- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Evet kapi komsularimizdan biriŞiddet gören kadını tanıyor musunuz?
Neden boşanmıyor?Evet kapi komsularimizdan biri
Kendiyle herhangi bir oturup kalkmisligim yokNeden boşanmıyor?
O 5 yaşındaki yavrucagin psikolojisi nasıldır kadından çok çocuğa üzüldüm yazık nasıl korkmuşturSaat gecenin 3'de karisini kapida sacindan tutupp surukleyip ayni zamanda tekmeleyipp vuran serseriye cok mu aliskin bizim anli sanli Turk milletimiz?
Herkes camlarda vizyona yeni girmis bir filmi seyreder gibi..
Sonuc omzu parcalanmis, kafasi yarilmis ve dudagi patlamis bes yasinda cocuguyla ambulansa bile binmeye korkan bir kadin.
Gercekten kari koca arasina girilmez diye bizlere dayatilan topplum kliseleriniz batsin.
Erkekler kahve koselerinde yapacagi sozde adamliklardan utansin.
Kendi adima cok uzgunum ama vicdanim ayni zamanda rahat
Kadin halimle ievimde iki aylik bebegimi aglarken birakipp o serefsizin kafasini gozunu kirmaya gittim
Sonuc ise gelen polise su tarafa gitti o beyefendi diye izaat veren sozde dostlar ve komsular.
Eger bir erkek bir kadina siddet uyguladiginda bunun adi aile kavgasi diye okunuyor ve ustu kapatiliyorsa yaziklar olsun
Öyle mi,çok şükürAğzından çöp akıyordu.
Sonunda banlandı.
Sen önceden baya bir yaylanmissin şekerimSen otur umudunu bekle canım yaylan
Ifsa etsin yonetimE banlandı da sonuç? Kimmiş bu leş ?
E banlandı da sonuç? Kimmiş bu leş ?
Yani kari koca aradina girilmez gibi birseyPardon aklima takildi.
Konu basligindaki..Kari koca ipek arasina giren kopek..deki ipek ne alaka?
Ay anlamadim kafama takildi
Kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın.hayatınızda olan şeylerin hıncınımi alıyorsunuz burda sinirden?neden böyle sert konuşuyorsunuz?Anani alsa?.. Koca manyakları burada rahatlayamayanlar bu saatte susmuyor. Kocasının her yüz vermediği karı geliyor yazıyor. Bi susun lan
Toplum bazı deyimleri, atasözlerini, tabirleri deneyimlerine dayanarak oluşturmuş, örnek verdiğiniz konu tabii ki bu deyimlerin kullanılıp uygulanacağı bir durum değil, kadın orada eşi tarafından göz göre göre öldürülebilirdi de, müdahale ederek yapmanız gerekeni yapmışsınız ama bazı çiftler var ki aralarına girdiğinize bin pişman ediyorlar, mesela benim burada 2 örnek var, biri eşinden her dakika şiddet görüyor, ayrıl, savcılığı git, suç duyurusunda bulun vb tavsiyeleri beni ve eşimi kıskanıyorlar, eşim yakışıklı tabii, ondan ayrılmamı istiyorlar diye yorumluyor, mecburen ben bu kadına ne tavsiye verebiliyorum, ne de müdahale edebiliyorum, istemiyor çünkü kocama aşığım seviyorum diyor çıkıyor işin içinden, diğer kadınsa öyle bir kavga ediyor ki bir kere eşim dayanamadı koştu gitti, az kalsın eşimi öldürüyordu kadın, elindeki bıçağı bir fırlattı eşimin sol omuzundan sıyırdı geçti, sonrasında da polis çağırıldığı için mahallece yemediğimiz küfür kalmadı kadından.Yani kari koca aradina girilmez gibi birsey
Kisacasi toplumun yarattigi bir agiz
Kari koca kavgasina girmeyin kotu olan siz olursunuz demek istiyorlar
Sahi ne kadar anlamsiz degil mi
Sanki birinin arasina girdiginde cikar gozetiyorsun
Ama malesef vicdanlarimiz olana bitene seyirci kalamiyor.Toplum bazı deyimleri, atasözlerini, tabirleri deneyimlerine dayanarak oluşturmuş, örnek verdiğiniz konu tabii ki bu deyimlerin kullanılıp uygulanacağı bir durum değil, kadın orada eşi tarafından göz göre göre öldürülebilirdi de, müdahale ederek yapmanız gerekeni yapmışsınız ama bazı çiftler var ki aralarına girdiğinize bin pişman ediyorlar, mesela benim burada 2 örnek var, biri eşinden her dakika şiddet görüyor, ayrıl, savcılığı git, suç duyurusunda bulun vb tavsiyeleri beni ve eşimi kıskanıyorlar, eşim yakışıklı tabii, ondan ayrılmamı istiyorlar diye yorumluyor, mecburen ben bu kadına ne tavsiye verebiliyorum, ne de müdahale edebiliyorum, istemiyor çünkü kocama aşığım seviyorum diyor çıkıyor işin içinden, diğer kadınsa öyle bir kavga ediyor ki bir kere eşim dayanamadı koştu gitti, az kalsın eşimi öldürüyordu kadın, elindeki bıçağı bir fırlattı eşimin sol omuzundan sıyırdı geçti, sonrasında da polis çağırıldığı için mahallece yemediğimiz küfür kalmadı kadından.
İşte bu deyimler bunlara binaen söylenmiş olsa gerek, şiddete hiç tahammülüm yok, şahit olursak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama maalesef önce şiddet gören kadında bitiyor iş.
Bende ayni seyden yanayim28 sayfayı tamamıyla ve şoklar içerisinde okudum. Mune hanım tartışmayı kapatın ricasında bulunmuş ama bence bu iş böyle kalmamalı. Bu densiz yaratık sayfalarca herkese, herkesin en değerlilerine ve resmen Türk Polisine hakaret etmiş. Polis eşi olarak benim çok ağırıma gitti. "18 yaşından küçüklere iğne mi yapar polis amcalar ne yapar" ne demek. Bu densiz neyi küçümsediğinin farkında değil. Kimliği ifşa edilmeli sonra görsün bakalım polis amcalar neler yapabiliyor hem böylece öğrenmiş de olur. Arkadaşa bir katkımız olmuş olur. Üyeliğini kapatsa da başka üyeliklerle hala buradadır ve okuyordur bundan eminim. Umarım biran önce ifşa edilir, 4 gözle bekleyeceğim. Adminler tüm üyelere ve değerlerimize saygı açısında konuyu bu şekilde kapatmamalı. Rica ediyorum.
Deliyse en yakın tımarhaneye üye olsun, kadın forumlarına değil. Hem ordan çıkışı da daha rahat bulur. Anan anan diye gezer tımarhanenin koridorlarında. Çok yanlış yere gelmiş arkadaş. Konunuzu da zehir etmiş.Bende ayni seyden yanayim
Ana baci dumduz gitti
Bu kadar kolay olmamali
Ne namusumuz kaldi ne anamizin babamizin namusu serefi
Sizofrense sizofren , deliyse deli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?