- Konu Sahibi AnneyimBen
-
teşşkür ederim cnm ilgin için benimki begenmeme falan deil hastalık :Roflol:artık kabullendim psikolojik bi sorun napalım paşa paşa pskolo gidicem tabi onuda cıldırtmassam ehehhe :sm_cool: Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!çikolattamm şimdi sorun olmazda belki ileryen yaşlarda kalıcı izler kalıyor yani hayatım sana zarar gelmesin ama psikiyatriye git bakalım çünkü Allah korusun gerçekten bu erkeklere ben perk güvenmiyorum bişey olur o zaman çılgınlar gibi olursun bak tatlım gayet rahat ol sen güzel bi bayansın sen bakımlısın iyiniyetli ve hoşsun kendine güvenin tam olsun çünkü psikiyatris arkadaşım kendine güveni az olan , kompleksli olan ve kendini beğenmeyen bayan ve erkekte kıskançlık hat safhadaymış kadınlar hep değerlidir biz kadınları Allah korusun aklını vallahi öptüm şeker çikolatta
sevgili esmacım okurken evlenmişsiniz,peki maddi gelirinizi kim temin ediyordu?ama mutlu ve memnun olmana çok sevindim,umarım bu mutlulugun hayatın boyunca surer.ben de eşimi çok seviyorum,her ne kadar beni dinlemeyip,bızı borçlara suruklesede,ona kıyamıyorum ve şu an hamıleyım,bebegımı de çok sevıyorum.
ben 17 yıllık ewliyim
anlatacak çok şey var ama anlatmak boşa.............
ne değişecekki paylaşınca.
Esma merhaba. Bebeğin çok tatlı umarım eşinle ve bebeğinle hep mutlu olursun a.s. Ben 11 senelik evliyim 3 tane çocuğum var. Eşimle birçok sıkıntı yaşamamıza rağmen saygı ve sevgi çerçevesinde yürüttüğümüz çok güzel bir evliliğimiz var. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?