- Konu Sahibi AnneyimBen
Ben koçişimle internette tanıştım kızlar 15 gün internet, 15 günde telefonla konuştuktan sonra yüzyüze görüşmeye karar verdik.Zaten internette ve telefonda konuştuğumuz zaman zekası beni etkilemişti,görüşünce de birbirimizi beğendik sanırım o gün aşık oldum eşime:)2 yıl çıktıktan sonra, ailemin evlenmemize itirazına rağmen kocişimle evlendik.Ailem benle bir yıl küs kaldı ama sonra anladılar benim onu ,onun da beni ne kadar çok sevdiğini. Ailem dini farklılıklar yüzünden eşimi istemediler,ama sonra onu tanıyınca onlarda sevdiler.
Evlendikten sonra ilişkimiz çıktığımız dönemkinden çok çok daha iyi oldu, eşim çok şevkatli ve sevgisini daha çok gösterir oldu.Tabi bizimde sorunlarımız var, eşimin inat yaptığı vazgeçmek istemediği şeyler. Ama yine de onunla evli olduğum için hiç pişman olmadım.Bazen bazı konularda beni üzmesine rağmen onu çoook seviyorum.
Evlendikten sonra ilişkimiz çıktığımız dönemkinden çok çok daha iyi oldu, eşim çok şevkatli ve sevgisini daha çok gösterir oldu.Tabi bizimde sorunlarımız var, eşimin inat yaptığı vazgeçmek istemediği şeyler. Ama yine de onunla evli olduğum için hiç pişman olmadım.Bazen bazı konularda beni üzmesine rağmen onu çoook seviyorum.