- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi azra_beril
-
Rica ederim kuzum.. İşe yarasın da..Söylediklerinin hepsini yapcam simdi normal bi tarakla tarayayim da akşamda bit taragiyla sağol canim uzun uzun yazmışsın benim için
Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artikyani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O
:)) ayy guldurdu n beni vallahi su hastane odasindaHic sorma canim :-D eşimin müdürlüğe terfi ettiği bi günde bitlendigini öğrendik bi de bitli müdür diye çağırıyorum
Ben de şüphe ettim şimdi, oluşmaz mı? Bize hep öyle büyüdük, yağlı elinle saçına değme, bitlenicen falan.
Neyse, kaşınıyorum yaa..
Konu sahibi, geçmiş olsun. Ama eşinizin sağlık açısından düşünceli ve yenilikleri açık olması çok güzel aslında
Hic sorma canim :-D eşimin müdürlüğe terfi ettiği bi günde bitlendigini öğrendik bi de bitli müdür diye çağırıyorum
hahah koptumHic sorma canim :-D eşimin müdürlüğe terfi ettiği bi günde bitlendigini öğrendik bi de bitli müdür diye çağırıyorum
Ben de düğünüme 2 hafta kala bitlenmiştim. Bitler neyse bit şampuanıyla yıkayınca ölüyorlar da allahım o sirkeleri saatlerce saçımdan tektek tarayarak ayırıyordum günlerce. Saçım da belimde o zamanlar.
En sonunda boyadım da bitti.
Kızlar salakligima doymayayim eşim dedi saçımizi sampuansiz sabunsuz yikarsak daha sağlıklı olurmuş diye, ben de tv de falan görmüştüm tamam deneyelim dedim iki hafta sadece suyla yikadim üçüncü haftada kurban bayramı için koye gittik bir hafta kaldık bitli çocuklar varmistir koyde haliyle, neyse gittik geldik bi hafta da yine kullanmadım oldu mu 5 hafta :'(, sonra dediim amaan bu ne ya sampuanla yikiycam artik diye saclarim kazık gibi oldu. Neyse bi hafta gecti tatli tatli kasinmaya basladim saçımı yikiyorum geciyo kasinma sonra bi gece uykumdan uyandim o derece kasindi bit falan aklima getirmiyorum tabi saçımı bi tarayayim dedim havlu serdim o da ne bit arkadaşlar dusuyo havluyla koca koca olmuşlar, eşimi uyandirdim hemenn ağlaya aglaya nöbetçi eczane buldu şampuan Ilac ne varsa aldi geldi, sabaha kadar bit ayikladim, ertesi gun esimde kasinmaya başladı ben de yoktur falan diyo bi de baktım ondada var gulermisin aglarmisin bitllii diye Çağırıyorum sinirlerim bozuldu iyce... Siz siz olun sadece suyla yıkanma safsatasina aldanmayın ben buyuk esskelik ettim bit arkadaslarda beni terk etti artikyani terkettiğini düşünüyorum ikimizden ve sizden baska kimse bilmiyo bitlendigimizi birisi duysa Allah korusun cok titizimdir normalde evim her zaman bal dön yaladir aamaa ben bitlendiiim biz bitlendiiiik =-O =-O
Ayyy kızlar hıc guleceyım yokdu koptum ))))Bende geçen hafta annemlere kalmaya gitmiştim, geri döndükten sonra o meşhur kaşınma beni de aldı.. Neyse bi yıkıyayım geçer heralde dedim yıkadıktan sonra havluyla kutlarken bir kac tane bit düştü havluya şok oldum resmenEşimede söyleyemiyorum ne yapcam bilmiyorum bide küçük bebeğim var eczaneyede gidemiyorum En iyisi bir kaç tane eşimin kafasına atayım onda da olursa banada senden bulaşmış git ilac tarak falan al diyebilirim :)
Birde tv kanallarının haberi varmış gibi dakika başı bit şampuanının reklamını yapıyorlar hep üstüme alınıyorumAyyy kızlar hıc guleceyım yokdu koptum ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?