Karı Koca İlişkileri

Ben 5 yıllık evliyim eşimi okadar çok seviyorumki sırf mutlu olup onu kaybetmemek için bütün kişiliğimi değiştirdim.Ama eminimki aramızdaki yaş farkı onun benden büyük olmasının bunda büyük payı var.Hala o geleceği saatlerde heyecanlanırım onun kokusunu içime çekmeden uyuyayamam.Tabiki onunda bana olan hareket ve tavırlarınında bunun payı büyük .AMA EĞER MUTLU OLMAK İSTİYORSANIZ BUNUN TEK TARAFLI OLMADIĞINI KARŞINDAKİNİDE DÜŞÜNMEK GEREKTİĞİNİ BİLMEK GEREKİR...............:1hug:

Biz Bir Arada Olunca Kedi Köpek Gibi Birbirimizi Yiyoruz Ayri Olunca Da çok özlüyoruz. Bir Haftadir Eşim şehir Dişinda Ben Annemlerdeyim Ama Hep Kendimi Eksik Hissediyorum. Sanki çok önemli Bir Parçami Bir Yerde Birakmişim Gibi Aklim Onda Oluyo. Akşam Herkes Odasina çekilince (annemlerde) O Zaman Tamamen Kendimi Yalniz Hissediyorum Ve Ben Buraya Ait Değilim Benim Evim Artik Burasi Değil Diyorum :1no2: :1no2: . Ama Eşim Gelince Kavgadan Da Geri Kalmiyorum. Allahtan Eşim Küs Kalmaya Dayanamiyo Da Gelip Gönlümü Aliyo :sm_cool: :sm_cool:

kızlar sadece sıkıntılarını değil herseyinizi yazabilirsiniz ben 6 yıllık evliyim esimle halen üniversite zamanındaki gibiyiz simdi 1 de oğlumuz var çok mutluyuz allah bozmasın eesimi çok seviyorumm
Ay maşallah size yaaaaaa!Çok sevindim sizin adınıza.Ben de evlendikten sonra evliliğimi böyle özetlemek isterim işte.2 sene sonra ben de evlenmeyi planlıyorum ama erken mi değil mi gibi sorularıma cvp bulamadım henüz.. :sm_confused:
Bu arada ben de Vanlı'yım.Çok mutlu oldum sizi gördüğüme.. a.s.

Allah'ım işte süper bir mesaj daha yaaa!Etrafımda evliliği kötüleyen,çok sıkıcı diyen, "bütün o kahkahalar eğlenceler evlenince bitiyor" diyen o kadar çok evli çift varki 2 sene sonra evlenelim diye umutla bekleyen sevgilime karşı ben yeterince umutlu davranamıodum..Sizin mesajlarını okuyunca çok çok mutlu oldum :asigim: 19 yaşında evlenmiş biri olarak bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı??

ben evleneli 1 seneden fazla oldu.1 sene nişanlı kaldık 5 ay da flört ettik.onun doğru insan olduğunu anladığımda onun etmesini beklemeden evlenme teklifi ettim.eşim çok iyi bir insandır.bekarken nasılsak evleniince de değişmedi tek değişen daha çok birbirimizi daha çok sevmemiz oldu.evlenmekle hayatımızın en doğru kararını vermişiz.şidi hamileyimm bir de kızımız olacak üstelik...mutlu olmak için tek gereken doğru insanı bulmak ve doğru insan olmak.biraz alttan almak biraz huyuna gitmek.biraz o senin için biraz sen onun için fedakarlık etmek hepsi bu....
canım kocam benim iyi ki tanımışım seni......seni çokkkkkkkk seviyorum

geçen hafta sonu evliliğimin 1. yılı doldu. ama nasıl doldu bilmiyorum bazen çok iyiydik bazende öyle zamanlar geçtiki nerdeyse ayrılıyoduk.bende bağımlı yaşamaya alışamayanlardanım.eşimin sürekli beni eleştirirek şunları şunları yapma demesi beni delirtiyor.ama yinede ben onu seviyorum ve biliyorum ki oda beni seviyorŞeniz

bizde 2 yıllık flörten sonra nişanlanmaya karar verdik lisede başlayan çok güzel heyecanını yirmemış olan bir ilişki üviversiteden hemen sonra evlenmeyi planlıyoruz bizimde tek derdimiz KISKANÇLIK

of kızlar esımle dun aksam bıraz tartıstım ve sesımı cıkarmadım sabah oylebı ozur dıledıkı anlatamam ben esımı cok sevıyorummmmm

kızlar esımı cok ozledım ama az kaldı gelmesıne askımmmm senı oglumla beklıyoruzzzz

Eşimi çok seviyorum...:1hug:
4 yıllık evliyim ilk zamanlar çok tartışıyorduk ve çok sinirliydi benimde ondan aşağı kalır yanım yoktu.Zamanla onu çözdüm o kızınca kısa bir süre sessiz kalıyorum ve o yokmuş gibi davranıyorum sonra o gelip özür diliyor affetmem için elinden geleni yapıyor hatalıda olsam durum bu zaten onun olgun davranışı ve benim saygılı davranmamla çözemeyeceğimiz sorun yok gibi...

kızlar esımı cok ozledım ama az kaldı gelmesıne askımmmm senı oglumla beklıyoruzzzz

esmacım en kısa zamanda kavuşursun aşkına)bende yedi senelik evliyim ve kocişimi çok ama çok seviyorum ilk gün nasılsak hala aynı sevgi aşk devam ediyor.tabiki arada bir tartışmalar oluyor ama herşey bir özürle düzeliyor allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın amin

benim de kocama kavuşmama 8 gün kaldı 16 günü atlatmışız oğlum ve ben seni çokkkkkkkkk özledik. (oğlum daha doğmadı ama olsun özledi işte)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…