kari koca bitlendik :'(

Ne yap et bi an önce önlemini al canim yazik bebeginede aylarda kötü olur eşine soylesen sende varsa onda da vardır bi takip et kasiniyomu kasinmiyosada bi iki tane kendinden transfer et

Ayyy çok güldüm valla yaa
Yahu tek su ile yağlı saç temizlenir mi şaştım kaldım iyi cesaret sizde ki :)

Çıtlata çıtlata temizleseydiniz bitleri.
Durduk yere çile olmuş ama çok komik yaa

Ha ha alemsınız.antıbıt sampuanlar var onları kullanın.bıde petrole batırıp taragı sacınızı tarayın kokusuna oluyor bıtler))))
Herseyi kullandım her duyduğumu yaptim canim simdi daha rahatım kasinti yok sirkeler var gibi ilaçlara ve taramaya devam

Ne yap et bi an önce önlemini al canim yazik bebeginede aylarda kötü olur eşine soylesen sende varsa onda da vardır bi takip et kasiniyomu kasinmiyosada bi iki tane kendinden transfer et
Kızım 5aylık daha onda saç yok o konuda şanslıyım :) Ama transfer olayı şart oldu, söylesem tepki vermez de diline dolar dalga geçer şimdi hiç gerek yok :)

Evde sirke varsa yarı yarıya sulandırın saçınızı bu suyla durulayın. Sonra güzelce tarayın.

Ayy hem guldum hem kasinmaya basladim Allah iyiliginizi versin, bir daha koye giderken yaniniza bit sampuani goturun.

Kızım 5aylık daha onda saç yok o konuda şanslıyım :) Ama transfer olayı şart oldu, söylesem tepki vermez de diline dolar dalga geçer şimdi hiç gerek yok :)
Yani o zaman tranfer şart gorinuyo ve ya imkanın varsa yine Annene git orda temizlen gel

Annemlere haftaya yine gitcem ama o zamana kadar nasıl dayancam Sizin deyiminizle elemanlar kafamda horon tepiyorlar resmen :)
Yaa o zamana dayanamazsin sen bi beyaz çarşafın ustune otur taragin ince tarafıyla tara düşen elemanlari citlat kocan gormeden nasil yaparsın bilmem bir iki tanesini citlatmadan al onun kafaya koy yikandiktan sonrada kafanı sirkele oyle dur aksama kadar kocan gelmeden de yıkan sirke kokma adama

Bendeki taraklar hep geniş disli yada fırça tarak Mecbur kocamın dalga geçmesini göze alarak soyliycem zaman geçtikçe çoğalıyor gibime geliyor

Ay bacım sen suyla yıkama olayını çok yanlış anlamışsın hergün duş alınıyorsa bir gün şampuan bir gün sudur onun doğrusu. 5 hafta şampuansız olur mu hiç?
Ama bit kirden olmaz bunu da belirteyim kendiliğinden üremez o başkasından geçmiştir ve saçın temiz de olsa yine de geçebilirdi

bize küçükken gaz yağıyla tahta ince dişli tarakla tararlardı
en iyi temizlik o
birde evdeki tüm kullanılan yastık yorganların kaynata kaynata yıkanması lazım of büyük iş
allah kolaylık versin

hahahah :)) çok tatlısınız. geçmiş olsun. sizn için şimdi kötü ama ileride gülerek hatırlarsınız..

Bendeki taraklar hep geniş disli yada fırça tarak Mecbur kocamın dalga geçmesini göze alarak soyliycem zaman geçtikçe çoğalıyor gibime geliyor
Assy 2000 diye bir tarak var 35 lira civarı ben gitti gidiyordan almıştım ilaca falan hiç gerek kalmıyor sirkeleri bile topluyor tarak çünkü çok sık dişli metal
Tavsiye ederim alın hergün kullanın kızlarıma okuldan geldi ben bu tarak ile kurtuldum bebeğiniz çok küçük emziriyorsanız rastgele bit şampuanları kullanamazsınız

Teşekkür ederim kac güne getiriyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…