- 17 Şubat 2015
- 8.751
- 24.004
- 548
- Konu Sahibi -Thanatos-
Şirkete şimdi Twitter’dan yazın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buaralar mecburi biseyler almak zorunda kaldim 3 4 defa ayri ayri yerlerden alışveriş yaptım, siparişlerim bi kac gün içinde elimdeydi inanamadim kuryeler ayrı guler yüzluydu cok şaşırdımKargo şirketleri iyice saldı, işin ucu kaçtı resmen. Şikayet etmeniz gerekiyor, genel merkeze bile bildirin dönüş olacaktır...
Kuzum devlet dairesini mi arayacaksin mesai başlangıcını bekliyorsun ..şimdi arasana müşteri hizmetleriniYarın sabah ilk işim şikayet etmek.
Tam ve doğru adrese gelip imza ile teslim etmeleri gerekiyor bence sallıyorlar. Kargocular tam bı imtihan![]()
Yarın kameralara bakacağım sormadığım son bir yer kaldı oraya da sormam lazım.Bu onların iddiası ...belki de kargoyu kaybedip sizin adınıza teslim tutanağı düzenlediler.Oturdugunuz yerde kamera varsa yöneticiden bakmasini rica edin. Kargo görevlisi getcekten binanıza gelmiş mi anlamış olursunuz
Aradığım canım benimKuzum devlet dairesini mi arayacaksin mesai başlangıcını bekliyorsun ..şimdi arasana müşteri hizmetlerini
Trendyol değil, onlarla hiç sıkıntı yaşamadım.Trend.. diye bir siteden benzer şikayetler duymuştum. Şirket içinde şebeke olabilir deniliyordu. Şikayetim var’da. Hangi binaya ve nereye teslim ettiği bellidir.
Tc kimlik numarası istiyorlar benden hep kargoyu teslim vermeden önce
Tc olmadan kargoyu vermiyorlar vermemeleride gerekiyor diye biliyorum
Bende önceden ödemiştim parasını. :/Bende korktum şimdi nasıl iş yapıyor bunlar bende kargo bekliyorum 300 tllik ürün aldım parasını da önceden ödedim yani gelmezse çok yazık olur.
Benden çoğu istedi.Onu sadece aras ve ptt istiyor, digerleri istemedi hic benden..
Hangi kargo şirketi bu?Bende önceden ödemiştim parasını. :/
Bende öyle biliyorum.Tc kimlik numarası istiyorlar benden hep kargoyu teslim vermeden önce
Tc olmadan kargoyu vermiyorlar vermemeleride gerekiyor diye biliyorum
İnşallah.Geçen gün bir arkadaş ta durumunda paylaşmıştı kargom başka birine teslim etmişler diye..
Siz arayın kargo şubesini bana ait bir paketi nasıl başkasına teslim edersiniz kimlik bilgilerini sorgulamadan mi teslim ediyorsunuz diyin duzeltirler inşallah hatalarını..
Kuzum başka binaya teslim edilmedi.Kuzum geçmiş olsun sizin binadan birine teslim edilse anlarımda nasıl başka binaya götürüldü cidden şaşırtıcı kargo şirketini ara istersen oradan alıp sana getirsinler dalgınlık yapmışlar
Çok sinir bozucu ya.Tam ve doğru adrese gelip imza ile teslim etmeleri gerekiyor bence sallıyorlar. Kargocular tam bı imtihan![]()