"Karı-Koca Yakınlaşırken Üstlerinde Örtü Olmalı..."

Şoyle düşünmelisin bence,benim bulunduğum kitlede arkadaş olduğum ateist kisilerin hicbiri ne papayı ne yahudileri seviyordu.İslamın daha cok elestirilmesi normal çunkü türkiyede islam hakim ve doğal olarak biz de gördüğümüzu eleştiriyoruz.Avrupadaki ateistlerin elestirileri de hristiyanlık odaklı

Ben alay ettiniz demedim alay edenleri savunurcasina yazdığınız yoruma cevap verdim

nihat hatipoğlu üzerinden islam dini kötülendi.... şahıs olarak tartışılmadı... din adamı para kazanamazmışş... . söyledikleri saçmaysa uygulamazsın ve konu kapanır. ama o adam uygulayacak olan insanlara bilgi veriyor. verdiği bilgiler senin görüşlerinle uyuşuyorsa uygularsın. .. kuranı kerim islamın ispatı değildir gibi kati cümleler burdaki inananları tahrik ediyor.

Arkadas ateistim deistim diyenler neden bu kadar feveran edip dalga geciyorlar. Ee sen zaten inanmiyorsun musluman değilsin. Sanene! Senlik bir konu yok ki burada. Hoca da müslüman inancina gore anlatıyor. Sana zorla yaptiracak olan da yok

Cok komik valla gulerek izliyorum

ben bu yeni papanın matahmış gibi sevilmesine sinir oluyorum.
adam altından koltukta oturuyor iki gülücük, bir sempati hop iyi adam oluyor sokakta aç çocuklar ölürken

din tanrıyla insan arasındadır, en güzel inanç şekli budur bana göre
bırakmazlar..zaten Müslümanların en büyük problemi..
çok prim yapar bu tarz konular..siyasette vs heryerde..tutuculuk vs..bu ülke hep kaosta kalacak yinede bir iran gibi olmadığımıza şükretmek gerek..

Ben alay ettiniz demedim alay edenleri savunurcasina yazdığınız yoruma cevap verdim
Ben nerde savunmuşum resmen şoktan şoka giriyorum lütfen bir açıklayın bana.İnsanlara nihat hatipoglunun görüşü komik gelmiş olablir ama kimse islamla dalga gecmedi.

isalmı gelir kaynağı olarak görenlerde layığını bulacaktır bilgece..islam adı altında çok lüx yaşam sürenler,tarikat vs yokmu..

Sursunler. Bize ne.
Musluman neden zengin olmasin?
Musluman neden akıllı telefon kullanmasin?
musluman neden araba kullanmasin?
neden tatile cikmasin?
Yani muslumanlar neden fakir olsun?
yok öyle bir dünya.

Sen eger ki dersen Allaha inanan bir insan zengin olamaz, lüks yasayamaz diye o zaman Hz. Suleyman'in yasamini da elestirirsin.

Allah mal isteyene mal, iman isteyene iman, her ikisini isteyene ikisini verir.
Hz.Suleyman Allaha öyle dua etti.
Ve Allah Onun dualarini kabul etti ve yeryuzunde hickimsede olmayan zenginligi ona verdi.

Musluman zengin olmali ki Hac, zekat gibi maddi sorumluluk gerektiren vecibelerini de yerine getirsin.
Madem Musluman zengin olmamali Allah neden Hac ve zekatin oneminden bahsediyor?
Lüks yasayabilir insan.
Israf olmadigi surece,
yaptiklarinin zekatini verdigi surece,
Sadakaya onem verip hava atmadigi sürece birakin luks yasasin banane, bizene.

Tarikatla ne alakasi var ayrica?

papa gelicek diye bir ülkede aç çocukları toplayı sokaktan kamplara tıkmışlar..sokak temziliği trajı komik..
ben bu yeni papanın matahmış gibi sevilmesine sinir oluyorum.
adam altından koltukta oturuyor iki gülücük, bir sempati hop iyi adam oluyor sokakta aç çocuklar ölürken

Iyi de dünya haberlerinde bile en çok islam tartışılıyor
Hristiyanlara ait Skandallar hiç bir zaman habercisi yapılmıyor bazen

Ben nerde savunmuşum resmen şoktan şoka giriyorum lütfen bir açıklayın bana.İnsanlara nihat hatipoglunun görüşü komik gelmiş olablir ama kimse islamla dalga gecmedi.
Başa dönmek istemiyorum ilk alintinda yazdım

senin düşüncen bilge saygım var..
benim düşünceme göre..aileden fakir bir din adamı yada hoca din yada siyastle bir mavkiye gelip zengin olmamalı..oluyorsa ispatını yapabilmeli..
hoca dinin ayetlerini ,düzgün Müslüman yaşamının nasıl olaması gerektiğini..allahın kelamının yayılmasını para karşılığı yapabilirmi..ha belki gerçekten ahiret zamanı geldi..

bilmem kaç sayfa önce islamı maddi çıkar gözetmeden yaşayan insanlara ve inançlarına saygım sonsuz dedim , idrak problemi var.

kimse müslümanlar fakir olsun demiyor, gelir dağılımındaki uçurum rahatsız ediyor beni. Evrensel bir kaygı, inançlardan bağımsız. Altın tahtta oturan papa, aksarayda yaşayan RTE, ya da hindistanda fakir halkı tanrılar doğrultusunda para yoluyla sömüren kişiler...hepsi aynı gözümde.

Isinize gelince de Turkiyede Islam hakim ama gelmeyince de yok öyle bir sey diyorsunuz ya valla gülüyorum.

Iyi de Nijat Hatipoglunun soyledigi sey gayet islamda var olan bir sey. Bu sadece onun gorusu değil ki. Evet islamiyette ciplak yikanmak mekruhtur biz buna inaniriz. Inanmayanlarin Sanane demeleri kadar komik bir sey yok. Musluman degilsen asil sanane sana zorla yaptiran yok ki ( son yazdiklarim.size degildi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…