kargocu bana saldırdı hakaret etti

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım

DUN ESIM KAPANMASINA 10 DK KALA ADAMI BULMUS. SEN KIME SALDRIRIOSUN DEMİŞ ADAM ELINİ ÖPMÜŞ ESIMIN AFFEDIN COCUGUM VAR HATA YAPTIM DEMİŞ. CIDDI CIDDI ELINI OPMUS YENGEYI ARAYIM DEMIS ESIM ARATMAMIŞ BENDE IYIKI ARATMADIN DEDIM SESINI BILE DUYMAK ISTEMIYORUM...

Son düzenleme:
Korktum okuyunca geçmuş olsun kargo şirketine şikayet edebilirsiniz bence

O hangi kargo şirketiyse sizin ordaki şubesini değil ana merkezi ara. Benim de kargoyla ilgili bir sıkıntım olmuştu,gelmedikleri halde gelldik yoktunuz mesajı atmalarıyla ilgili. Ana merkeze şikayet gelince hemen dikkate alıyorlar emin ol. Senin köpek demen de hoş olmamış evet ama zaten onun kapına getirmesi gerekiyor.. Yorgun , bezmiş bile olsa o şekilde davranmaya hakkı yok. Daha olay sıcakken ara,şikayetini bildir..

canım çok geçmiş olsun. hangi firmaysa artık bence şikayet et. böyle bir şey olabilir mi ya?

kargo sirketinin musteri hizmetlerini arayın kargo subesinin yetkilisiyle gorusun diycem ama belli olmaz belki onu kollarlar apartmanda kamera sistemi varmı hani kapıyı zorladıgını falanda bu sekilde kanıtlarsınız

Hemen kargo şirketini arayin.. İnternette vardır numaraları genel müdürlüğü arayin şubesini degil

Şikayet edeceksiniz madem, kişiyle muhattap olmayın, daha kötüsü yaşanabilirdi, belkide aşağı inmeniz iyi oldu, ya adam evinize girmeye çalışsaydı?

Ben bile korktum vallahi. Ama ben assagi asla inmezdim. Getirmek zorundasın derdim..
Hemen o kargo sirketini arayip sikayetinizi bildirin..

geçmiş olsun şirketin merkezine durumu aktarın.
sizin sözünüz de hoş olmamış malesef.

Ben bile korktum vallahi. Ama ben assagi asla inmezdim. Getirmek zorundasın derdim..
Hemen o kargo sirketini arayip sikayetinizi bildirin..
Ben de kesinlikle inmezdim. Kargomu alsin gotursun en yakin subeye birakicak nasil olsa, gider alirim.
Simdi kargo takipten kargonun kimin uzerine zimmetlendigi yaziyor isim soyisim cikar ordan nasil olsa. Bi de hep bana mi denk geldi bikac zamandir kargocular cok kibar ve evde misiniz diye ariyorlar.

Aaa şerefsize bak ya inanamadım okurken. Öncelikle gidin çalıştığı kurumun müdürüne şikayet edin. Sonrada kesinlikle adına bir dava açın derim. Böyle bir şerefsizlik yanına kalmamalı.

uzun süredir internetten alışveriş yapıyorum hele mobilyaları evin içine kadar bırakıyorlar
siz köpek demekle hata etmişsiniz bence ben de köpek dedim mi diyeceksiniz
bence maymun dedi falan demeyin kapıma getirmediğinden şikayetçiyim deyin

Benim kargoyla pek işim olmuyor acikcasi, cok nadir. Ama gelen kargo sirketi beni de ariyor ve ben eşimin evde oldugu saati soyluyorum aksi halde beni evde bulamazsiniz diyorum onlar da inaniyorlar ve istedigim saatte geliyorlar eheheh

sınırlendıgım ne kopek maymun ne kapıya getrmemesı ustume yurudu resmen kapıyın acsa bana saldracaktı canımı zor kurtardm

geçmiş olsuun
ne demek maymun filan aa terbiyesiz
getirmesi lazımdı yukarı ...çok feci ...şikayet edin bence de

Eceline susamış o adam. İnşallah bu tavrıyla izmandut gibi kara kuşak sahibi bir kargo sahibine denk gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…