varsa yöneticiden bakmasini rica edin. Kargo görevlisi getcekten binanıza gelmiş mi anlamış olursunuzHayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?