kari koca bitlendik :'(

bende okumustum biyerlerde sadece su ile sac temizleniyomus diye. mantiklida gelmisti sonucta doganin kendi dongusu var bizim icatlarimiza ihtiyaci yok. hem kimyasallar cok zararli vs .. denemeye cesaret edemedim ama :) nasil oluyordu peki saclar

Ayyyy bende nişanlıydım bitlendim yiğenlerimden geçmişti annemin ödü koptu kv duycak diye ben boş boğazım biraz tembih tembih yedi beni

Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirim
Detayli aciklamaniz icin tesekkurler.

Ayy gule gule oldum Carsaflarinizi ve yastik yuzlerinizi mutlaka kaynat canim camasir makinesinde yumurtalari olabilir

senn dügün arifesnde stresten dolayı olmştr büyk ihtimal

bitler size degil siz onlara buyrun gelin die davet etmşsinz resmen

Ayy gece gece ne güldüm ya yüzünüz asılmasın karı koca hiç
Size komik anı olmuş işte.

Simdi, kilerdeki incirde de bisey yoktu. Incir kurtlanmis, yulaf kelebeklenmis diyecegim de, iyice biyolojiden cakarim sanirim
Detayli aciklamaniz icin tesekkurler.

Ah işte o yumurtalar hep içinde saklılar

Dışardan bakınca benimde içinde bir şey yoktu 9 ay geçti içinden yeni bir kişi çıktı

Ben sevimli ikonları bilemiyorum ama siz burada bir kaç gülücüklerde ikon hayal edin

He he çok hoşsunuz İçinizden çıkan şekere de sevgiler

(İkonlar da hani şu yazı yazdığımız kısımda üst sekme var ya, orada gülen bir surat var. Onu tıklayınca çıkıyor)

sabah sabah güldüm valla ... karı koca bitlendik diyince neyse en iyi tecrübe yaşayarak olurmuş ... geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim

ayy sabah sabah ne güldüm süper bir anı olmuş. hem bence şampuan kullansanız da bulaşırdı. bit sonuçta köydeki çocuklardan geçerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…