Karı Koca İlişkileri

ben de 2 yıllık evliyim.Eşimi çok seviyorum.Ama zihinsel özürlü bir kardeşi var.İlerde onun ne olcağını düşündükçe mutsuz oluyorum.Nişalanmıştı ama ayrıldılar.Umarım tekrar evlenir.Sadece bu sorundan dolayı boşanmayı düşünüyorum.........

eşimle 4 yıldır evliyiz.buna flört ve nişanlılık devresini de eklersek 6 yıldır beraberiz.Allahıma bin şükür bu güne kadar hiç bir zaman pişaman olmadım yaptığım evlilikten.asla keşkelerim olmadı onla ilgili.o benim ruh ikizim.ona karşı olan hislerim hiç azalmadı aksine her gün daha da çoğaldı .allah her kezi en az benim kadar mutlu etsin.

sizinle mi yaşıyor?anlamadım sırf bu yüzden neden boşanmayı düşünür ki insan:uhm:

canım ılk üç sene karsılıklı kıskanclıkla devam edıyor sahıplenme duygun artıyor üçüncü seneye glınce bunların hıç bırı kalmıcak hersey cok daha guzel olacak bak gorursunnnnnn artık sevmek degıl onsuz nefes alamayacak haler glıyosun

eşimle 2 yıldır evliyiz ama neredeyse her gün kavga ediyoruz,şu anda bile boşanmayı düşünüyorum,Ne yapacağımı bilemiyorum.Kavgalarımızda bana çok ağır hakaretler etmeye başladı.çok çaresizim,:1no2:

Kültür olarak çok farklıyız.Şu anda bizimle yaşamıyor,Aslında ilk zamanlar bunu sorun yapmıyordum.Zamanla aileler yüzünden o kadar sorun yaşadık ki durum bu noktaya geldi.Burada çok yalnızım ailemle de aram iyi değil.Ailem mersinde.Kardeşinin hareketleri çok değişik,Çocuk yapmktan bile korkuyorum.Çocuğumda öyle olur diye.

onu çok seviyorum.Ama evliliğimiz gitmiyor.2 senenin 1.5 senesi herhalde ağlamakla geçti.Bu arada ben öğretmenim.Öğrencilere durumu belli etmemeye çalışmak daha da yıpratıcı.Oturup bizi rahatsız eden konuları konşursak sonu hep bağırma ve kavgayla bitiyor.Eskiden daha sessiz birisiydim daha güleryüzlü ama şimdi sinirli ve kavgacı oldum,

Eskiden bana şunu derse asla affetmem dediğim şeylerin hepsini duydum.Aslında onun da beni sevdiğini biliyorum ama hiç gönlümü almaya çalışmıyor.O da küsüyor.Anlatacak o kadar çok şey var ki okuyanların aklı karışmıştır belki de

canım ya hepmi öyleydi esin benim esim allahtan ben küseyim hemen barismak için o baslar sevimliliklere

bende 2 yıllık evlıyım 3 yıllık bır flort donemınden sonra evlendık esımı cok sevıyorum ama ben de cok kıskancım evet bu kıskanclıklar zaman zaman zehır edıyor hayatımızı ama dıger zamanlar eskısı gıbı guzel hatta eskısınden daha guzel

kıskançlık olmayıncada olmuyo ya küsünce barısma çok güzel oluyoooooo yaa

bunlari duymak cok guzel.eminim kimsenin evliligi mükemmel degildir,her evlilikte inisli cikisli durumlar oluo.ama bence o devreyi elele atlatirsak biz evli kadinlar,ileri de guzel gunlerin bizi bekledigini dusunuyorum.karamsar olmamak lazim.

bende 10aylık evliyim 6yıllık flörtten sonra evlendik zar zor herkes karşı çıktı ama biz kazandık şuanda iyiki evlenmişiz diyoruz eşimi bende ÇOOK seviyorum onun yanımda olduğunu bilmek kadar güzel bişey yok

malesef ki bu tarz durumları yaşayan bir çok kadın var.evlilik çok zor ve insanı yıpratıcı,en kötüsüde o kadar çok şey yaşıyosun ki sonun da bi bakıyosun bambaşka bir insan olmuşsun,mutsuzsun,donuksun,içe kapanıksın ve bir çıkış yolu bulmaktan acizsin

kızlar akrabamızın dugunune geldım ve kocacımdan ayrı kaldım onu cokkk özledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…