- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Ay maşallah size yaaaaaa!Çok sevindim sizin adınıza.Ben de evlendikten sonra evliliğimi böyle özetlemek isterim işte.2 sene sonra ben de evlenmeyi planlıyorum ama erken mi değil mi gibi sorularıma cvp bulamadım henüz.. :sm_confused:kızlar sadece sıkıntılarını değil herseyinizi yazabilirsiniz ben 6 yıllık evliyim esimle halen üniversite zamanındaki gibiyiz simdi 1 de oğlumuz var çok mutluyuz allah bozmasın eesimi çok seviyorumm
Allah'ım işte süper bir mesaj daha yaaa!Etrafımda evliliği kötüleyen,çok sıkıcı diyen, "bütün o kahkahalar eğlenceler evlenince bitiyor" diyen o kadar çok evli çift varki 2 sene sonra evlenelim diye umutla bekleyen sevgilime karşı ben yeterince umutlu davranamıodum..Sizin mesajlarını okuyunca çok çok mutlu oldum :asigim: 19 yaşında evlenmiş biri olarak bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı??Ben 5 yıllık evliyim eşimi okadar çok seviyorumki sırf mutlu olup onu kaybetmemek için bütün kişiliğimi değiştirdim.Ama eminimki aramızdaki yaş farkı onun benden büyük olmasının bunda büyük payı var.Hala o geleceği saatlerde heyecanlanırım onun kokusunu içime çekmeden uyuyayamam.Tabiki onunda bana olan hareket ve tavırlarınında bunun payı büyük .AMA EĞER MUTLU OLMAK İSTİYORSANIZ BUNUN TEK TARAFLI OLMADIĞINI KARŞINDAKİNİDE DÜŞÜNMEK GEREKTİĞİNİ BİLMEK GEREKİR...............:1hug:
kızlar esımı cok ozledım ama az kaldı gelmesıne askımmmm senı oglumla beklıyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?