- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Umarım kavuşursun kuzum kargonaKuzum başka binaya teslim edilmedi.
Başka birine teslim edildi.
Teslim alan kişi kutucuğunda benim adım yazıyor.
Benim kargomda internette teslim edildi görünüyordu ama 1 gun sonra teslim ettiler bana belki seninde oyle olur canimKuzum başka binaya teslim edilmedi.
Başka birine teslim edildi.
Teslim alan kişi kutucuğunda benim adım yazıyor.
Hayır.geçenlerde kargom geldi, gelmeden kargo firmasından mesaj gelmişti şu kodla kargonuzu teslim alın diye. malum imza vs temas olmaması için. o firmanın böyle bir uygulaması yok mu ? adam ben kodu söylemeden bırakmadı paketi
Ama teslim saati falanda yazıyor. Sizde de mii öyleydi? :/Benim kargomda internette teslim edildi görünüyordu ama 1 gun sonra teslim ettiler bana belki seninde oyle olur canim
Umarım.Benim de başıma gelmişti o dönem kargo bekleyen bambaşka mahalleden birine teslim etmişler ertesi gün de bana ait olmayan bir kargoyu getirip kapıma bırakıp gitmişlerdi neyse işin peşini bırakmayıp o bana ait olmayan paketin sahibini de arayınca anlaşılmıştı kargoları karıştırmışlardı. Umarım diz de kaybolmadan bulursunuz
Yazıyordu butun detaylarAma teslim saati falanda yazıyor. Sizde de mii öyleydi? :/
Ama teslim saati falanda yazıyor. Sizde de mii öyleydi? :/
Çirkefleşeceğime eminim, orası su götürmez bir gerçek.yoğunluktan yetişemedikleri zaman teslim edildi görünüp ertesi gün getirdikleri oldu bana.benden imza isteyen bi ptt bi yurtiçi var, diğerleri adımı bile sormadan kucağıma paketi bırakıp kaçıyo normaldebu aralar hiç biri imza falan almıyo korona meselesinden.alan kişi de kargo beliyo olabilir , kapıyı x kargo diye çalıp kime geldi söylemeden buyrun deyip halihazırda kargo bekleyen yanlış adrese vermiş olabilirler.trendyoldan geçen gelen kargomda öyle oldu.kapı çaldı, kargooo dedi sadece paketi koydu önüme gitti, kelime etmeden.
yarın ara ama kibar kibar konuşma oyalıyolar geçiştiriyolar.yık telefonu ciddiyim.
su ara kimse belge imzalatmiyo.Ayrıca teslim ettiklerine dair belge imzalatmaları gerekiyor. Sorumlulukları o kadar basit degil
Arkadaşlar nasıl oluyor bu?
Nasıl böyle birşey yapabiliyorlar?
İsim benzerliği desem değil, binada benim adımda kimse yok.
Adam gitmiş benim kargomu birine teslim etmiş ya şaka gibi.
Önemli bir kargoyu ne yapacağım şimdi?
bazen gunluk dagitmalari gereken limite ulasamayinca gecikince falan teslim edildi gosterip ertesi gun getirebiliyolarTeslim alan kişi benim adım soyadım.
G.rizekalının biri benim adımı kullanıp teslim almış kargomu.
İyi de hangi adrese teslim etmiş? Bu görünmüyor mu?Hayır o firma değil.
Ve ad benim adım soyadı da öyle.
Alan kişi kendi adını değil benim ad soyadımı vermiş.
Teslim alan ben gözüküyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?