kari koca bitlendik :'(

hahahaha
cok guzellll
ne guzel yaaa
harıka bayıldımmmm

esınızde sampuandan tasarruf etmeyı fılan mı dusundu ben sahsen sampuansız yıkasam o sacı tarayamam
Caniim cok begendiysen sana gondereyim bi iki tane kargoyla kiz ne tasarrufu benimki inadına müsrif

Ayyyyyyy kaşıntı tuttu valla Allah yardmcınız olsunda sabunsuzluktanmı bilmem ama sanırım köyden geldi orda hayvanlar falan oluyor ya onlardan geçmiştir hadi işin sıfıra vurur geçerde senin işin zor
Eltimin 6 tane çocuğu var gittiğimiz evde ve biz cocuk odasında yattık eltim yeni çarşaf falan sermisti ama bilmiyomki

Kusura bakmayin bende güldüm cok komiksiniz heleki kazik gibi saclarinizdan bahsedip saglikli saclar isteyip bitlenmesi alemsiniz ya !!

Kapalıysan saçlarını kestir ayy okudukça kaşınıyorum neyse çok gülmeyim başıma gelir eczaneden en kuvvetli bit ilacını alınn

Kusura bakmayin bende güldüm cok komiksiniz heleki kazik gibi saclarinizdan bahsedip saglikli saclar isteyip bitlenmesi alemsiniz ya !!
Saçlarım yumusacikti cok rahat tarardim simdi kazik gibi oldu bi de bit tarafını görseniz degisik bi sey tararken kiriloyo

Kocanı bitliiii diye çağırdığını okuduğum andan beri yatakta tepine tepine kahkahalar atıyorum
Bende çok duydum o olayı ama öyle kokar o saçlar bence yaa.

Söylediklerinin hepsini yapcam simdi normal bi tarakla tarayayim da akşamda bit taragiyla sağol canim uzun uzun yazmışsın benim için

Söylediklerinin hepsini yapcam simdi normal bi tarakla tarayayim da akşamda bit taragiyla
Tamam canım. Ama sirkeyle denedikten ve saçını yıkayıp kurutup temizledikten sonra ara ara o ipli tarakla tara saçını. Gözden kaçabilir çünkü.. Yarın da eşin yokken al üstüne bi havlu, 2 3 saatte bir tara saç açıcı sprey yardımıyla. Sonra eşin gelince yine sirkeyle yıkayıp tara, tekrar eşine baktır. C.tesi günü de arada eşine baktır arada da sen tara. Gerçi o zamana kalmaz ama yine de dikkat et sen

Ayy cok yasa emi sonunda bdv de gülecegim bi konu buldum haha ne güldum yaaa

Sabunun etkisi yok ki bunda
Ama boyalı saça bit gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…