"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Benim yorumlarıma bakaraan dediklerimin özetinde bu konudan tartışılacak daha degerli konular oldugunu söyledim,ve reyting amaçlı bu tarz konularda konuştuğunu söyledim
Bunu tartismaya acanlar muslumanlar degil ki. Bu konuyu merak edip hocaya sormuşlar o da Islam inancina gore cevabini vermis.Bir musluman buna uyar uymaz ama merak edebilir. Bunu sorulmasinda bir sakinca goremiyorum ama haklısınız bunu tartismak falan cok sacma. Tartismak dalga gecmek abesle istigal bence de

imam maaşını alsın hocada ünüversiteden mesleğinin maaşını alıyor zaten...alsın..tv de tüm dünyaya allahın kelamını anlattığı için almasa iyi olurdu benim fikrim bu sabit değişmez..

ben izlemedim kadesa,hiç izlemedim ne izliycem..yolunu bulan parayı götürüyor..bunlar bizim imanımıza zarar verir sadece..

ben izledim annem bazen izliyo çünkü belki bana da kızacaklar ama izlerken bile gülüyorum özllikle oğlu çok değişik

Ateistlerin neredeyse en çok konuştuğu konulardan bazıları papa,oğlancılık ve pedofili iddiaları
Bakın madem ateist ler en cok da Hristiyanları tartışıyor diyorsunuz o zaman neden diğer yorumda en çok müslümanlar tartışıyor konusunu savundunuz
her kalıba oturttunuz

Bakın madem ateist ler en cok da Hristiyanları tartışıyor diyorsunuz o zaman neden diğer yorumda en çok müslümanlar tartışıyor konusunu savundunuz
her kalıba oturttunuz
Hanfendi türkiyede yasıyoruz toplamın %90 ı müslüman dogal olarak islamın çarpık yönlerini gördukleri için onu eleştiriyorlar.

ben izledim annem bazen izliyo çünkü belki bana da kızacaklar ama izlerken bile gülüyorum özllikle oğlu çok değişik
güledebilirsin sevedebilirsin,hoşlanmayadabilirsin canım..tartışılmaz bir konu değil bence..allahı ayeti değilki tartışılmaz olsun..

Yani kanala gelen paralari sadece kanal alsin midesine indirsin hoca da sadece onlara para kazandirsin öyle mi?
Bence saka yapiyor olmalisin.
imam maaşını alsın hocada ünüversiteden mesleğinin maaşını alıyor zaten...alsın..tv de tüm dünyaya allahın kelamını anlattığı için almasa iyi olurdu benim fikrim bu sabit değişmez..

imam 100 kişiye bişeyler öğretiyor vaaz verirken televizyondaki kişi milyonlarca kişiye

sadece para karşılığımı o kadar insanın sevabı nolucak müslüman olduğuna eminmisin ? o adamın kazandığı sevabı hiç düşünmedin mi ?
Nihat hocanın kazandığına mı takmışlar :) yahu onunda çoluğu çocuğu ve bir evi var , evine sıcak bir ekmek götürmek için para denen o metadan kazanmak zorunda, ayrıca adam toplumu müslümanlaştırıyor adına tehdit üstüne tehdit alıyormuş, kimse çekmez paraya o eziyeti, çamur atmadan önce iyice bir düşünseler keşke , birazda insanlara fesatlık beslemeden anlamaya çalışsalar. ne kadar iyi olurdu !

Yani kanala gelen paralari sadece kanal alsin midesine indirsin hoca da sadece onlara para kazandirsin öyle mi?
Bence saka yapiyor olmalisin.
o zaman parayı drekt kızılaya vs bağışlasın bilge..öğrettiği allahın kelamı..bu paradan zenginmi olacak..

adam öğretim üyesi maaşı var..evine sıcak ekmek götüremeyen niceleri var merak etme sen..

para kazanması burda bazılarının zoruna gidiyor. din adamı gariban olmalıymış

ben izlemedim kadesa,hiç izlemedim ne izliycem..yolunu bulan parayı götürüyor..bunlar bizim imanımıza zarar verir sadece..
Sana dinsiz diyen olmuş sanırım ben o kısmı gözden kaçırdım alıntı yapar misin kib yapalım

kıskanıyoruz paraları..sen takva filmini bir izle para insanı bozar benim diyeni bile!

Ben kimseye dinsiz demedim ve demem de. Cryptic'in eski yorumlarini hatirliyorim meryemd daha iyi bilir.
Ben bir öyle konusup bir böyle konusanlara laf derim.
Neysen o ol dedim, bu dinsizsin demek midir acaba?

neysen o ol deme hakkın bile yok bence bilgece..bu konuda ayrı düşünür başka bir konuda daha ayrı bu ne seni ne beni ilgilendirmez.

mesela ben hiçbir hoca denilen şahsı dinlemem çünkü en iyi dini bilgileri eşimden öğreniyorum ve tv ye çıkıp güya dini anlatan o adamlarda bana komik geliyor daha ağırını da söylerim de daha yeni bitti cezam tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…