- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Tubim asalik ruhlu insani takma kafana biliyorum polis eşi olduğun için daha bir şok oldun kadına ama aldı banini ve gitti umarım uyeligide iptal olmuştur28 sayfayı tamamıyla ve şoklar içerisinde okudum. Mune hanım tartışmayı kapatın ricasında bulunmuş ama bence bu iş böyle kalmamalı. Bu densiz yaratık sayfalarca herkese, herkesin en değerlilerine ve resmen Türk Polisine hakaret etmiş. Polis eşi olarak benim çok ağırıma gitti. "18 yaşından küçüklere iğne mi yapar polis amcalar ne yapar" ne demek. Bu densiz neyi küçümsediğinin farkında değil. Kimliği ifşa edilmeli sonra görsün bakalım polis amcalar neler yapabiliyor hem böylece öğrenmiş de olur. Arkadaşa bir katkımız olmuş olur. Üyeliğini kapatsa da başka üyeliklerle hala buradadır ve okuyordur bundan eminim. Umarım biran önce ifşa edilir, 4 gözle bekleyeceğim. Adminler tüm üyelere ve değerlerimize saygı açısında konuyu bu şekilde kapatmamalı. Rica ediyorum.
Yaa cok guldum yorumunuzaEki Görüntüle 2205387
arkadaşım, analarla bir derdin mi var on dakikada 4 kere anmişsin.
Yoksa yasakli söz söyleyip banlanmak istemediğin için mi başka laf etmiyorsun? Ama bu kadarı da yeter ki banlanmana...
Gerçi üyelik de parayla değil ya, adından belli öylesine alınmış bir hesapsin..
Keşke TC numarasıyla giriş yapsak KK'ya...
Olmuş mavişim öyle dediler.Tubim asalik ruhlu insani takma kafana biliyorum polis eşi olduğun için daha bir şok oldun kadına ama aldı banini ve gitti umarım uyeligide iptal olmuştur
Son kez bu konuyla alakalı açıklama yapayım, sonra üyelikle alakalı konuyu gerçekten kapatalım.28 sayfayı tamamıyla ve şoklar içerisinde okudum. Mune hanım tartışmayı kapatın ricasında bulunmuş ama bence bu iş böyle kalmamalı. Bu densiz yaratık sayfalarca herkese, herkesin en değerlilerine ve resmen Türk Polisine hakaret etmiş. Polis eşi olarak benim çok ağırıma gitti. "18 yaşından küçüklere iğne mi yapar polis amcalar ne yapar" ne demek. Bu densiz neyi küçümsediğinin farkında değil. Kimliği ifşa edilmeli sonra görsün bakalım polis amcalar neler yapabiliyor hem böylece öğrenmiş de olur. Arkadaşa bir katkımız olmuş olur. Üyeliğini kapatsa da başka üyeliklerle hala buradadır ve okuyordur bundan eminim. Umarım biran önce ifşa edilir, 4 gözle bekleyeceğim. Adminler tüm üyelere ve değerlerimize saygı açısında konuyu bu şekilde kapatmamalı. Rica ediyorum.
Anladım Mune hanım. Teşekkürler bilgilendirme için.Son kez bu konuyla alakalı açıklama yapayım, sonra üyelikle alakalı konuyu gerçekten kapatalım.
Kimlik ifşa edemeyiz çünkü kanunen suç, tck 136. maddeye muhalefet edemeyiz, bizim tek yapabileceğimiz bu üyenin kullanıcı adı şu deyip sitede kullandığı rumuzu ifşa etmektir o kadar, ki zaten üyenin kullanıcı adı ortada, üyeliği de iptal edildi üstelik, yeni bir üyelik almasına da onay çıkmaz, en azından buna izin vermeyiz biz, üyenin savcılık tarafından soruşturulmasını, yasal bir yaptırım uygulanmasını istiyorsanız o zaman bir meslek grubuna ettiği veya sizlere ettiği hakaretlerin çıktısını alır suç duyurusunda bulunursunuz, savcılık ip, isim soyad, adres bilgileri gibi kişisel bilgileri tespit eder ve mahkeme açılmasına gerek duyarsa gerekli adımı atar, lakin bizden bu gibi şeyler talep etmeyin ne olur.
Rica ederim, üyelerin gizliliğini ve kişisel verileri korumakla yükümlüyüz, anlayışınız için hepinize teşekkür ederim, dediğim gibi direkt hakarete uğrayan üyelerin suç duyurusunda bulunma hakkı bakidir, emniyet mensuplarımıza ettiği hakaretler varmış, konuyu tam okumadığımdan görmedim ama genel olarak o yorumları içinde suç duyurusunda bulunabilirsiniz.Anladım Mune hanım. Teşekkürler bilgilendirme için.
Ne üye bırakmış, ne emniyet mensubu. Bir ara Kazen beye de sallamış baya. Haberiniz olsun, kendisinin de incelemesini tavsiye ederim. Ben bildirmiş olayım. Kolay gelsin Mune hanım.Rica ederim, üyelerin gizliliğini ve kişisel verileri korumakla yükümlüyüz, anlayışınız için hepinize teşekkür ederim, dediğim gibi direkt hakarete uğrayan üyelerin suç duyurusunda bulunma hakkı bakidir, emniyet mensuplarımıza ettiği hakaretler varmış, konuyu tam okumadığımdan görmedim ama genel olarak o yorumları içinde suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Kahvede delikanlılık yapan sözde adamlar geldi aklıma bu yorumunuzla. Konu sahibinin bu serzenişine sözde adamlar da aynı bu cevabı verirdi büyüm ihtimalNe anlatıyorsun sen ya
O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be[/QUOTE terbiyesiz bi gun ayni sey seninde basina geldiginde kimseden yardim beklemezsin.pasa pasa dayagini yersin.insallah oyle bisey olmaz yinede ama konu sahibine tavrin igrenc otesi. Nereye gidiyo bu insanlik.
Kız sen delirdin mi noluuo sanaO masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Dayak yemekten beyni error vermiş onun gibilerin.. Normal tepki değil ki bunlar.. Aklı başında bir kadın küfür duysa buz gibi soğur adamdan.. Bunlar bir araba dayak yiyip, kurtarana ş...fsiz diyorsa, beyin bünyeden çoktan göç etmiş demektir...Temmuz ayında karşı apartmanda bir kadın sabahın köründe dayak yiyordu. Balkona çıkmış çığlık çığlık bagriyordu dudagi patlamış burnundan kan akarken. Polisi aradık geldiler adam çıkmıştı o an evden. Ne mi oldu? Kadın polis gittikten sonra polisi arayan serefsizler Allah belanızi versin pislikler diye bağırdı durdu. Ertesi gün kocasıyla el ele gördüm kapının önünde. Ve patlamış dudagi yla o halde mutluluk pozları veriyordu.
Beter ol dedim içimden işte bu yüzden bu olaylara karisilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?