Karı koca arasında Sevgi bitince herşey bitiyormu

Bu hayatta dominant olmayan kadınları yerler valla.bende iyiki öyleyim.bu sebepten evde cok baskın çıkma savaşı yaşadık ama kazandım.yapacak birşey yok.erkek milleti ezdikçe eziyor
Kız ben de sessiz sakin değilimdir, aşırı baskın ve dediğim dedik bir yapım var , çevremdeki herkeste böyle bilir beni. Bir pisirik kocama ne laf ne söz gecirebildim.

Bazı konulara yapılan yorumlar aşırı derecede itici geliyor bana. Kadın zaten derdini anlatmış kocasının kendisini sevmediğini kavradığını söylemiş ne yapacağını söylemiş hala kendi kocasını öven, buna sevilmemek denir diyen var. Kadın zaten farkında biraz daha vicdanlı yorum yapın. Empati yapın mesela. Bunları yaşayan sizde olabilirdiniz. Gece gece nereden girdim kk ya.

Konu sahibi senin için gerçekten çok üzüldüm. Hiçbir kadın böyle şeyler yaşasın istemem. Anlamak 3 yılını almış ama geç olsun güç olmasın demişler. İnşallah bir an önce istediğin işi bulur ve bu adamdan kurtulursun. Bundan çok daha güzelini iyisini hakediyorsun.

Kız ben de sessiz sakin değilimdir, aşırı baskın ve dediğim dedik bir yapım var , çevremdeki herkeste böyle bilir beni. Bir pisirik kocama ne laf ne söz gecirebildim.
Öyleyse kocam biraz boşvermiş.salmış bi tip.komşumuzun eşide öyle.bi evden kovulunca aklı başına geliyo bi boşanma dilekçesini görünce.acaba bunlar etkiler mi.yanlışta yönlendirmeyim onlar 10 yıllık evli ve iki cocukları var

Bazı konulara yapılan yorumlar aşırı derecede itici geliyor bana. Kadın zaten derdini anlatmış kocasının kendisini sevmediğini kavradığını söylemiş ne yapacağını söylemiş hala kendi kocasını öven, buna sevilmemek denir diyen var. Kadın zaten farkında biraz daha vicdanlı yorum yapın. Empati yapın mesela. Bunları yaşayan sizde olabilirdiniz. Gece gece nereden girdim kk ya.

Konu sahibi senin için gerçekten çok üzüldüm. Hiçbir kadın böyle şeyler yaşasın istemem. Anlamak 3 yılını almış ama geç olsun güç olmasın demişler. İnşallah bir an önce istediğin işi bulur ve bu adamdan kurtulursun. Bundan çok daha güzelini iyisini hakediyorsun.
Yok illaaa deşeceklerr illaaa bi yaralarına bıçak saplayıp içinde cevirecekler.bence bazıları gerçek hayatta kimseye sataşamıyo geliyo burda millete sataşıyo artık buna emin oldum 😂😂😂

Çok doğru konuşuyorsun canm 3yildir kkya bu tarz yorumlardan dolayı nekadar kirilsam da inatla derdimi yine buraya döktüm. Ha şuan kiriliyormuyum inan burdaki söylenenleri de kabullendim. Haklılar ben çok bencil davrandım. Her kadının sabredemeyeci kabullenemeyecegi şeyleri kabullendim. Hiç bir zaman aklım başıma gelmedi ama artık kabullenmeye calisicam. Hala üzülüyorum gençliğimi 3yilimi belkide bir ömrümü bu insanla mahvedecegim için kendime açıyorum. Ya esimi gerçekten kabullenip yok sayicam yada rabbim eşime hidayet vericek

Yok illaaa deşeceklerr illaaa bi yaralarına bıçak saplayıp içinde cevirecekler.bence bazıları gerçek hayatta kimseye sataşamıyo geliyo burda millete sataşıyo artık buna emin oldum 😂😂😂

Benim kocam bunların hiçbirini yapmaz yazmış arkadaşın biri. İyide bu yorumun konu sahibine ne faydası var. Tamam senin kocan yapmıyor sen dominant kadınsın otur beş diyesi geliyor insanın.

En iyisini yapıyorsun 😅😅koca parası güzel geliyor
Ama kurslara git ki eşin seni pasif görmesin korksun
Eşim beni pasif gormuyorki. Ben eşimi pasif gördüğüm halde inatla peşinden koştum yıllarca. Her goren kendimi övmek için söylemiyorum bukadar bakımlı güzel kadınsın eşini nasıl kabul ettin der. Bu arada mesleğim var malesef yapmıyorum. Farklı bir memleketteyim. Yaşadığım sorunlar alışmam sürecim derken pskolikmen çökmüş durumdayım

Çok doğru konuşuyorsun canm 3yildir kkya bu tarz yorumlardan dolayı nekadar kirilsam da inatla derdimi yine buraya döktüm. Ha şuan kiriliyormuyum inan burdaki söylenenleri de kabullendim. Haklılar ben çok bencil davrandım. Her kadının sabredemeyeci kabullenemeyecegi şeyleri kabullendim. Hiç bir zaman aklım başıma gelmedi ama artık kabullenmeye calisicam. Hala üzülüyorum gençliğimi 3yilimi belkide bir ömrümü bu insanla mahvedecegim için kendime açıyorum. Ya esimi gerçekten kabullenip yok sayicam yada rabbim eşime hidayet vericek

Hatalar biz insanlar için. Boşver en büyük hatan değişir diye 3 yıl beklemiş olman olsun. Değişmeyeceğini zaten görmüşsün anlamışsın. Hayatını bu adam için harcama. Gayet aklı başında kendini açıklayabilen bir insansın kendine niye bunu layık göresin ki. Ha keşke ailen arkanda dursaydı ama durmuyorlarsa başka yollarıda var. En önemliside maddi açıdan bağımsız olabilmek o zaman ailen dahil herkes saygı duyuyor.

