Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Tubim asalik ruhlu insani takma kafana biliyorum polis eşi olduğun için daha bir şok oldun kadına ama aldı banini ve gitti umarım uyeligide iptal olmuştur

Ben kavga arasina girmem. Mevzu kari koca arasina girilmez degil ama kabak cogunlukla araya girene patliyor kimseyle basimi agritamam.
Dunyanin dayagini yerken araya giriyorsun " sanane " diyor kadin. Polis cagiriyorsun kocami goturmeyin diye agliyor. Bunlar icin kendimi riske atacak degilim. Herkes ne hali varsa gorebilir.

Neler olmuş ya .. konu maksadını aşmış sanırım , neler olmuş bilmiyorum mesajların çoğu gitmiş , umarım tekrar böyle dengesiz bir İnsanla bir şeyler paylaşmak zorunda kalmayız

Yaa cok guldum yorumunuza

Son kez bu konuyla alakalı açıklama yapayım, sonra üyelikle alakalı konuyu gerçekten kapatalım.
Kimlik ifşa edemeyiz çünkü kanunen suç, tck 136. maddeye muhalefet edemeyiz, bizim tek yapabileceğimiz bu üyenin kullanıcı adı şu deyip sitede kullandığı rumuzu ifşa etmektir o kadar, ki zaten üyenin kullanıcı adı ortada, üyeliği de iptal edildi üstelik, yeni bir üyelik almasına da onay çıkmaz, en azından buna izin vermeyiz biz, üyenin savcılık tarafından soruşturulmasını, yasal bir yaptırım uygulanmasını istiyorsanız o zaman bir meslek grubuna ettiği veya sizlere ettiği hakaretlerin çıktısını alır suç duyurusunda bulunursunuz, savcılık ip, isim soyad, adres bilgileri gibi kişisel bilgileri tespit eder ve mahkeme açılmasına gerek duyarsa gerekli adımı atar, lakin bizden bu gibi şeyler talep etmeyin ne olur.

Anladım Mune hanım. Teşekkürler bilgilendirme için.

Anladım Mune hanım. Teşekkürler bilgilendirme için.
Rica ederim, üyelerin gizliliğini ve kişisel verileri korumakla yükümlüyüz, anlayışınız için hepinize teşekkür ederim, dediğim gibi direkt hakarete uğrayan üyelerin suç duyurusunda bulunma hakkı bakidir, emniyet mensuplarımıza ettiği hakaretler varmış, konuyu tam okumadığımdan görmedim ama genel olarak o yorumları içinde suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

Ne üye bırakmış, ne emniyet mensubu. Bir ara Kazen beye de sallamış baya. Haberiniz olsun, kendisinin de incelemesini tavsiye ederim. Ben bildirmiş olayım. Kolay gelsin Mune hanım.

Konuya yorumum bundan bi kac ay evvel ablamin yasadigi sehre gittiğimizde ablamda kaldık. Ablam bekar bir anne kızıyla yaşıyor.

Neyse sabah bir uyandık apartmandaki dairelerden birinden çığlık ve inleme sesi geliyor. Kadının biri resmen ölür gibi inliyor, adam gelen seslerden belli var gücüyle vuruyor. ben dayanamadim çıktım dışarı hangi daire onu da bilmiyorum bağırdım yeter polis geliyor, polis çağırdık diye. Bunu duyan adam çıktı ve kapımıza dayandı kapımızı zorlamaya başladı evde erkek yok yaşlı annem, ablalarim ve çocuklar. Çocuklar annem biz çok korktuk.

Polis geldi ve dayak yiyen hanımefendi napti dersiniz. kocam o benim diye kocasını korudu ve bize cemkirdi.. Biz bi de biz gidince bu adam ablama salça olur rahatsiz eder mi evi mi tasisak stresi yaşadık.

O günden sonra dedim ki onumde kesseler dönüp bakmam. Demem o ki siz yine de temkinli olun. Ben artık polisi arıyorum gerisi beni bağlamaz.

Bu tarz dayak arsizi kadinlar da Allah aşkına dayaginizi yerken bağırıp milleti rahatsız etmeyin. Yiyip dayaginizi sessizce oturun.Ayrıca daha da beter olun sizin yüzünüzden gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım elini uzatabilecek insanlar benimki gibi kotu tecrübe yaşadıkları icin uzak duruyor, belki de sizler yüzünden kimse yardım etmediği için olen kadinlar oluyor. ozetle beter olun bol dayakli gunleriniz olsun.

Son düzenleme:

Temmuz ayında karşı apartmanda bir kadın sabahın köründe dayak yiyordu. Balkona çıkmış çığlık çığlık bagriyordu dudagi patlamış burnundan kan akarken. Polisi aradık geldiler adam çıkmıştı o an evden. Ne mi oldu? Kadın polis gittikten sonra polisi arayan serefsizler Allah belanızi versin pislikler diye bağırdı durdu. Ertesi gün kocasıyla el ele gördüm kapının önünde. Ve patlamış dudagi yla o halde mutluluk pozları veriyordu.
Beter ol dedim içimden işte bu yüzden bu olaylara karisilmiyor.

Bizim kadın milletini anlmak zor herkezin de dediği gibi zulüme göz yumuyorsan o zaman niçin feryat edip karı koca arasına girilmez felsefesi yaparlar anlamam çok karmaşığız çok

Dayak yemekten beyni error vermiş onun gibilerin.. Normal tepki değil ki bunlar.. Aklı başında bir kadın küfür duysa buz gibi soğur adamdan.. Bunlar bir araba dayak yiyip, kurtarana ş...fsiz diyorsa, beyin bünyeden çoktan göç etmiş demektir...

Annemin evinde misafirdim.İkisi de 2. evliligini yaparak yeni tasinan üst katta ki komsunun evinden birden bağrıs,sürüklenme sesleri gelmeye başladı.Kadinin şiddete maruz kaldığı belliydi.Ciktim üst kata kapıyı çaldım.Bagris ,ağlama sesi kesildi ama kapıyı açan da yok."Evde hırsız olduğunu düşünüyorum,kapı açılmazsa polisi arayıp hirsiz ihbarında bulunuyorum" dedim.Kadin dayak yediği her halinden anlaşılır bir şekilde kapıyı açtı.Ona "bize gelip ailen seni alıncaya kadar misafirimiz olabilirsin,istersen şimdi polisten de yardım isteyebilirim" dedim.Teklifimi kabul etmedi ve o evde kalmayı tercih etti.Benim yapabileceğim bu kadardir,yardım talep etmeyen bir kişi de karşınızda olabilir.Onu da suçlamam .... olayı da kisisellestirmemek gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…