Gerçekten yazdıklarım gelmiyor sanırım oraya,kimse islami görüşlere bir şey demiyorŞu ayrımı anlayalim ben en azından kendi adıma diyebilirim ki burada Nihat Hatipoğlu nu tartisabilirsiniz
ama islami emirleri görüşleri alay edercesine tartisamazsiniz
sadece para karşılığımı o kadar insanın sevabı nolucak müslüman olduğuna eminmisin ? o adamın kazandığı sevabı hiç düşünmedin mi ?senin düşüncen bilge saygım var..
benim düşünceme göre..aileden fakir bir din adamı yada hoca din yada siyastle bir mavkiye gelip zengin olmamalı..oluyorsa ispatını yapabilmeli..
hoca dinin ayetlerini ,düzgün Müslüman yaşamının nasıl olaması gerektiğini..allahın kelamının yayılmasını para karşılığı yapabilirmi..ha belki gerçekten ahiret zamanı geldi..
Isinize gelince de Turkiyede Islam hakim ama gelmeyince de yok öyle bir sey diyorsunuz ya valla gülüyorum.
kesinlikle..din adamı dedğin halktan biri olmalı halk açken o tok olmamalı..
kesinlikle katılıyorum .. içimizdeki imandan dolayı direk inanıyoruz.. direk inanıncada aptalmısınız her söylenene inanıyosunuz diyolar ... içimzdeki imanı unutuyolar.. bazı şeyler soyuttur.. ispata gerek yokturIyi de Nijat Hatipoglunun soyledigi sey gayet islamda var olan bir sey. Bu sadece onun gorusu değil ki. Evet islamiyette ciplak yikanmak mekruhtur biz buna inaniriz. Inanmayanlarin Sanane demeleri kadar komik bir sey yok. Musluman degilsen asil sanane sana zorla yaptiran yok ki ( son yazdiklarim.size degildi)
Benim yorumlarıma bakaraan dediklerimin özetinde bu konudan tartışılacak daha degerli konular oldugunu söyledim,ve reyting amaçlı bu tarz konularda konuştuğunu söyledimIyi de Nijat Hatipoglunun soyledigi sey gayet islamda var olan bir sey. Bu gorus değil ki. Evet islamiyette ciplak yikanmak mekruhtur biz buna inaniriz. Inanmayanlarin Sanane demeleri kadar komik bir sey yok. Musluman degilsen asil sanane sana zorla yaptiran yok ki ( son yazdiklarim.size degildi)
baba 4 ü izle Meryem..papanın evi italyada değilmi..para akladıkları ile ilgili..ama doğal karşıladı halk:)Iyi de dünya haberlerinde bile en çok islam tartışılıyor
Hristiyanlara ait Skandallar hiç bir zaman habercisi yapılmıyor bazen
senin düşüncen bilge saygım var..
benim düşünceme göre..aileden fakir bir din adamı yada hoca din yada siyastle bir mavkiye gelip zengin olmamalı..oluyorsa ispatını yapabilmeli..
hoca dinin ayetlerini ,düzgün Müslüman yaşamının nasıl olaması gerektiğini..allahın kelamının yayılmasını para karşılığı yapabilirmi..ha belki gerçekten ahiret zamanı geldi..
bu tarz ithamlara alıştım onedenle alaycılıkmış şuymuş buymuş..kiblemiyorum bile uzun zamandır just..insanların belirli kıstasları var onlara göre kesin önyargılar var ve onun dışına çıkılamaz..
nerden biliyosun asıl sen konuyu baştan okumadın anlaşılanGerçekten yazdıklarım gelmiyor sanırım oraya,kimse islami görüşlere bir şey demiyor
papayı sürekli karikatürize ediyorlar..ayrıca islami kesimde ateis vs.nin arkasına yüzünede herşeyi söylüyor kimse kendini yormasın..Ateistlerin neredeyse en çok konuştuğu konulardan bazıları papa,oğlancılık ve pedofili iddiaları
nerden biliyosun asıl sen konuyu baştan okumadın anlaşılan[/QUOTEşeonunun basından beri yazıyorum neredeyse,arkadaş ısrarla islamı dalga gecenleri savundugumu söylüyor ama öyle bir kişi de yok ortada.ama bir kaç sayfa öncesinde bosver onlarla ugrssma onlar anlamaz diyenler vardı.:)
ben izlemedim kadesa,hiç izlemedim ne izliycem..yolunu bulan parayı götürüyor..bunlar bizim imanımıza zarar verir sadece..banım yeni açıldı o yüzden gayet pıtırcık olmaya çalışıyorum mapus hayatı zormuş
sana dinsiz demişler galiba demek ki bir şeyleri sorgulayınca pat diye bu yaftayı yapıştırıyorlar.şükür Müslümanım bunu sorgulama hakkını da kimseye vermiyorum ancak şu açıklamalar bana da garip geldi hatta komik buldum.
ayrıca ne baba ne de oğul hatipoğlunu sevmiyorum işin yolunu bulmuş onlar
Yalnız gerçekten şok oldum,her siyaset topiğinde konu hep böyle sapıyor mu?
Yalnız gerçekten şok oldum,her siyaset topiğinde konu hep böyle sapıyor mu?
banım yeni açıldı o yüzden gayet pıtırcık olmaya çalışıyorum mapus hayatı zormuş
sana dinsiz demişler galiba demek ki bir şeyleri sorgulayınca pat diye bu yaftayı yapıştırıyorlar.şükür Müslümanım bunu sorgulama hakkını da kimseye vermiyorum ancak şu açıklamalar bana da garip geldi hatta komik buldum.
banım yeni açıldı o yüzden gayet pıtırcık olmaya çalışıyorum mapus hayatı zormuş
Davincis demons adlı dizide papayı bir oğlanla seviştirip oglan çocugunu öldürdüler,papayı 2 sezondur safkn pislik olarak gösteriliyor.Papa sürekli yerden yere vuruluyor zatenpapayı sürekli karikatürize ediyorlar..ayrıca islami kesimde ateis vs.nin arkasına yüzünede herşeyi söylüyornedre kendini yormasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?