kargocu bana saldırdı hakaret etti

Şikayet etsende eline bişey geçmeyecek bunu bil !!! Ama bence genel merkez yerine şubeyi ara elamanınız bana saldırdı elimdede görüntüleri var apartmanımızda kamera var bunu hem genel merkeze ileteceğim hemde savcılığa vereceğim de o zamn işe yarar ama bence adamı birazda sen kışkırtmışsın kuzum be köpek lafı hiç ama hiç hoş olmamış adam mecbur evet çıkartmaya ama köpek lafını duymak zorunda değil köpek dersen oda maymun der .. Kargocuları zaten it gibi çalıştırıp yoruyorlar..

Evet, eşim de ben de sevmiyoruz, kullanmiyoruz. Paran varsa alirsin yoksa almazsin mantığı yani... Bi de bankalari sevmiyorum...

Bizde sizin gibiyiz. Var kartımız ama kullanmıyoruz. Nakit varsa alıyoruz yoksa almıyoruz. Amann öderim nasıl olsa diyip borç batağına batan bir dünya insan tanıyorum.

Bizde sizin gibiyiz. Var kartımız ama kullanmıyoruz. Nakit varsa alıyoruz yoksa almıyoruz. Amann öderim nasıl olsa diyip borç batağına batan bir dünya insan tanıyorum.

Aynen en güzeli. Bizim yok bile. borc yapinca güzel oluyor ama ödemeye gelince cok zor oluyor insanlar icin.. en guzeli nakit.. kafan rahat hic olmazsa..

adamın teki benim üzerime yürüse bir tek köpek demekle kalmazdım ben olsam.
Konu sahibi köpek dedikten sonra adam üzerine yürümüş konu sahibinin kapıyı falan açmaya çalışmış sonrada maymun demiş.

Başlıkta yanlış ilk siz adama hakaret etmişsiniz ? Sessiz kalıp direk şikayet etseydiniz.. Siz adama köpek derseniz tabi üstünüze gelir elin adamı binbir türlü insan var ..

herkeste köpek demesine takılmış.
sonuçta konu sahibi durduk yere inip adama heralde köpek diyip yukarı çıkmadı.
adam resmen in al diyerek zaten ilk hayvanlığı yapmış. sonuçta sorunca niye yukarı çıkarmıyorsun diye sanırım adam yine diklenince konu sahibi de sinirle köpek demiş olabilir.
adamın in al diyip yaptığı saçma ve saygısız davranışını kimse sallamıyor.
niye köpek dersin diye konu sahibine saldırılıyor.
sonuçta besbelli adam saygısızlığıyla bu lafı çıkartmış insanın ağzından.

olabilir.
adamın in al diyip yaptığı saçma ve saygısız davranışını kimse sallamıyor.
niye köpek dersin diye konu sahibine saldırılıyor.
sonuçta besbelli adam saygısızlığıyla bu lafı çıkartmış insanın ağzından.[/QUOTE]
cok pardon da işini yapmayan insans köpek dennez. herseyin bir usulu var. sikayet edersin bu kadar basit.

bu işini doğru yapmamak değil.
adamın yaptığı resmen saygısızlık. in al diyor.
kimse kusura bakmasında karşısında insanca konuşmayan üstüne bi de laftan anlamayan biri yüzüne havlarsa köpekte diyebilir insan.

Kimsenin konu sahibine saldırdığı yok,yazmış olduğum mesajında tekrardan ekliyorum konu sahibinin yapması gereken tek şey şikayet etmek olacaktı.

adamın teki benim üzerime yürüse bir tek köpek demekle kalmazdım ben olsam.

Konu sahibi köpek dedikten sonra adam üzerine yürümüş konu sahibinin kapıyı falan açmaya çalışmış sonrada maymun demiş.

evet, adam sonra saldırıyor.. ya ortam zaten gergin , ne diye köpek diyor da tahrik ediyor ?

d
erse saldırıya maruz kalabilir.
bizim de eve kurutemizleme bırakan adam cok kabaydı. reamen bizi azarlar gibi konuşuyordu. sikayetci olduk. medeni dünyada insanlar rahatsızlıklarını uygun dille ifade eder haklarını da avukatlarıyla savunurlar.

evet, adam sonra saldırıyor.. ya ortam zaten gergin , ne diye köpek diyor da tahrik ediyor ?
canım ben internetten indirimleri takip ederim ve ayda bir iki kargo gelir..ukala bir iki kişi oldu..mesela kapıya uğramadığı halde uğradım diyor ama kapıda not yok..oğlum yuvadaysa müsaitsem onlarda yoruldukları için müsait olduğum sürece inip alırım..3. kattayım inerim problem değil..ama çocuk varsa oda peşine gelmek istiyor..o zaman kusura bakmayın inemedim oğlumda gelmek istiyor derim..evde maden suyu yada çukulata falan varsa veririm..konu sahibi arkadaşta gerginmiş anlaşılan olmaz diye bir şey yok bunu eşine söylemeyebilirdi..

her zaman böyle fevri misiniz bilemiyorum ama cesaretinize hayran kaldım.. 2 yaşındaki bebekle elin adamına hakaret edebildiğiniz için.. o kapı açılsa ne olurdu hiç düşündünüz mü? dayak yiyebilirdiniz, hatta kafanızı- gözünüzü yaralayabilirdiniz.. adam size saldırmamış, saldırıyı ilk başlatan siz olmuşsunuz..

arkadaşın dediği gibi işini her yapmayana küfür- hakaret girişeceksek yandık.. şikayet edersiniz, gereken yapılır.. dikkat edin de gelecek sefere aynı firma getirmesin kargonuzu..

Bize her kargo geldiğinde adam yukarıya çıkmıyor hep ben aşağı iniyorum neden bilmiyorum 4 kat iniyorum küçücük çocukla(2 yaşında),

adamın yaptığı çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok yanlış ne demek köpek

daha önce bir konu açmıştınız eşimi bastım diye sonrada şaka lan şaka yazmıştınız

buda öyle olabilir mi şaka olabilir mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…