- Konu Sahibi azra_beril
-
Caniim cok begendiysen sana gondereyim bi iki tane kargoylahahahaha
cok guzellll
ne guzel yaaa
harıka bayıldımmmm
esınızde sampuandan tasarruf etmeyı fılan mı dusundu ben sahsen sampuansız yıkasam o sacı tarayamam
Eltimin 6 tane çocuğu var gittiğimiz evde ve biz cocuk odasında yattık eltim yeni çarşaf falan sermisti ama bilmiyomkiAyyyyyyy kaşıntı tuttu valla Allah yardmcınız olsunda sabunsuzluktanmı bilmem ama sanırım köyden geldi orda hayvanlar falan oluyor ya onlardan geçmiştir hadi işin sıfıra vurur geçerde senin işin zor
benımde sacım varya belıme kadar bana gelırse arınamam benCaniim cok begendiysen sana gondereyim bi iki tane kargoylakiz ne tasarrufu benimki inadına müsrif
Merakını gidereyim canim kimseler gormedi eşimden baskakuafore gıtsen boyamazlar zaten
ben bır kac kere oyle sırkelı gelenlerı gordum
o degılde acaba camda kapıda o bıtlerı fark eden oldumu ya :)
eee ıyı barı o zamanMerakını gidereyim canim kimseler gormedi eşimden baskakapaliym çünkü
Bit temize gelir derler ya ben zaten inanmıyordum...siz de kanıtla mış oldunuz.
Saçlarım yumusacikti cok rahat tarardim simdi kazik gibi olduKusura bakmayin bende güldüm cok komiksinizheleki kazik gibi saclarinizdan bahsedip saglikli saclar isteyip bitlenmesi alemsiniz ya !!
Eşim kestirmiyo ama az kaldi vuracam makasıKapalıysan saçlarını kestirayy okudukça kaşınıyorum neyse çok gülmeyim başıma gelir eczaneden en kuvvetli bit ilacını alınn
Söylediklerinin hepsini yapcam simdi normal bi tarakla tarayayim da akşamda bit taragiyla sağol canim uzun uzun yazmışsın benim içinNe demek kuzum.. O zaman sen iki maşrapa olarak yap sonra kalanı eşine de kullan. Belki kokusundan dolayı istemez ama, dediğim gibi bir tane bile kalsa her şey başa sarılır. Annene söyleme şimdilik üzülmesin. Dediğimi mutlaka yap. Hatta çalışmıyorsan yarın yine yap. Üzüm sirkesi kafadaki sirkeleri şişiriyor mu nasıl oluyor bilmiyorum, kolay dökülmesini sağlıyor. Sadece üzme kendini. Ben çocukken o kadar çok bitleniyordum ki anlatamam. Ki annem aşırı titiz bir kadın.. Her bitlendiğimde dayak diyordum :) yani bitin temizlikle hiç alakası yok. Dediğim yöntem de şöyle; dikiş ipleri var ya kolay kopmayan, bıyık alırken falan kullandığımız tarzda.. Onlardan tarağın boyundan iki üç katı büyüklüğünde koparıp ipin ucunu tarağın uzundaki kalın dişe bağla.. Sonra 3 4 diş sonrasında dişin arasından arka tarafa getçir.. önlü arkalı şekilde 4 dişte bir bi öne bi arkaya alıp bir sıra yap ve ipi gererek dişlerin sıkışalmasını sağla. Ardından diğer ucu da diğer kalın dişe bağla. Bu arada saç açıcı spreylerden al. İçin rahat olmadığı zaman spreylerden sıkıp bir havlu üzerinde saçını tara. Eşin yokken bu şekilde yaparsın, eşin gelince sirkeyle yaparsın ve saçına baktırırsın. Tekrar söylüyorum, üzme kendini. Bak haftaya bu senin için tecrübe olmuş olacak
Tamam canım. Ama sirkeyle denedikten ve saçını yıkayıp kurutup temizledikten sonra ara ara o ipli tarakla tara saçını. Gözden kaçabilir çünkü.. Yarın da eşin yokken al üstüne bi havlu, 2 3 saatte bir tara saç açıcı sprey yardımıyla. Sonra eşin gelince yine sirkeyle yıkayıp tara, tekrar eşine baktır. C.tesi günü de arada eşine baktır arada da sen tara. Gerçi o zamana kalmaz ama yine de dikkat et senSöylediklerinin hepsini yapcam simdi normal bi tarakla tarayayim da akşamda bit taragiyla
yazıyı okuyunca huylandım,kafam da bi kasıntı başladı
Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artikyani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?