kargocu bana saldırdı hakaret etti

Bize her kargo geldiğinde adam yukarıya çıkmıyor hep ben aşağı iniyorum neden bilmiyorum 4 kat iniyorum küçücük çocukla(2 yaşında),

adamın yaptığı çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok yanlış ne demek köpek:KK57:

daha önce bir konu açmıştınız eşimi bastım diye sonrada şaka lan şaka yazmıştınız

buda öyle olabilir mi şaka olabilir mi yani
arkadaş uslubunu derleyip toplamazssa başına kötü bir iş gelebilir..mesela kapıda not yok kargocu uğradım demiş kargo şirketine,eşime lanse etmedim direk kargo şirketini aradım..

arkadaş uslubunu derleyip toplamazssa başına kötü bir iş gelebilir..mesela kapıda not yok kargocu uğradım demiş kargo şirketine,eşime lanse etmedim direk kargo şirketini aradım..

yani elin adamına köpek derse ve buna benzer şeyler başına gelecekler var bu nasıl bir üslup böyle

yani elin adamına köpek derse ve buna benzer şeyler başına gelecekler var bu nasıl bir üslup böyle
birde köpek dediğini adam söylese ceza indirimide alır tahrikten..
benim oturduğum mahhallede komşum var kocası bıçakla kovaladı kadını kocasına demişki sende erkekmisin..dedimki kocan seni kesseydi bile indirim alırdı..

Hanımefendi kargo şirketinden genel müdürlüğünü aramanızı tavsiye ederim. Kıl payı kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun diyorum. Kargocunun belki sinirli anına denk gelmişsiniz diyeceğim fakat aynısını başka birine de yaptıysa ruhsal sebepleri olduğunu düşünüyorum ve çalışmasını doğru bulmayıp işten alınmasını düşünüyorum.

Adama hakaret etmişsiniz. Teşekkür etmesini beklemiyordunuz herhalde? Neyse siz kıl payı elinden kurtulmuşsunuz. Umarım eşiniin başına birşey gelmemiştir.

Bize her kargo geldiğinde adam yukarıya çıkmıyor hep ben aşağı iniyorum neden bilmiyorum 4 kat iniyorum küçücük çocukla(2 yaşında),

adamın yaptığı çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok yanlış ne demek köpek:KK57:

daha önce bir konu açmıştınız eşimi bastım diye sonrada şaka lan şaka yazmıştınız

buda öyle olabilir mi şaka olabilir mi yani
Kargo geldiği zaman siz aşağıya inmek zorunda değilsiniz normalde,bizede daha çok kardeşim için gelir kargo hiç aşağıya inmedik hep onlar çıkartıyor Allah tan asansör var zeminle 15. Kat evimiz hep onlar çıkartıyor.

Kargo geldiği zaman siz aşağıya inmek zorunda değilsiniz normalde,bizede daha çok kardeşim için gelir kargo hiç aşağıya inmedik hep onlar çıkartıyor Allah tan asansör var zeminle 15. Kat evimiz hep onlar çıkartıyor.

Bize geldiğinde çıkartmıyorlar her kargo bir değil işte.

ben de adamla tartışacak değilim illa çıkart diye o yüzden inip alıyorum,ama şikayet edilebilir bu durumlarda işini

tam anlamıyla yapmadıkları için.

muhabbete bak yahu 5 yaşında çocukmusunuz siz, biri köpek diyo oda maymun suratlı diyo maymunsun diyo komedi yahu :KK53:bu muhabbetler çoluk çocukta olur, koca insanlarsınız , hakaret etmek çocuk gibi ayıp ya, siz elin adamına köpek diyorsunuz neyinize güveniyodunuz acaba, sinir öyle kötü bişeyki adam orda sizi öldürebilirdi de , hapisteki insanlara sor kimse cinayeti planlamıyor orda bi anlık sinirle oluyor sorsan çogu pişman, öncelikle uslubunuzu düzeltin. elin adamına köpek demek deli cesareti, kimse şikayet ediceksiniz suçlu siz olmussunuz tahrik etmişsiniz adamı.

elin itini kopuğunu eleman diye alırsan böyle olur anında kovacaksın böylelerine sonra çıkıp işsizlik var derler sen adam gibi durdun da sanki..

Hiç kendimi birine köpek derken düşünemiyorum, ben de hayran kaldım cesaretinize, ama sanırım ilk hakareti siz yapmışsınız, siz hatalısınız bu durumda. Allahtan başınıza bir şey gelmemiş.

"köpek" denilen yere kadar haklısınız.. sizi şikayet edeceğim dediken sonra eve cıkıp şikayetinizi iletseydiniz daha iyi olurdu ana merkezden hemen ilgileniyorlar..
eşim adamı aramaya gittti yazmışsınız buda hoş değil

Siz baslatmissiniz siz köpek deyince sorun yok o kendini savununca mi olay oldu oda maymun demiş odesmisiniz işte. Bencil olmayın bukadar sizinde hakaret etmeye hakkınız yoktu.insanlar bu hizmet sektöründe çalışanları usakları gibi görüyor.asil siz suclusunuz.o adamın eşi çocukları yokmu onlar için sizin gibilerin ağız kokusunu çekiyor bide rencide edip eziyorsunuz.cikarmak zorunda değilim dediğinde sessiz kalıp gerekli yerlere şikayet etmeniz yeterliydi.cocugunuzu da bahane etmeyin bi kucağıniza alıp inemedinizmi.herkes sizi haklı bulacak belki burda ama bide bu açıdan bakın. Sizde az değilsiniz. Ben olsam kocamida tutardım göndermezdim. Ya adamın başına bişey gelirse karşısındaki insan dengesizce bişey yaparsa.ama siz tatmin olacaksınız böyle. Hincinizi alamamissiniz

Siz kendinizi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz..Hiç adamla muhattap olmadan direk arayıp şikayet edecektiniz gerekli işlemler yapılacaktı..Şimdi bana hakaret etti,köpek dedi diyecek.Size maymun demesi birşey ifade etmiyor çünkü ilk hakareti yapan siz olmuşsunuz..

Adama neden köpek dediniz ne hakkınız var ? Öncelikle bu konuda haksızsınız . Adamın karşılık olarak size maymun demesine takılmadım bu nedenle ama saldırması çok fena olmuş , haddini aşmış , terbiyesiz . Kendine hakim olmalıydı , nihayetinde temsil ettiği bir kurum var .
Keşke işler bu kadar sarpa sarmasaydı da şikayet edebilseydiniz . Umarım eşiniz bir sorun yaşamadan eve döner .

Bu arada hiç kargo görevlisi gel kargonu al demedi bana bugüne kadar ama seneler evvel böyle örnekler duydum . Hala var mı böyleleri ?

eğer çalıştığı şube müdürleri bu elemanı seviyorsa şikayetinizden hiçbir şey çıkmayacaktır. kargo şirketlerinde işler böyle yürüyor. yakın bir tanıdığım kargocu oradan biliyorum.

siz şikayet edeceğim dedikten sonra evinize çıkıp şikayetinizi yapsaydınız bunların hiç biri yaşanmayacaktı.. neden adamın arkasından köpek deme gereği duydunuz ki? haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.bu arada eşinizi de göndermeseydiniz keşke..çok uzamış olay ve bence malesef uzamasına siz sebep olmuşsunuz.

Back
X