- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Esmacım merhaba canım formunu gordum okudum canım bende yorum yazayım dedım ben obur forumdan( pls)eda.Bende ılk evlendıgım sene cok kıskanctım calıstıgı yer kucuk bır ılceydı herkes onu tanıyor selam verırdı bazı cadılar delı olurdum ıstemezdım sonra ordan kurtulduk zamanla gecıyor kıskaclık ama yınede cok kıskancım ruyamda bıle kıskanırım onu cok ıyı anlasırız kavgalarda oluyor ama napalım onlarda bende salcası dıyım barı kılar.Onu cooook sevıyorum sen baskasıyla evlı olsaydın ben senı yıne kıskanırdım dıyorum sen benı nerden tanıcaktın kı dıyor
canım esimle liseden beri tanısıyoruz ve çıkmaya basladık üniversiteyi kazandım kazanır kazanmaz hemen evlendik tabi ailem çok karsı çıktı bende vermezlseniz kaçıcam dedim mecburen verdiler evlendiğimde daha yasım bile tutmuyodu 17 yasında evlendim suan 23 yasıma girdim iyikide evlenmisim diyorum esimle cok mutluyum benim ünv bitti üniversitede kaldım esimin tayini vana çıkınca benimde tayinimi vana yüzüncü yıl üniversitesine yaptılar orada görevliyim bide 6 aylık oğlusum var allah herkeze hayırlı yuva kurmayı nasip etsin:dance::dance::dance::dance::teytey:
nazar degmesin diyemi bu resmi kullaniyorsun? keske hic koymasaydim kafamçokkarıştı
EVT ya araya ailelerin girmesi gicik birsey.. Allahtan benim esim bi problem oldugunda ailesini ortaya sokmaz,karistirmazda. banada bunu ogretti ne varsa aramizda halledelim diye. sukrederim aileside kayinvalidem cok anlayisli insanlar.. insallah senin durumunda duzelir araya kimsenin girmesine izin vermeyin, mutluluklarbenimde 6 aylık bir bebişim var.. Allah bağışlasın hepimizinkini sağlıklı mutlu güzel bir ömürleri olsun. Çocuklar eve değişik bir tat mutluluk getiriyor.Ama büyük sorunları çözemiyor ne yazıkki. Bizde eşimle 5 yıl çıkıp çok büyük zorluklarla evlendik ama ne yazıkki çok çabuk yıkıldık. Evlilik çok zormuş gerçekten.
bende 21 yaşında evlendim ne var yani...takma kafana cicim ayları bitince görürsün diyenleride umursama benim ilk iki senem korkunç geçti inan bana şimdi mutluluğu yakaladım şükür....bak ne güzel siz güzel başlamışınız hep öyle gider inşallah.slm arkadaşlar 20 yaşındayım henüz 2 aylık evliyim.Farkındayım erkenden ewlenmişsin diceksiniz kiminiz ama ben çok mutluyum.Eşimle liseden beri birlikteyiz ve kısmet bu seneyemiş 4 yıl sonra ewlendik.bilmiyorum ama evlilik bambaşka bişey ne sözlü kalmaya, ne nişanlı kalmaya, nede sewgili kalmaya benziyor..hepiniz yaşamışsınızdır ilk ewlenenlere sorarlar:
-- nasıl gidio ewlilik?
*Allahıma çok şükür güzel gidiyo..diyorum ve bi cvp geliyoorr:
--evet genelde öyle olur.. cicim ayları bitince görürsün..
şimdi gelinde bunu diyene laf söylemeyin.
Valla onu bunu bilmiorum ama nasıl başlarsan öyle gider..Ben kocamı çok seviyorum allahım bozmasın bu mutluluğumuzu..
bende 21 yaşında evlendim ne var yani...takma kafana cicim ayları bitince görürsün diyenleride umursama benim ilk iki senem korkunç geçti inan bana şimdi mutluluğu yakaladım şükür....bak ne güzel siz güzel başlamışınız hep öyle gider inşallah.
bende 21 yaşında evlendim ne var yani...takma kafana cicim ayları bitince görürsün diyenleride umursama benim ilk iki senem korkunç geçti inan bana şimdi mutluluğu yakaladım şükür....bak ne güzel siz güzel başlamışınız hep öyle gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?