- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
ben de 8 aylık evliyim çokta mutluyum eşimle tanıştıktan 1 ay sonra evlenmeye karar verdik
ben de 2 yıllık evliyim.Eşimi çok seviyorum.Ama zihinsel özürlü bir kardeşi var.İlerde onun ne olcağını düşündükçe mutsuz oluyorum.Nişalanmıştı ama ayrıldılar.Umarım tekrar evlenir.Sadece bu sorundan dolayı boşanmayı düşünüyorum.........
esmacım meraba eşimle çok iyi anlaştıgım kadar bi okadarda anlaşamıyoruz ben aşırı takıntılı kıskanç bi bayanım oda öle bakalım ya nasip 1 ay sonra 1.ci senmiz dolacak ama biz birbirimizi çok sefiyoruz
slm evlilik cok zor bı meslek.cogu zaman engebelı bır yol gıbı cıkar karsıma ben cok dustum cok yara aldım ama ayaktayım.tutundugum tek hayat yasam kaynagım kızım.kasımda 3 yıl bıtıcek ama hala kocam beni anlamıyor.bızden cok dısarda vakıt gecırmeyı tercıh edıyor evlılıgım boyunca onunla olabılmenın kavgasını ettik 1-2 gun duzelıyo sonra yıne aynı rutun bı hayat...gercekten cok sıkıldım bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ama kızım aklıma gelınce yıne kalıyorum.oda olmasa bu hayat cekılmez olurdu benım icin heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?