Kargo şirketi kargomu başka birine teslim etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kargo şirketleri iyice saldı, işin ucu kaçtı resmen. Şikayet etmeniz gerekiyor, genel merkeze bile bildirin dönüş olacaktır...
Buaralar mecburi biseyler almak zorunda kaldim 3 4 defa ayri ayri yerlerden alışveriş yaptım, siparişlerim bi kac gün içinde elimdeydi inanamadim kuryeler ayrı guler yüzluydu cok şaşırdım

Mesela bizim burda b ve d bloklar karışabiliyor bazen. Kargonun musteri hizmetlerini arayın ben sürat kargoyu arayip acayip saydırmıştım. Gelmiyor kargolar bi türlü hatta geldik bulamadik şubeden alknmadi geri gonderdik gibi bi durumla da karşılaşınca nevrim döndü. Dedim o telefon numarasinede yaziyoro zaman orda? Asla bu sehirde teslimat yapılmıyor dedim. Sonra genel merkezden olduğunu söyleyen bir bayan aradı bir durum olursa mutlaka bana mail atın dedi. O günden sonra da hic bir sorunla karşılaşmadım. Şikayetim var gibi yerlere yazin. Pesini birakmayin

Tam ve doğru adrese gelip imza ile teslim etmeleri gerekiyor bence sallıyorlar. Kargocular tam bı imtihan🙄

Bana dün kargo geldi. Bende hatta kapıyı açarken imza atacağım diye kalemimi kendim hazırladim. Kargocunun kalemini tutmamak için ve paketi verdi, gitti. Imza istemedi. Coronaya bağladım. Insanlara hemen verip gidiyorlar diye düşündüm.
Ama @-Cheryl Blossom senin paketini başlakasi isim soyisimle nasıl alabilir ? Benim degil demez. Cok saçma. Belki kargocu teslim etmedi ya da etti ama alan kişi sonradan farketti. Salgın var diye de geri goturmedi.

Bana da surekli alakasiz seylerin kargosu geliyordu ve isim soyisim benim ismimdi. Sonra ortaya cikti ki ofisimin oldugu semtte ayni isimle iki kisiymisiz. Bana da surekli kargo geldigi icin adrese bakmadan otomatik bana getiriyorlarmis. Nihayetinde konuya ayinca kurye bir daha hata yapmamaya basladi.

İsim-soyisim benzerligi sorunu yasama ihtimaliniz var mi?

Tc kimlik numarası istiyorlar benden hep kargoyu teslim vermeden önce
Tc olmadan kargoyu vermiyorlar vermemeleride gerekiyor diye biliyorum

Bu onların iddiası ...belki de kargoyu kaybedip sizin adınıza teslim tutanağı düzenlediler.Oturdugunuz yerde kamera varsa yöneticiden bakmasini rica edin. Kargo görevlisi getcekten binanıza gelmiş mi anlamış olursunuz
Yarın kameralara bakacağım sormadığım son bir yer kaldı oraya da sormam lazım.

Trend.. diye bir siteden benzer şikayetler duymuştum. Şirket içinde şebeke olabilir deniliyordu. Şikayetim var’da. Hangi binaya ve nereye teslim ettiği bellidir.

Bende korktum şimdi nasıl iş yapıyor bunlar bende kargo bekliyorum 300 tllik ürün aldım parasını da önceden ödedim yani gelmezse çok yazık olur.

Trend.. diye bir siteden benzer şikayetler duymuştum. Şirket içinde şebeke olabilir deniliyordu. Şikayetim var’da. Hangi binaya ve nereye teslim ettiği bellidir.
Trendyol değil, onlarla hiç sıkıntı yaşamadım.
Sabahı bekliyorum eğer kargonun akıbeti belli olmazsa her yere yazıcam.

Tc kimlik numarası istiyorlar benden hep kargoyu teslim vermeden önce
Tc olmadan kargoyu vermiyorlar vermemeleride gerekiyor diye biliyorum
Bende öyle biliyorum.
Garip garip şeyler ya.
Benim kimliğimi görmeden nasıl verebilirsin kargomu. Sinirim tepeme çıktı akşam akşam.

Geçen gün bir arkadaş ta durumunda paylaşmıştı kargom başka birine teslim etmişler diye..
Siz arayın kargo şubesini bana ait bir paketi nasıl başkasına teslim edersiniz kimlik bilgilerini sorgulamadan mi teslim ediyorsunuz diyin duzeltirler inşallah hatalarını..
İnşallah.
Çok moralim bozuldu sabahı bekliyorum. :/

Kuzum geçmiş olsun sizin binadan birine teslim edilse anlarımda nasıl başka binaya götürüldü cidden şaşırtıcı kargo şirketini ara istersen oradan alıp sana getirsinler dalgınlık yapmışlar
Kuzum başka binaya teslim edilmedi.
Başka birine teslim edildi.
Teslim alan kişi kutucuğunda benim adım yazıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X