kari koca bitlendik :'(

Hepimizi güldürdünüz siz de çok gülün emi

Çok güldüm size,koca koca insanlarilkokulda bitlenmiştim,hemen her çocuk gibi.İğrenç birşeydir,geçmiş olsun.

Oluşmaz tabii

Yoktan var olur mu

Bit eşeyli ürüyor yanılmıyorsam hem yumurtası da var

Bir topal bit kırk kafa gezermiş diye atasözü var

Yağlı elini kafana sürme bitlenirsin de bit bulaşır manasında başka birinden geçer zaten çok hızlı çoğalıyor

Benim saçım yağlanır hemen sadece su ile yıkasam da geçmez ki. Şampuansız olmaz ya. Ama bitlerin şampuanla alakası yok. Bit gelince biy şampuanıyla yıkamak lazım. .

Aman allahim anilarim hortladi bizde gecen sene 1.5 aylik evliyken esimin kuaforubden bizede gecti ne yaptiysak arinmadi en son paranit aldik temizlendi paranit kullan mutlaka

çok güldüm ya gerçekten.
kusura bakmayın gerçekten güzel bir anı olmuş. hatırlar hatılar gülersiniz kendinize.
5 hafta saç yıkamamak etkili olmuş olabilir ama temiz olsada bit gelir zaten. küçükken banada gelmişti. hem annem çok titiz olmasına rağmen.

Bende geçen hafta annemlere kalmaya gitmiştim, geri döndükten sonra o meşhur kaşınma beni de aldı.. Neyse bi yıkıyayım geçer heralde dedim yıkadıktan sonra havluyla kutlarken bir kac tane bit düştü havluya şok oldum resmen Eşimede söyleyemiyorum ne yapcam bilmiyorum bide küçük bebeğim var eczaneyede gidemiyorum En iyisi bir kaç tane eşimin kafasına atayım onda da olursa banada senden bulaşmış git ilac tarak falan al diyebilirim :)

Ayyy kızlar hıc guleceyım yokdu koptum ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…