• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karı Koca İlişkileri

vallahi bende 4 yıllık evliyim eşimle her konuda anlaşırız sohbet ederiz....beni seven beni anlayan bana deger veren eşim var çokşükür....problem yok yani....kendi kararlarımı kendim veririm sabit fikirliyim...ortak almamız gereken bir durum var ise oturup eşimle konuşuruz....baştan nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor bu gerçek.....cicim ayları geçsin diyenlere herkes kendi yuvasına baksın....herkes için farklı bizi gören eşimle yenimi evlisiniz diyor cicim ayında sanıyorlar....bu insanın kendı elınde .....

Ben de evlenınce sizler gibi yazarım kızlar.nışanlıyım ben. nışanlımda çok sıkılgan çekingen görsenız normal zamandada öyleymiş ablası söyledi. Benım yanımdada aşırı heyecanlı canım benim.yanımdayken nefes alıp verişini duyuyorum o derece hani.yüzüme bakamıyor kafa hep aşağıda çok beyefendidir bu devirde onun gibisini bulmak zor zaten.kızlar çapkın hovarda bır erkek olsa anlaşılır zaten değilmi? bana karşı olan tavırlarından.

inş bende evlenınce cinsel problemler yaşamam. o nun çekingenliği düzelirse sorun çıkmaz. ama devam edersede ben bol bol konuşurum psikolojıden ıyı anlarım zaten.:1hug:

arkadaslar bana bir yol gosterin ben asiri derecede kiskancim.ve kendi kendime kuruyorum.esimin isiyle bagli olarak kadinlarla cok iliskide oluyor.ne apicagimi bimiyorum.yardim edin lutfen

Back
X