Şoyle düşünmelisin bence,benim bulunduğum kitlede arkadaş olduğum ateist kisilerin hicbiri ne papayı ne yahudileri seviyordu.İslamın daha cok elestirilmesi normal çunkü türkiyede islam hakim ve doğal olarak biz de gördüğümüzu eleştiriyoruz.Avrupadaki ateistlerin elestirileri de hristiyanlık odaklıBakin ben ateist forumlarini da okuyorum ama bir tane bile Hristiyanlik ya da yahudilikle ilgili konu yok. Sadece Islamla ilgili.
Bu forumda da Hristiyan ve Yahudi kisiler var.
Neden sadece Islam?
Dogruyu görmeli ve konuşmalı.
Sorun Islamla alay edilip edilmemesi degil.
Sorun inanmadiklari halde "böyle soru olur mu? peki böyle cevap olur mu" demeleri.
Simdi ben bir Yahudi fervasini yayinlasam "bebek öldürmek vaciptir" diye.
Acaba kac ateist ayni dalgayla cevap verecek?
Pek cevap gelecegini sanmiyorum..
Madem inanmiyorsun bu fetvayi nerden buldun? Neden paylaşma geregi duydun?
Bir ateist ya da deistin Islamla ilgili hos bir sey paylastigini gormedim ve duymadim.
Islamla ilgili bir sey paylasacak diye bir sey yok ama neden sadece Kötü ornekler?
Bir hoca sen bana bu soruyu soramazsin deme hakkina sahip degildir.
Sorulan sorulara cevap verme hakkina sahiptir.. Adamin işi bu ya..
Gündem degistirmekle bu fetvanin ne alakasi var?
Burda paylasilmasaydi gormeyecektim bile.
Böyle fetvalara önem verenler var.
Bu kimseyi ilgilendirmez ki.
O yüzden inanmayan bir insanin bu fetvalarla dalga gecmesi ayri bir komik..
Ben alay ettiniz demedim alay edenleri savunurcasina yazdığınız yoruma cevap verdimYa ben alay etmedim ki yahu,sadece görüşünü saçma buldum,programıyla ilişkin eleştiri yaptım.Hareket ettiğim bir mesaj bulup sonra bu lafı edin lütfen.Sadece bunu konuşmasının saçma olduğunu söyledim,zaten sonra da laf anlatamadığım icin yapılan imalara rağmen yorum atmadım.
Şoyle düşünmelisin bence,benim bulunduğum kitlede arkadaş olduğum ateist kisilerin hicbiri ne papayı ne yahudileri seviyordu.İslamın daha cok elestirilmesi normal çunkü türkiyede islam hakim ve doğal olarak biz de gördüğümüzu eleştiriyoruz.Avrupadaki ateistlerin elestirileri de hristiyanlık odaklı
bırakmazlar..zaten Müslümanların en büyük problemi..din tanrıyla insan arasındadır, en güzel inanç şekli budur bana göre
bırakmazlar..zaten Müslümanların en büyük problemi..
çok prim yapar bu tarz konular..siyasette vs heryerde..tutuculuk vs..bu ülke hep kaosta kalacak yinede bir iran gibi olmadığımıza şükretmek gerek..
Ben nerde savunmuşum resmen şoktan şoka giriyorum lütfen bir açıklayın bana.İnsanlara nihat hatipoglunun görüşü komik gelmiş olablir ama kimse islamla dalga gecmedi.Ben alay ettiniz demedim alay edenleri savunurcasina yazdığınız yoruma cevap verdim
isalmı gelir kaynağı olarak görenlerde layığını bulacaktır bilgece..islam adı altında çok lüx yaşam sürenler,tarikat vs yokmu..
ben bu yeni papanın matahmış gibi sevilmesine sinir oluyorum.
adam altından koltukta oturuyor iki gülücük, bir sempati hop iyi adam oluyor sokakta aç çocuklar ölürken
papa gelicek diye bir ülkede aç çocukları toplayı sokaktan kamplara tıkmışlar..sokak temziliği trajı komik..
Iyi de dünya haberlerinde bile en çok islam tartışılıyorŞoyle düşünmelisin bence,benim bulunduğum kitlede arkadaş olduğum ateist kisilerin hicbiri ne papayı ne yahudileri seviyordu.İslamın daha cok elestirilmesi normal çunkü türkiyede islam hakim ve doğal olarak biz de gördüğümüzu eleştiriyoruz.Avrupadaki ateistlerin elestirileri de hristiyanlık odaklı
Başa dönmek istemiyorum ilk alintinda yazdımBen nerde savunmuşum resmen şoktan şoka giriyorum lütfen bir açıklayın bana.İnsanlara nihat hatipoglunun görüşü komik gelmiş olablir ama kimse islamla dalga gecmedi.
senin düşüncen bilge saygım var..Sursunler. Bize ne.
Musluman neden zengin olmasin?
Musluman neden akıllı telefon kullanmasin?
musluman neden araba kullanmasin?
neden tatile cikmasin?
Yani muslumanlar neden fakir olsun?
yok öyle bir dünya.
Sen eger ki dersen Allaha inanan bir insan zengin olamaz, lüks yasayamaz diye o zaman Hz. Suleyman'in yasamini da elestirirsin.
Allah mal isteyene mal, iman isteyene iman, her ikisini isteyene ikisini verir.
Hz.Suleyman Allaha öyle dua etti.
Ve Allah Onun dualarini kabul etti ve yeryuzunde hickimsede olmayan zenginligi ona verdi.
Musluman zengin olmali ki Hac, zekat gibi maddi sorumluluk gerektiren vecibelerini de yerine getirsin.
Madem Musluman zengin olmamali Allah neden Hac ve zekatin oneminden bahsediyor?
Lüks yasayabilir insan.
Israf olmadigi surece,
yaptiklarinin zekatini verdigi surece,
Sadakaya onem verip hava atmadigi sürece birakin luks yasasin banane, bizene.
Tarikatla ne alakasi var ayrica?
Iyi de dünya haberlerinde bile en çok islam tartışılıyor
Hristiyanlara ait Skandallar hiç bir zaman habercisi yapılmıyor bazen
Şoyle düşünmelisin bence,benim bulunduğum kitlede arkadaş olduğum ateist kisilerin hicbiri ne papayı ne yahudileri seviyordu.İslamın daha cok elestirilmesi normal çunkü türkiyede islam hakim ve doğal olarak biz de gördüğümüzu eleştiriyoruz.Avrupadaki ateistlerin elestirileri de hristiyanlık odaklı
kesinlikle..din adamı dedğin halktan biri olmalı halk açken o tok olmamalı..çok iyi niyetliyse satıversin altınlarını biz gibi kumaştan tahtadan koltuğa otursun canını yediğimin papası
Iyi de Nijat Hatipoglunun soyledigi sey gayet islamda var olan bir sey. Bu sadece onun gorusu değil ki. Evet islamiyette ciplak yikanmak mekruhtur biz buna inaniriz. Inanmayanlarin Sanane demeleri kadar komik bir sey yok. Musluman degilsen asil sanane sana zorla yaptiran yok ki ( son yazdiklarim.size degildi)Ben nerde savunmuşum resmen şoktan şoka giriyorum lütfen bir açıklayın bana.İnsanlara nihat hatipoglunun görüşü komik gelmiş olablir ama kimse islamla dalga gecmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?