"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Şu ayrımı anlayalim ben en azından kendi adıma diyebilirim ki burada Nihat Hatipoğlu nu tartisabilirsiniz
ama islami emirleri görüşleri alay edercesine tartisamazsiniz
Gerçekten yazdıklarım gelmiyor sanırım oraya,kimse islami görüşlere bir şey demiyor

sadece para karşılığımı o kadar insanın sevabı nolucak müslüman olduğuna eminmisin ? o adamın kazandığı sevabı hiç düşünmedin mi ?

kesinlikle..din adamı dedğin halktan biri olmalı halk açken o tok olmamalı..

en güzeli uruguayın cumhurbaşkanı :)
zaten bir ülkede zenginler, nüfuzlular da halkın arasına karışmışsa o ülke gelişmiştir diyebiliriz :)

kesinlikle katılıyorum .. içimizdeki imandan dolayı direk inanıyoruz.. direk inanıncada aptalmısınız her söylenene inanıyosunuz diyolar ... içimzdeki imanı unutuyolar.. bazı şeyler soyuttur.. ispata gerek yoktur

Benim yorumlarıma bakaraan dediklerimin özetinde bu konudan tartışılacak daha degerli konular oldugunu söyledim,ve reyting amaçlı bu tarz konularda konuştuğunu söyledim

Iyi de dünya haberlerinde bile en çok islam tartışılıyor
Hristiyanlara ait Skandallar hiç bir zaman habercisi yapılmıyor bazen
baba 4 ü izle Meryem..papanın evi italyada değilmi..para akladıkları ile ilgili..ama doğal karşıladı halk:)

Hayir Islami anlatip bundan para elde edebilir. Bu kisinin kendi içindeki hesaplasmayla alakalidir ve bunun sorgusunu sadece Allah yapar. Bu bize dusmez.
O zaman imamlar da maaş almasin, hahamlarda almasin, papazlar da almasin.
Yok öyle bir sey..

banım yeni açıldı o yüzden gayet pıtırcık olmaya çalışıyorum mapus hayatı zormuş

sana dinsiz demişler galiba demek ki bir şeyleri sorgulayınca pat diye bu yaftayı yapıştırıyorlar.şükür Müslümanım bunu sorgulama hakkını da kimseye vermiyorum ancak şu açıklamalar bana da garip geldi hatta komik buldum.

ayrıca ne baba ne de oğul hatipoğlunu sevmiyorum işin yolunu bulmuş onlar

Yalnız gerçekten şok oldum,her siyaset topiğinde konu hep böyle sapıyor mu?

Ateistlerin neredeyse en çok konuştuğu konulardan bazıları papa,oğlancılık ve pedofili iddiaları
papayı sürekli karikatürize ediyorlar..ayrıca islami kesimde ateis vs.nin arkasına yüzünede herşeyi söylüyor kimse kendini yormasın..

ben izlemedim kadesa,hiç izlemedim ne izliycem..yolunu bulan parayı götürüyor..bunlar bizim imanımıza zarar verir sadece..

Ben kimseye dinsiz demedim ve demem de. Cryptic'in eski yorumlarini hatirliyorim meryemd daha iyi bilir.
Ben bir öyle konusup bir böyle konusanlara laf derim.
Neysen o ol dedim, bu dinsizsin demek midir acaba?

ağzına sağlık. Ben ateist diye fişlendim:) İnanan biri olarak sen bu topiğe yazabilirmişsin, ama ben yazamazmışım (( Açtığım konuya yazamıyorum yağdırıyolar

papayı sürekli karikatürize ediyorlar..ayrıca islami kesimde ateis vs.nin arkasına yüzünede herşeyi söylüyornedre kendini yormasın..
Davincis demons adlı dizide papayı bir oğlanla seviştirip oglan çocugunu öldürdüler,papayı 2 sezondur safkn pislik olarak gösteriliyor.Papa sürekli yerden yere vuruluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…