Ne yapalım? Seviyordur bir yokla ölmüş mü ölmemişse ilgilenir mutlaka mı diyelim, kocamı övmüyorum bak benimki yapamaz şu şu nedenden senin ki neden yapıyor çünkü şu şu nedenden ayık ol diyorum, neyin övcem alan almış, ayrıca ben onun için yapılacak en doğru şeyi söyledim, kusura bakma dost acı söyler, bu adamdan kurtulursun demek yaraya tuz basmak değil hı hı, katil adamdan kurtulacak ya. Nerden girdin kk’ya oysa biemwinle New York’ta tur atmak varken komik seni

Eşim beni pasif gormuyorki. Ben eşimi pasif gördüğüm halde inatla peşinden koştum yıllarca. Her goren kendimi övmek için söylemiyorum bukadar bakımlı güzel kadınsın eşini nasıl kabul ettin der. Bu arada mesleğim var malesef yapmıyorum. Farklı bir memleketteyim. Yaşadığım sorunlar alışmam sürecim derken pskolikmen çökmüş durumdayım
En iyisi pasif olmamak canım benim 😊🙃
Bende evlencem farklı bi memlekete gidicen zor mu alışmak

Ne yapalım? Seviyordur bir yokla ölmüş mü ölmemişse ilgilenir mutlaka mı diyelim, kocamı övmüyorum bak benimki yapamaz şu şu nedenden senin ki neden yapıyor çünkü şu şu nedenden ayık ol diyorum, neyin övcem alan almış, ayrıca ben onun için yapılacak en doğru şeyi söyledim, kusura bakma dost acı söyler, bu adamdan kurtulursun demek yaraya tuz basmak değil hı hı, katil adamdan kurtulacak ya. Nerden girdin kk’ya oysa biemwinle New York’ta tur atmak varken komik seni

Konuyu gerçekten okudunuz mu? Kadın zaten her şeyin farkında. Siz yazdınız diye bir anda aydınlanma yaşamadı yani. Hani siz kocanızı övdünüz diye benimkinde bir arıza var diye düşünmedi. Önce insanların ruh halini anlamayı deneyin tavsiyem.

Konuyu gerçekten okudunuz mu? Kadın zaten her şeyin farkında. Siz yazdınız diye bir anda aydınlanma yaşamadı yani. Hani siz kocanızı övdünüz diye benimkinde bir arıza var diye düşünmedi. Önce insanların ruh halini anlamayı deneyin tavsiyem.
Okudum, bir tek hazreti cecenden ne tarz yorum yazılacağına dair izin kağıdım eksik :işsiz:

En iyisi pasif olmamak canım benim 😊🙃
Bende evlencem farklı bi memlekete gidicen zor mu alışmak
Ah canım ah. Evlendigin zaman çok farklı oluyormuş. Herkes için demiyorum özellikle benim için bekarken benim kocam beni asla aldatamaz eşimin ailesine asla boyun eğmek diyip düşüncelerimi soyluyordum ama , bazen yuvan için susuyorsun kabulleniyorsun, bazen eşine kör kütük aşık oluyorsun yapılan tüm kötülükleri görmek istemiyorsun. Bazen de benim yaşadığım durum gibi ailen arkanda durmuyor herşeye boyun egiyorsun. Belki benim evliligimdeki problemleri burdaki çoğu kadın yaşamıyor ama şöyle düşün. Kk da yüzlerce insan eşiyle olan sorunlarını paylaşıyor. Bende diyorum ki ya neler neler varmış yine benim eşim bukadar değil. Rabbim herkesin dağına göre kar verirmiş. 3yildir konularimdan dolayı bu adama inatla neden sabrediyorsun boşan dediklerinde ben sabretmiyordum aslında yapılanları görmek istemiyordum.

Canım boşver insanlar istediği yerden vursun ben alıştım artık . Sadece üzüntüm büyük yaşadığım durumu ailemle dahi paylasamiyorum, iyi veya kötü buraya anlatıp rahatlıyorum sadece.

Çok zor gerçekten insan bilemiyor ne olacağını eşine güvenip onunla bir yola giriyor insan bazılarına kötü çıkıyor bazılarına iyi şans oyunu evlilik esinin ailesi de anlayışsız ama eşini uyarabilirler iyiye yoneltebilirler
Aldatıldın mi ki

Ayrı eve çıkmaya bile korkan biri olarak neden evlilik sorumluluğu aldınız. Ayrı evde tek basina yaşamak evlilik sürdürmekten çok daha zor.

Çok zor gerçekten insan bilemiyor ne olacağını eşine güvenip onunla bir yola giriyor insan bazılarına kötü çıkıyor bazılarına iyi şans oyunu evlilik esinin ailesi de anlayışsız ama eşini uyarabilirler iyiye yoneltebilirler
Aldatıldın mi ki
Çok güzel konuya degindin 😄 esimle aramda her ne olursa olsun benim eşim asla aldatmaz diye dusunuyordum. Hatta kk da kocam beni aldattı konularına bakıp okumuyordum. Okudugum konulara ben eşime güveniyorum diyordum. Hiç unutmuyorum burdan bı kadın sen yine fazla güvenme dediği halde inatla benim eşim yapmaz dedikten 1 hafta sonra kk da aldatmaz dediğim kocam aldattı diye konu acmisligim var. Gulsemmi aglasammi

Back
X