• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karı Koca İlişkileri

Ben koçişimle internette tanıştım kızlar 15 gün internet, 15 günde telefonla konuştuktan sonra yüzyüze görüşmeye karar verdik.Zaten internette ve telefonda konuştuğumuz zaman zekası beni etkilemişti,görüşünce de birbirimizi beğendik sanırım o gün aşık oldum eşime:)2 yıl çıktıktan sonra, ailemin evlenmemize itirazına rağmen kocişimle evlendik.Ailem benle bir yıl küs kaldı ama sonra anladılar benim onu ,onun da beni ne kadar çok sevdiğini. Ailem dini farklılıklar yüzünden eşimi istemediler,ama sonra onu tanıyınca onlarda sevdiler.
Evlendikten sonra ilişkimiz çıktığımız dönemkinden çok çok daha iyi oldu, eşim çok şevkatli ve sevgisini daha çok gösterir oldu.Tabi bizimde sorunlarımız var, eşimin inat yaptığı vazgeçmek istemediği şeyler. Ama yine de onunla evli olduğum için hiç pişman olmadım.Bazen bazı konularda beni üzmesine rağmen onu çoook seviyorum.

canım senın esın nerde neden ayrısın sen benden once kavusacaksın

eşim şehir dışında çalışıyor şu an haftaya gelecekmiş 3-4 gün anca kalabilirim sonra geri buraya dönmem gerekiyor diyor. bu gidişle doğumum da eşim de olmayacak annem zaten yoook. kayınvalidem olmayacak çoookkkk yalnızım çok esmacım. senağlamasenağlama daha 1 ay öncesine kadar hepsi burdaydı

arkadaşlar ben eşimle ve oğlumla çook mutluyum ..eşimle çok güsel anlaşıyoruz tabi arada oluyor kavgalar oda tuzu biberi diye düşünüyorum..ama çok seviyoruz birbirimizi....laelaelaelaelaeŞenizşutarafagitti:icecream::dance::dance::dance::dance::nazar::nazar:

kızlar askıma kavusmaya 3 gun kaldı 72 saat sonra allah kısmet edrse beraber olucaz

kızlar cumartesı esıme kavusuyorum allhın ıznı ıle cok mutluyum cokkkkk safajk 1

senin ortaya attigin konuyu ))))))))))))))))okuyoruz esma paylaiyoruz ve de sana tsk ediyoruz ...kiskanclik ....hic sevmem ...ne kisksnanirim.... ne de kiskanani severim ..hic kimse kimseyi kiskanclik zincirleriyle baglayip elinde tutamaz kiskanarak elimde tutacaksam o insani o benim olmasin zaten ....esler arasi guven budur sevginin gucu .. hani derler ya seven kiskanirmis ... yalan .... bence bencillikten ote birsey deyil
her insan egosuyla dogar kiskanir ama olculu oldugu surece..... deyilmi ama

bende kıskanc bırıyımdır ama abartılı degıl bence seven kıskanır ben esımı kıskanırım

Eşim çok kıskanç 13 yıllık evliyiz hiç değişmedi.
bisiklete binmeme izin vermez,
spor salonunda bayanlar arasında tayt giymeme izin vermez.
son yıllarda daha da arttı,
Etrafta kapalı kadınları gördükçe benim açık olmam onu kışkırttı,
''benim karım onların karılarından daha az mı kıymetli,kendikilerini kapatır başkalarınınkine yiyecek gibi bakarlar'' deyip duruyordu.
kaç kez pantolunumu, tşörtümü üzerimde yırttı.
En sonunda kapandım.
Ama çok mutsuzum.

slm.ben evli değilim.esmacım bebişin çok tatlı.allah size bağışlasın hayırlı bir evlat olur inş.baştan sona kadar okudum maşşallah sizede anladığım kadarıyla çok mutlusunuz.düzenli hayatınız var.kocam diyosun başka bişey demiyorsun ne güzel.allah bozmasın tadınızı.esmacım sen hangi bölümde öğretim görevlisin branşın ne.okulda nasıl kaldın.bana biraz bilgi verirmisin.öptüm.bende düşünüyorum eğer olursa şartlarım tutarsa.

bide ardanın resminin altına digitalcam varya ona tıkladım.ama gerisini yapamadım..nedir o ? nasıl yapıyoruz ? görüşürüz.

canım vanda yuzuncu yıl unıversıtesınde yım okulum bıttıkten sonra yuksek lısans yaparken okulda sınavlara gırdım ve kaldım sımdı yuksek lısansım da bıttı ınsallah sende kalırsın

bide ardanın resminin altına digitalcam varya ona tıkladım.ama gerisini yapamadım..nedir o ? nasıl yapıyoruz ? görüşürüz.

canım bunu resım koymak ıcın kullanıyoruz gozatı tıklıyoruz ve bılgısayardan resım secıyoruz host ın tusuna basıyoruz resım cıkıyo cıkan forum 1 yazan yerı kopyalayıp ımza bolumune kopyalıyosun yapıstırıyosun

anlatmalarına göre bişeyler yapmaya çalıştım ama.yapamadım esmacım.ii dileklerin için çok teşekkür ederim.inş.olur.bişey daha soracam sana.ben 2 senelik okudum.şimdi açıköğretimden lisans tamamlıyorum.okul bitiği zaman yüksek lisan sınavlarına bizde girebiliyormuyuz.yani hani a.ö den lisans tamamlıyoruz ya.

3 ıllık evliyim.fakat 7 yıldırbirlikteyiz.ünüversitede tanıştık.insanlar hayranca bakarlardı bize.şimdi eşimle birde oğlumuz bertuğumuz var.oda bizim meleğimiz.mutluluğumuz dahada katlandı oğlumuz katılınca aramıza.hep hayalimizdi bebeğimizin olması.o son noktaydı bizim için bebğimiz olması.neyse.hala deliler gibi aşığız birbirimize.hiç bişey eksilmedi.allah herkeze böyle mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin.oğlıuşumu ve kocamı seviyorum yaw:)

Back
X