• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karı Koca İlişkileri

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar eşimizle olan ilişkilerimizi ve sorunlarımızı burdun paylasabiliriz

Ah Ah Hangi Birisini Paylaşalim Boşveriiinnnn Ya Bu Kadar üzerinde Durmayin Sikintilarinizin

kızlar sadece sıkıntılarını değil herseyinizi yazabilirsiniz ben 6 yıllık evliyim esimle halen üniversite zamanındaki gibiyiz simdi 1 de oğlumuz var çok mutluyuz allah bozmasın eesimi çok seviyorumm

esmacım meraba eşimle çok iyi anlaştıgım kadar bi okadarda anlaşamıyoruz ben aşırı takıntılı kıskanç bi bayanım oda öle bakalım ya nasip 1 ay sonra 1.ci senmiz dolacak ama biz birbirimizi çok sefiyoruz

esmacım meraba eşimle çok iyi anlaştıgım kadar bi okadarda anlaşamıyoruz ben aşırı takıntılı kıskanç bi bayanım oda öle bakalım ya nasip 1 ay sonra 1.ci senmiz dolacak ama biz birbirimizi çok sefiyoruz

ben de senin gibiyim canım.esimle birbirimizi cok seviyoruz ve cok iyi anlasıyoruz ama anlasamadıgımız zamanda abartılı bir sekilde zıtlasıp uzaklasıyoruz.takıntılı biri olup cıktım onu asırı derecede kıskanıyorum güvenimi kıracak birsey yapmadı aslında.biz birbucuk senedir evliyiz fakat sanki düzeliyor gibi bazen iliskşimiz.belki cok sevmekten kaynaklanıyor o da öyle asırı düskün bana.offf oofffff

ben eşimle 5 yıllık filört döneminden sonra evlendim ve ilk zamanlar işkence gibiydi sürekli tartışıyoduk sanki birbirimizi hiç tanımamış gibiydik ilk bir sene biraz zorlu geçiyo sonra duruluyo ama kıskançlık fazla yapmayın hayatınızı zehir etmeyin kendinize bu günler geri gelmicek

25 ylilik evliyim ama yinede kiskanirim kiskanclik kendine güvensizlikten dogar diye okumustum bence karsi tarafin tutumuna ve verdigi güvene bagli birde kurt düsmeye görsün icimize yilana dönüstürmek yine bizim elimizde
be yapayim arkadaslar kiskancim isteeeeeeee

kızlar sadece sıkıntılarını değil herseyinizi yazabilirsiniz ben 6 yıllık evliyim esimle halen üniversite zamanındaki gibiyiz simdi 1 de oğlumuz var çok mutluyuz allah bozmasın eesimi çok seviyorumm

canım sen hangi arada evlendin?yaş 22 ve 6 yıllık evlisin,ve öğretim görevlisimisin okulda evlendiniz sanırım?bizim 2 yıl oldu evleneli bi oğluşumuz var 6 aylık.ben de emniyet mensubuyum canım,sevgiler...

canım sen hangi arada evlendin?yaş 22 ve 6 yıllık evlisin,ve öğretim görevlisimisin okulda evlendiniz sanırım?bizim 2 yıl oldu evleneli bi oğluşumuz var 6 aylık.ben de emniyet mensubuyum canım,sevgiler...

canım esimle liseden beri tanısıyoruz ve çıkmaya basladık üniversiteyi kazandım kazanır kazanmaz hemen evlendik tabi ailem çok karsı çıktı bende vermezlseniz kaçıcam dedim mecburen verdiler evlendiğimde daha yasım bile tutmuyodu 17 yasında evlendim suan 23 yasıma girdim iyikide evlenmisim diyorum esimle cok mutluyum benim ünv bitti üniversitede kaldım esimin tayini vana çıkınca benimde tayinimi vana yüzüncü yıl üniversitesine yaptılar orada görevliyim bide 6 aylık oğlusum var allah herkeze hayırlı yuva kurmayı nasip etsin:dance::dance::dance::dance::teytey::nazar::nazar:

antalyanın neresindesin ben antalyalıyım

altınkumdayım canım.
asker eşleri topiciğinize de baktım da orda 1 yıllık evliyim demişsin de o yüzden şaşırdım.maaşallah hem evliliği hem okulu iyi yürütmüşsün.şu an Antalyada mısın?bizim toplantılarımız oluyor sık sık eğer Antalyadaysan görüşmek tanışmak isterim.buluşma 23 haziranda canım.ben oğluşumu da götürüyorum:emir_bebek:sen de getirirsin bebişini.

yaa hiç farkında değilim hemen değistireyim canım söylediğin için sağol bu arada antalyadan yeni geldim doğum izininm bitti ben belekte oturuyodum annemler halen orda

çikolatta canım kıskançlık bir duygudur ama seni bu duyguya iten şeyi bul ve yok et kendini yoktan yere yıpratmanı istemem sevgiyle kal

cnm benim elimde olan birşey deil hatta eşim beni psikologa götürmek istiyor :) ben kıskançlıktan cıkmıus takınta haline gelmişim allah yardımcım olsun bu aralar okadar fazlka kıskanmayan kadın rolündeyim bayada ii oldu aramız hadi hayırlısı ama arastırmalarım defam ediyo

canlarım nasılsınız bebeğim uyuyunca hemen girip size bakayım dedim bende de kıskançlık var ama o kadar değil

Back
X