bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
DUN ESIM KAPANMASINA 10 DK KALA ADAMI BULMUS. SEN KIME SALDRIRIOSUN DEMİŞ ADAM ELINİ ÖPMÜŞ ESIMIN AFFEDIN COCUGUM VAR HATA YAPTIM DEMİŞ. CIDDI CIDDI ELINI OPMUS YENGEYI ARAYIM DEMIS ESIM ARATMAMIŞ BENDE IYIKI ARATMADIN DEDIM SESINI BILE DUYMAK ISTEMIYORUM...